Линдзи Лоън оглупяла от лесбо любов

Изгората й Ди Джей Саманта Ронсън - също
5 сеп 2008 08:04, Петя Славова
34
Линдзи Лоън оглупяла от лесбо любов
Снимка: БГНЕС

Линдзи Лоън вече публично призна за връзката си с Ди Джей Саманта Ронсън.

Преди месец Лоън обяви публично за сексуалната си ориентация и обясни, че иска да се ожени за Саманта.

Американската актриса се изповяда в испанския вестник “Ел мундо”. Зведата дори е писала в своя блог, че е “оглупяла” от любов.

Блондинката е посветила на Ронсън романтичната балада "Trouble" на Рей Ламонтан.

Посвещението гласи:  "На SR /Саманта Ронсън/ и ILY /I Love You/".

Отговорът на възлюбената Саманта е също твърде любовен. Изгората на Линдзи ще напише книга за нежния им роман.

Засега се знае,  че церемонията ще се проведе в Лос Анджелис. Празненството ще се състои само от отбрани и твърде скъпи гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 15 години
Тази е грозобойник от класа. Много ми е смешно като чета за "перфектното" й тяло - та тя изобщо няма талия и конструкцията и е мъжки тип.
32
0
 
2
 
! Отговори
Becko преди 15 години
От невсяко *** се оглупява.Например дядо Петко , обущарят от нашата махала, ни казава да не лижем сладоледа, защото езиците така щяли да ни се удървят, 4е после като си караме триколките няма да можем да правиме с уста "дрръм -дрррън" а ще казваме "цък-цък", което нямало да се 4ува от другите у4астници в движението и 4е можем да станем при4инители на тежки, ама много тежки пътни проишествия. Ние оба4е показахме на дядо ни Петко статията за Лезби Лоуън и той каза, 4е ще и закове устата с дървени кле4ки и 4е ще и намаже едно срамно място с туткал а на другото мръсно място щял да сложи едно пар4е от износена под-метка залепено с нелметекс, .Дядо Петко гарантира 4е ще я откаже тази Линзи да лиже до два три дена. Лозунгът на дядо Петко е "И малката и голямата нужда могат да се свършат и да свършат работа!"
31
1
 
2
 
! Отговори
Becko преди 15 години
От невсяко *** се оглупява.Например дядо Петко , обущарят от нашата махала, ни казава да не лижем сладоледа, защото езиците така щяли да ни се удървят, 4е после като си караме триколките няма да можем да правиме с уста "дрръм -дрррън" а ще казваме "цък-цък", което нямало да се 4ува от другите у4астници в движението и це можем да станем при4инители на тежки, ама много тежки пътни проишествия. Ние оба4е показахме на дядо ни Петко статията за Лезби Лоуън и той каза, 4е ще и закове устата с дървени кле4ки и 4е ще и намаже едно срамно място с туткал а на другото мръсно място щял да сложи едно пар4е от износена залепено с нелметекс, .Дядо Петко гарантира 4е ще я откаже тази Линзи да лиже до два три дена. Лозунгът на дядо Петко е "И малката и голямата
30
0
 
2
 
! Отговори
фукла преди 15 години
Че тя кога е била умна, та да оглупее?
29
0
 
2
 
! Отговори
Ронси преди 15 години
PR
28
0
 
2
 
! Отговори
party agent преди 15 години
"отбрани и твърде скъпи гости"ee zna4i wsi4ki ot foruma sa kaneni! xD
27
0
 
2
 
! Отговори
Brad Pit преди 15 години
4e tq predi blestqla li e s umstveni vuzmojnosti?
26
0
 
2
 
! Отговори
кари преди 15 години
абе георги я си гействай и не се изказвай неподготвен.друсаш ли се или просто не ти става??????
25
0
 
2
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Дедо Попе, ми верно е тва... Не го крия... :) Навит съм му и на Цанко, и на Карамфилчо - голото футболистче... Много даже... Ммм... Цанко, да имаш и ти некоя снимчица на която си голичък като Кикото? :))
24
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Що не прочетете малко литература преди да си напишете тъпите коментари? Същото би било да се твърди, че мъжки хомосексуалисти има защото жените са *** ***, дето се занимават с простотии.Което до голяма степен и без това е вярно, само че хомосексуализмът е природно и генетично обусловен, тъпири такива.
23
0
 
2
 
! Отговори
canko преди 15 години
Ей лейди,искам да ти стисна ръката.Много си права така е.Аз съм изключително хетеросексуален,и вас жените много добре ви разбирам.Ние мъжете сме първични такива тоя хормон дето бушува в нас направо ни кара да оглупяваме от всякаде.Мъже обичайте жените си и те ще ви отвърнат със същото.
22
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Az 6te vi kaja za6to momi4etata obra6tat rezbata ...za6toto vie koito se nari4ate maje ne ste sposobni da obi4ate ,haresva vi da naranqvate da se podigravate da iz4ukate i da izbqgate dokato edna jena se otdava izcqlo na vrazkata (ama kakvo li si habq dumite vinagi 6te ste takiva )posle za6to imalo lizbiikiii ami 6te imaaaaaaaa.....
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
xaxa Ама то верно така се получава.
20
0
 
2
 
! Отговори
georgi преди 15 години
ами да.. последно време както става все по-модерно лесбийството. Мисля че е време да се замислите скъпи дами :)).. Като се събирате с мъже не само че получавате истински естествен природен секс, ами и малко от нашия интелект.Иначе 2 жени събрани като двойка, само поглупяване ви чака.. :)))
19
0
 
2
 
! Отговори
Яна преди 15 години
Един приятел гей ми е казвал,че както мъж може да ти прави френска,нито една жена не може.Сигурно и при жените е така,трябва да пробвам...
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Както казваше Ахмед мъртвият терорист - Hellooooooo I`m Lindsey Lohaaaaan~! :))))))
17
0
 
2
 
! Отговори
Titillator преди 15 години
Красота?! Талант?! За кой става дума, всъщност?
16
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Празненството ще се състои само от отбрани и твърде скъпи гости.разбирай - "*** в и"
15
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Какво толкова сте седнали да се заяждате със сексуалната ориентация на жената? Какъв ви е проблема? Е, да лесбийка е и какво от това? С това нещо да вреди на вашия живот? Май не! Оставете я да обича партньорката си и дано и двете са щастливи.
14
0
 
2
 
! Отговори
dudi преди 15 години
lele tiq hora sa ludii