5 причини да не сте щастливи във връзката

Животът ви не е такъв, какъвто е бил преди
31 мар 2021 22:50, Михаела Лазарова
12
5 причини да не сте щастливи във връзката
Снимка: istock

Ако сте започнали да изпитвате несигурност във връзката си, която не сте изпитвали в началото, значи нещо в отношенията ви се е променило. Има много причини да се чувствате несигурни във връзката и партньора си. За съжаление повечето от тях представляват червени флагове, които подсказват, че връзката ви вече не ви се отразява добре. От осъзнаването на причините за несигурността ви зависи какъв избор ще направите за бъдещето си.

Какви са възможните причини да се чувствате несигурни във връзката?

Вече не сте третирани добре

Ако се чувствате не особено добре във връзката си, задайте си въпроса дали партньорът ви се отнася добре с вас. Започнал ли е да променя отношението си към вас и отразява ли ви се това на усещането за сигурност в любовта му. Отношението може да бъде опустошително, дори когато не е директно агресивно. Пренебрежението, пасивната агресия, липсата на интерес от страна на партньора могат да ви накарат да се чувствате много по-зле, отколкото ако ви крещи. Начините, по които отношението на половинката ви се е променило, могат да са много.

Не сте себе си

Ако се чувствате сякаш се налага да играете роли, когато сте в компанията на партньора си, това ви изтощава и ви кара да се чувствате несвойствено. Нормално е в даден момент да започнете да усещате несигурност. Вие не сте себе си и се налага постоянно да съобразявате поведението си, мислите си, реакциите и думите си с тези на партньора си. Това поражда несигурност в това кои сте всъщност и какво е мястото ви в тази връзка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


12
Още по темата: любоввръзкиинтимно
Още от За да се разбираме
Смесени сигнали, които ни объркват в любовта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 седмици
Ами как да съм щастлив,след като след 5-тата ракия започва да се мръщи?!?!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Причините са само две:
1. Тя държи непременно Той да е по-красив от Габриел Гарко и Ален Делон на млади години, да дойде на бял кон, но в гаража му да има поне едно "Бентли" и един "Майбах" последен модел, да й поднесе поне 1 кг бижута с диаманти и да я заведе в царски палат, но там да няма свекърва.
2. Той приема като достойна за него партньорка онази, която да е под 20 г., да е носителка на титлата "Мис Свят", да е с поне 10 милиона евро зестра и непременно
да е девствена!

Иначе щастие нЕма!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма любов, има само взаимни интереси.
4
0
 
5
 
! Отговори
ЖивотътВи не е такъв преди 2 седмици
какъвто е бил преди.
Щом е така, задай си въпроса заради какво сам(а) се лишаваш от свободата си? Струва ли си?
Само ти си знаеш дали си струва.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако са налице първата и втората причина, бегай спасявай се! Не си струва да зачеркнеш себе си заради някой, който не те цени. Освен ако не си при него поради меркантилни съображения - тогава ще търпиш!
2
0
 
1
 
! Отговори
889169623 преди 2 седмици
112..112..112....
1
0
 
5
 
! Отговори
милен илиев минков преди 2 седмици
ПОСИНИХ МУ ГЛАВАТА ОТ ЗЛОБА..