Защо мъжете не се влюбват във вас?

Сексът не е достатъчен, за да накарате мъж да се влюби във вас
27 яну 2021 22:07, Михаела Лазарова
30
Защо мъжете не се влюбват във вас?
Снимка: Istock

Ако се чудите защо напоследък не ви върви в любовта и не можете да накарате нито един мъж да се влюби във вас, причината може да е в някои грешки, които неволно допускате. Ето и трите най-чести от тях.

1. Правите секс твърде рано.

За жените сексът обикновено е свързващ на по-дълбоко интимно ниво. При мъжете обаче не е съвсем така. Противно на очакванията на много жени, че мъжете обикновено се влюбват след като правят секс, това не е точно така. Сексът за мъжете сам по себе си не създава близост. По-скоро това им разкрива добри ли сте в леглото или не.

Сексът се върти около първоначалната химия, която може да продължи също толкова кратко, колкото е и дошла. Илюзията за близост, която сексът може погрешно да ви даде прикрива факта, че на по-дълбоко ниво вие всъщност не се познавате. Което е и причината мъжът да не ви търси след това, както и да не се влюби във вас.

Приятелството е това, което всъщност е в състояние да накара един мъж да се влюби и да пожелае да създаде истинска връзка с вас. Би било полезно за вас, ако успеете да позволите на мъжа до вас да ви опознае преди да се впуснете в интимност.

2. Не му давате достатъчно време.

Времето е всичко онова, от което се нуждаем, за да се опознаем и обикнем. Това важи както за жените, така и за мъжете. Истинското влюбване идва постепенно, защото така е много по-осъзнато и реално. Дайте време на мъжа, с когото се срещате да ви опознае по-добре. Пътешествието към любовта отнема известно време. Една истинска връзка се нуждае от време, усилия и енергия, за да просъществува.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


30
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 29
То и мъжете са такива. Да знаеш нацелиха един дето не можеше да готви ( мама му е готвила), не можеше да си изчисти и да си изпере дрехите. Що и ф на една жена някой такъв некадърник?! Аз ако искам да се грижа за нещо ще си взема котка или ще си направя дете. Няма да взема да обгрижвам 30 годишен мамен льольо, некадърен да се грижи за себе си.
19
1
 
7
 
! Отговори
Махмед преди 1 месец
Не познавам жив и, които за дълго да са оставали свободни или без мъже до себе си. На всяка свободна жена се натискат поне по 50 мъже независимо от нейната външност.
18
2
 
4
 
! Отговори
До 11 и 14 преди 1 месец
Няма рецепта, която да е валидна за всички жени или за всяка двойка.
Понякога под напора на страстта и най-свестните и срамежливи момичета може да се съгласят на секс още на първата среща.
По-долу №17 прави важно уточнение - първа среща трябва да се счита тази след запознанството ви. Мъжът е предложил да се видят след ден или два, тя е приела. Някои си говорят на "Ви" поне първите няколко срещи, при други първата среща завършва със секс, но най-често той си иска интимност след първите 2-3 срещи.
17
2
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 1 месец
До До 1

И сестра му бате, и сестра му. За родителката му пък да не говорим, за нея
се носят легенди. :)
16
3
 
5
 
! Отговори
Основната грешка преди 1 месец
на авторката - написала е истини, които важат за друго време или за други народи в наше време. Днес момчетата и младите мъже в България може и д не ви потърсят втори път, ако първия път сте казала "Не!"
Напълно възможно е и след първия секс да не ви потърси никога повече. Може да се сприятелите постепенно след началото на сексуалната връзка, която да е предхождаща. Но едно е сигурно - много малко са днешните мъже, които ще продължат да ви търсят, ако сте им отказали първия път. Жалко, но е така.
15
0
 
3
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Жена ми е от жълтата раса.Може да се каже ,че имам случаен но сполучлив и щастив брак.Заедно сме вече 26,5 год и съм много доволен от нея.
14
4
 
1
 
! Отговори
Минко -ерген 51г преди 1 месец
А спазвах всички тези правила затуй си останах стар ерген.
Все други ме изпреварваха.
13
2
 
8
 
! Отговори
програмист-34г. преди 1 месец
Жените ми се лепят ,свалят ме агресивно и се надяват да ме обвържат за постоянно

Умен съм (не е просто самохвалство) , спортувам и имам добри доходи

Според мен обаче 90% от жените не струват - имат една камара изисквания ,а не могат да предложат нищо на среща освен три дупки

Отказвам сериозна връзка за сега и се забавлявам. И въпреки че съм честен в това отношение някои са ме обвинявали че съм им съсипвал живота - очаквали деца и заради мен изпускали момента, заради мен пренебргвали друг и тн
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕВАЛА НА 18
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО „мъж” слагам те в кавички защото мъжът е мъж тогава когато може, знае и разбира... ти явно си дете... лека от мен.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Понятието първа среща го има само в САЩ. Зa останалия свят то на практика няма смисъл. Колкото до секса, всеки случай е различен. Мъж, който смята, че жените трябвало да изчакат със секса, най-вероятно ще си остане стар ерген. Същото важи и за жените, те ще си останат стари моми. Обикновено най-бурната любов започва със секс, а после се опознават.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До „МЪЖ” първа среща е след запознанството Ви!!!! Вие или Тя ... сте поискали и показали че имате намерения към човека отсреща. И Аз съм мъж гоня петдесетте години . Явно Вие сте пубер който лъска бастуна и си мисли че Жената мисли или има други потребности... ПАК ЩЕ КАЖА *** СИ ТИ.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това с преспиването на първата среща е прекалено американско. Кога ще се запознаете, кога ще се опознаете, че да си бъркате и по дупките?!
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 11. Ами чакай пет години докато и предложиш брак!!!! Аз до тогава ще спя с нея, защото тялото си иска своето... ***. Няма нищо лошо в това да правите секс след „ първа среща” тя няма да е първа среща.... Щом жената се е съгласила да излезе с вас , значи и тя търси близост. И ако не спи с мен няма да има втора среща.... ААМАН ОТ *** ДЕТ СЕ ПРАВЯТ НА НЕДОСТЪПНИ....
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 8
Те всички мъже също не са богати. Реално всеки се класира за някой от своята социална класа.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бедна сте...
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 6
Явно ти не струваш щом ти се падат такива на теб ;)))
3
5
 
12
 
! Отговори
Ето още малко преди 1 месец
Толкова сте широка, чак му се струва, че си го пъха в катерича хралупа. Освен това сте дървена (а се очаква да имате опит, вж. 1-во изр.). Мързи ви да се съблечете, какво остава да поемете някаква инициатива там. Не стига, че сте пълно дърво в леглото, но излизате и непохватна домакиня. Можете малко по-малко от него в кухнята. Краен егоист сте и не давате лев за общите неща. Малкото пари, които сте изкарала или някой ви е дал харчите за ваш кеф. Постоянно недоумявате от какво той не е доволен.
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Глупости - или сте дебела или грозна или и двете. Друга причина няма.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не са баш така нещата с тези три причини
1. Сексът е твърде рано или сексът е твърде късно.
2. Не му давате достатъчно време или прекалено дълго време му давате
3. Не се сприятелявате с него или нещата избиват само на приятелство.