Алое вера, бамбук... 8 растения, които привличат късмета

Растенията са част от интериора на дома и офиса, но...
2
Алое вера, бамбук... 8 растения, които привличат късмета
Снимка: pixabay

Растенията са част от интериора на дома и офиса. Избираме какво да декорираме според нашите предпочитания, но също така и според енергията, която носят те. Така например сме чували, че кактусите се препоръчват в помещения с техника, тъй като "абсорбират" електромагнитната енергия.

Въпреки че някои смятат, че те привличат кавгите, според някои източници е точно обратното. Кои други растения е хубаво да имате край себе си за повече щастие и хармония, вижте в следващите редове.

Мента

Ментата е добре известна със своите лечебни свойства, но също така се смята, че може да предпази дома ви от завист и магьосничество. Освен това, свежата билка ще ви даде усещане за благосъстояние, но ще привлече и финансов просперитет.

Бамбук

Ако все още не сте декорирали в дома си бамбук, направете го. Бамбукът насърчава късмета и положителната енергия. Също така се смята, че е символ на чистотата, спокойствието, усещането за комфорт. Ако искате да внесете повече баланс в живота си, да отблъснете завистта, купете си бамбук. Достатъчно е да го отглеждате във ваза с вода, като е подходящ за всяко помещение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ментаалое верабамбук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
Поп Грую преди 5 години
Дрянова гьостерица неокастрена.
1
2
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Алое вера, бамбук, коноп, тютюн, канабис, марихуана...