7 идеи за коледен подарък за... учител

Няколко предложения как да покажете уважението си
10
7 идеи за коледен подарък за... учител
Снимка: Pixabay

Навлизаме в предпразнична трескава подготовка, която включва избора на подходящи подаръци за близките, приятелите, колегите, а и учителите на децата ни. Те са хората, които прекарват голяма част от времето си с нашите деца, с мисията да ги образоват. Няма как да пропуснем да ги поздравим за коледните празници със скромен, но почтителен подарък като символ на нашата благодарност.

Ето няколко интересни предложения как да покажете уважението си:

Подаръчен ваучер

Ако се колебаете какъв подарък да изберете, винаги може да поднесете ваучер за някой магазин или търговски център, от който човекът ще си избере сам каквото му хареса.

Красив тефтер

Всеки учител има необходимост от бележник, в който да си води записки за текущите задачи от работния и учебен процес. Никога няма да сгрешите с избора на подобен подарък.

Поставка за чаша кафе на бюрото

Подобен подарък е една практична и полезна идея, с която ще зарадвате учителя. Така ще може да има на разположение чаша кафе или чай, с които да се подкрепи през деня. Към този подарък би било подходящо да поднесете и красива чаша за кафе или чай.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
vse taq преди 2 години
Супер!
9
0
 
5
 
! Отговори
българка преди 2 години
На нашия класен миналата Коледа му купихме една подаръчна кошница за 50 лв от Метро - шампанска, бонбони, кекс, шоколад. Човека не очакваше и много се трогна. Тази година ще му купим ваучер за книги - и двамата със съпругата му са учители и четат много - сигурни сме,че ще му хареса. Има учители, които наистина се грижат за децата и искат да ги научат и заслужават да им се покаже уважение, заслужават да видят, че ние, родителите, ценим труда и усилията им. Нашия класен е огън човек!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предполагам, че идеята е все пак, ако имат познат учител. Абсурдно е да се очаква ученици или родители да купуват подарък
7
2
 
5
 
! Отговори
Откъде накъде преди 2 години
Каква е тази нова мода с Коледните подаръци за учители. Да я пресечем навреме!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На учителите им е забранено да получават подаръци.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо точно за учител?Другите професии не заслужават ли подаръци?Това ми прилича на спонсорирана реклама,пък и на учителите увеличиха заплатите с 10% повече от на другите и не е честно да се услушват за подаръци.
4
1
 
9
 
! Отговори
смок преди 2 години
По стар бг-обичай: подмажете се навреме. В края на срока ще е късно!
3
7
 
6
 
! Отговори
7 идеи за подарък: преди 2 години
1.нищо
2.нищо
3.нищо
4.нищо
5.нищо
6.нищо
7.нищо и половина (за учители по математика)
2
3
 
4
 
! Отговори
аз преди 2 години
Предпочитам да и подаря парче луканка и бутилка хубаво вино отколкото там : цветя, тефтери, чашка за кафенце или куп други безполезни неща които да ги преподаряват или изхвърлят!
1
0
 
17
 
! Отговори
патенцето Сатюрнен преди 2 години
Поредната статия от типа: "Какво да пишем , когато няма какво да пишем ?"