Как връзката с грешния човек ни помага?

Връзките с неподходящи партньори ни помагат да открием себе си
11
Как връзката с грешния човек ни помага?
Снимка: Istock

Колко пъти сте имали връзка с грешния човек? И един път е достатъчен, за да сте благодарни за това. Грешките в любовта дават много ценни уроци. Когато срещнете неподходящ човек, влюбите се в него и прекарате известно време във връзка с него, това може да ви остави с разбито сърце. Но именно тези моменти са много показателни за това от какво всъщност имате нужда. Колкото и болезнено да е това преживяване, то ще ви помогне да се изправите по-силни и по-знаещи от какво точно имате нужда.

Ако сте имали връзка с грешния човек поне веднъж в живота си, всъщност трябва да се радвате. След като болката отшуми и отрицателните спомени избледнеят, идва рационалното мислене. Когато помислите достатъчно дълго и задълбочено над това, което сте преживели, ще ви е по-лесно да знаете какви грешки да не допускате занапред и с какво да не се примирявате.

Разделите и трудните връзки само ви помагат да се съберете след това и да излезете по-силни. Понякога е нужно повече време. Ако любовта е била силна, но наистина трудна и болезнена, ще ви отнеме време да се съвземете и да направите нужните изводи. Но това преживяване ви приближава една крачка по-близо до истинската любов, която е далеч по-подходяща за вас от тази с неподходящия човек.

Какво се случва, когато продължите да стоите във връзка с неподходящия човек?

Ще изгубите себе си, когато сте с него.

Ще осъзнаете, че той не е човекът, когото искате за партньор, въпреки че го обичате.

Ще промените ценностите си в унисон с неговите.

Омъжих се за грешния човек

Ще бъдете в положение да се надявате, че връзката ви ще се върне към първоначалния си облик.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Идеята на грешните преди 1 година
Основният смисъл и цел на грешните връзки е просто да се прави секс.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 5 Байо,прайш се на " открехнат" ,ама само боб да ядеш ти писва! Друго си е " месцето" нали? И пък ако е младо и крехко,съвсем ти връща вкуса към живота! Бре знаеш ти ама,на интересен се правиш сега! Бабата,от колко години не знаеш,с *** или без си ляга?-:) Не ми отговаряй!!!!-:))) Ама тръгнал " Питанки да пита"?!!!
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връзка с " грешен човек"?!-:)Хм.няма такива "определение". Повярвайте ми? Щом си имала /имал желание да" опитал" значи изобщо,не е бил " грешен"! По скоро е било " прегрешение"!-:)Та всеки носи глава на раменете си!-:) Ако ще е " грешния" то се " вижда" още преди " опита" де!-:) Знам от опит,че всеки нов партньор,измества предния и го бута в графа " грешния"! И това е една въртележка,в която се загубваш!-:) Съвета ми е,допадне ли ти партньор всякак,спираш просто с " експериментите"!" Калъпчето"!
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще кажа на мама.
1
4
 
5
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 1 година
Връзките с грешни хора са си грешка, видите ли някоя п***ча с грешния човек просто я забравете, тя е като шарана които след като го цункат и пуснат се връща пак на същата кука!