5 причини да се разделите, дори и да го обичате

Различни цели и виждания за бъдещето
26 сеп 2021 15:46, Михаела Лазарова
19
5 причини да се разделите, дори и да го обичате
Снимка: Istock

Връзките и любовта невинаги са безоблачни. Дори да обичате партньора си е възможно да дойде момент, в който да се наложи да го напуснете. Прекратяването на връзка не е лесен момент от живота на една двойка, но в някои случаи нещата трябва да бъдат доведени докрай. Съществуват непреодолими проблеми и различия, заради които не си заслужава да продължавате да се блъскате в стена.

Колкото и силно да е чувството на любов, понякога се налага да приключите връзката. Поддържането на изкуствена поносимост, мир и лъжливо щастие между партньорите е изтощаващо и не води до спасяване на отношенията в дългосрочен план.

Съществуват някои основателни причини да преустановите връзката си, дори да обичате партньора си. Ето някои от тях, които ще ви дадат повод за размисъл, ако във връзката ви има тежки непреодолими проблеми.

Партньорът ви не ви е верен

За някои изневярата е препятствие, което се оказва непреодолимо и това е напълно разбираемо. Ако успеете да намерите път един към друг отново след такова сътресение, това може да заздрави връзката ви още повече. Но ако мисълта за неверността на партньора ви отвращава и се насилвате да живеете с това, имате пълното основание да сложите край на връзката ви. Ако се чувствате сякаш се насилвате да продължите, усилията в такъв случай са безсмислени.

Финансови проблеми

Проблемите, свързани с парите, могат да се проявят в много аспекти. Единият партньор може да изкарва повече от другия и това да е проблем. Възможно е да харчите по различен начин, да имате разнопосочни разбирания за спестяването. Или сте хванали партньора си в укриване на доходи от вас по някаква причина. Всички тези и още различия в схващанията за управлението на парите в двойката или семейството са причина да извадите картите на масата и да поговорите сериозно по този въпрос. Ако не намерите консенсус прекратяването на отношенията е една от възможните опции.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


19
Още от За да се разбираме
В кои ситуации не е необходимо да се извинявате?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
дядо преди 3 седмици
За рак,,мерак и *** лечение няма!
18
3
 
6
 
! Отговори
неандерталец преди 3 седмици
Тя ще ви напусне ако намери по-богат мъж.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко е пари или всичко е секс, все тая
16
0
 
1
 
! Отговори
ф преди 3 седмици
До JoanШи *** издържаш и още даже.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма да има любов никога в този гаден мръсен свят докато парите са движеща сила и хората са нещастни.нарочно се промиват мозъците на обществото че всичко е пари за да ни разделят и разединяват да ни сблъскват един срещу друг.това го правят едни варвари които водят жалкото си съществуване като човеци.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само да кажа на драгите читатели много е гадно да ти забият нож в гърба.много боли.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Искам някои тук от форумниците.да ми каже какво е любов какво е това чувство и дали го е изпитвал някога през жовота си.какво чувстват отвътре защото аз съм празен,безчуствен,студен.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Любовта не е за всеки.някои хора не разбират сложната материя,и си патат от това цял живот много боли като се опариш остава белег за цял живот.особено единият партньор лавира между два полюса.
11
3
 
15
 
! Отговори
Joan преди 3 седмици
До АнонименАз пък познавам жени, дето издържат цялото семейство, а той само пазарува. И кара кола от първа ръка... Трябва да спре този стереотип в българското общество, че мъжът винаги издържа семейството. Това отдавна не е така.
10
2
 
9
 
! Отговори
Жени колева преди 3 седмици
Парите правят много работи,разделят събират.парите изграждат мостове стени парите обединяват парите разединявам,парите играят навсякъде,парите те правят щаслив материално правят те нещастен,с парите може да летиш може и да пълзиш,не може да си купиш здраве,щастие,любов,парите ми взеха всичко на света свободата и моята мечта.
9
1
 
7
 
! Отговори
Жени колева преди 3 седмици
Всъщност какво е любов.това чувство ми е доста непонятно,любовта е искрата в сърцето,която може да запали огъня в душата,която тлее докато умреш.съществували любовта в 21 век този въпрос често си го задавам като оставим парите и личните интереси,и винаги изпадам в задънена улуца.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аха, Мишето въртя, *** и накрая стигна до парите... Дори да го обичате, зарежете го, защото няма пари. Браво, Мише! Гордеем се с теб.
7
2
 
10
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 седмици
Свършат ли парите ,свършва либофта ! А ,ако му свършат кинтите и оная му раута падне трайно на 6 часъ начи веке нищу не стаа от негу.Тръсете друг.
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гледаме настоящи враски човек за да върви напред не треба да се обращта на зад колкото й да споменаваме резултат нема дори ако треба и във ада да влезнем истински на не се пой от заплахи и интриги всички ги знаем така че като колтурен човек ви саветвам просто нема никав шанс въпреки всичко причините сами ги знаете само напред
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само за бивши не говорете нема шанс никаква а има некви бивши заслужават уважение но са определени личности поради ред причини всички останали бивши да си гледат напред там кафе плюем не лижим далеч и толкова не апсуждает ся
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
парите не са никаква причина, ако бяха, 90% от жените да сме ги оставили, с парите винаги и навсякъде е имало проблем, а в повечето връзки жената ни цока здравата, но кат кавалери, сме свикнали да им плащаме сметките, дрехите, козметиките им и т.н.
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да не тарсим на хляба мекото ква раздяла кви Пешева видим малко зор и айде да си ги немаме такива хванали сми се хорото щте танцуваме докрай вай аман нема такава филмй АЗ си обичам мацката от бг
2
9
 
12
 
! Отговори
* преди 3 седмици
В морето е пълно с риби - защо да хващаш само една?
1
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ти бързаш да се омъжиш докато е време, а той все намира някакви причини да те убеди, че ви е още рано за обвързване. Тегли му една нашенска и си намери сериозен.