Зодиите, които бягат от сериозни връзки. И те са?

Въпреки това си заслужава да опитате с тях авантюра
8
Зодиите, които бягат от сериозни връзки. И те са?
снимка: freeimages

Любовта е магия, но и съпричастност, отдаденост. Въпреки че не можем без нея, невинаги се нуждаем от сериозни взаимоотношения, а някои дори бягат от идеята да се обвържат в брак. Може ли зодиакалният знак, под който сме родени да е определящ за това какви сме в любовта? Донякъде, да. Вижте кои 4 зодии биха избягали от брака, ако могат.

Овен

Родените под знака на зодия Овен обичат да играят по свои правила. Ако искате да имате сериозна връзка с Овен, сложете картите на масата още в самото начало. Първоначално ще ви се стори, че той или тя не желае сериозно обвързване, за да не загубят свободата си.

Но не е така. Често техните половинки не успяват да следват динамиката, с която са свикнали да живеят и именно заради това връзките им нерядко се разпадат.

Близнаци

Близнаците притежават невероятни комуникационни умения. Що се отнася до любовта са доста колебливи. Тяхната нерешителност често надделява във взаимоотношенията. Обикновено ги привличат връзки, в които няма задължения, защото така не се налага да взимат и решения.

Ако искате да изградите сериозна връзка с представител на тази зодия, дайте му повече свобода. Оставете нещата да следват темпото и не ги притискайте. В противен случай взаимоотношенията ви няма да продължат дълго.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
5 преди 4 години
Не разбирам въпроса. Аз не съм близнаци. Личните ми наблюдения са такива. Лично аз от никого нищо не искам.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои май си правят добре сметката и набързо. И това не се отнася само за конкретна измислена фалшива зодия, а като цяло за общество без ценности и морал, който четат и вярват на разни окултни течения и секти които за съжаление увличат много хора.. :(
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 5. Всичко ли е пари приятел/ ко? - без чуства?
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напротив! Близнаците се женят най-лесно. Правят си самопреценката и сметката рано и не се помайват много-много с разни чувства.
4
0
 
7
 
! Отговори
Християнин преди 4 години
То си е казано ясно и само който иска да знае ще разбере!
Нека приближат сега астролозите, звездобройците, И предвещателите по новолунията, И нека те избавят от това, което ще дойде върху тебе! Исая 47
3
0
 
4
 
! Отговори
Заинтригуван преди 4 години
Радка Пиратка от коя зодия е?
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямах търпение за поредната измишлютина. Утре може ли кой как си прави кафе според зодията понеже не виждам друго обяснение хората да са различни..
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупостите Ви !