Филип Киркоров спешно е приет в психиатрия

Лекарите в Израел в момента му правят изследвания
Обновена: 9 дек 2010 12:41 | 9 дек 2010 12:40, Елка Василева
100
Филип Киркоров спешно е приет в психиатрия
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Филип Киркоров, който замина от Русия след скандала около нанесения от него побой на 29-годишно момиче, в четвъртък беше открит в Израел – в медицинския център „Шиба“ (болница "Тел а Шомер") в Тел Авив, съобщи NEWSru Israel.

"Филип Киркоров беше приет в психиатричното отделение в болницата спешно. В момента му правят изследвания, след което ще бъде взето решение за по-нататъшните стъпки“, каза Ноа Брегман от пресслужбата на медицинския център.

Журналистът от „Известия“ Михаил Марголис пише, че е разговарял с Киркоров по телефона. От болничната си стая той съобщил, че поради изследванията е бил принуден да се откаже от участията, планирани за декември.

По думите на певеца неговото участие в новогодишните програми ще зависи от мнението на израелските лекари.

Още по темата

„Наистина периодично получавам пристъпи, при които ми е трудно да се контролирам и след това трудно си спомня защо съм се държал така. Съжалявам за случилото се на репетицията в Кремъл, готов съм лично да се извиня на Яблокова, но не мога да се свържа с нея по телефона“, заяви Киркоров.

Адвокатът на певеца Татяна Акимцева съобщи в сряда пред журналисти, че Филип Киркоров е заминал от Русия „за сериозни медицински изследвания“.

В медиите се появиха много материали по повод инцидента на репетицията за церемонията „Златен грамофон“ в Кремълския дворец.

По думите на Сергей Жорин, адвокат на пострадалата Марина Яблокова, Киркоров се възмутил от прожектор, който му светел в очите и той грубо започнал да обижда Яблокова, която отговаряла за техническото обезпечение на репетицията.

„Яблокова спокойно е помолила Киркоров да изчака, докато светлината бъде оправена, на което Киркоров отправил нецензурни обиди по микрофона. Тогава Марина се възмутила и помолила Филип да не я обижда. Филип изпаднал в бяс и с викове „Ще те убия!“ притичал до нея и я ударил с ръка по лицето“, разказа Жорин. Той уточни, че всичко е станало пред много свидетели.

По думите на Жорин от удара Яблокова паднала на земята. Тогава Киркоров я хванал за косата и започнал да я рита в гърдите и корема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Филип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Вие сте луди ! Как може да коментирате някой, който не познавате ?Я вземете направете нещо полезно (скочете от аспаруховския без бънджи) вместо да пишете глупости тук. Злобари ке си умрете в селска българия и ще работите за 300-400лв. шушумиги.
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
наркотоци ли???
88
2
 
7
 
! Отговори
ох! преди 13 години
Мисля че е бил за психиатрия когато се ожени за другия мъж -АЛЛА. Тя беше по-яка от него. И сега той ли ще ни е поблемът, че си нямяме?
87
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХЕ, Майкъл...да бе..блее като козичка.
86
2
 
4
 
! Отговори
Алла Пугачова преди 13 години
Руския Майкъл Джексън, който всъщност е с Български корен.....Гони го критическата вече......
85
1
 
3
 
! Отговори
Пипи преди 13 години
Въпроса е това,че това е мнението само на адвоката от едната страна на конфликта.Не е изяснено всъщност какво реално се е случило между двамата.
84
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тук етническото противопоставяне просто няма място. Ако нещата са се развили точно така, както е разказано от журналистите, Киркоров е виновен. Какво ще стане, ако всички започнем да се бием тогава, когато някой ни ядоса на работното място?
83
0
 
2
 
! Отговори
Пипи преди 13 години
Нека да си спомним притчата в,която искат по стар обичай да хвърлят камъни по осъдения.Тогава цар Соломон казал на крещящата и осверипяла тълпанека първи да хвърли камък този от вас,който никога не е грешал.Всеки греши...няма безгрешен човек на този свят.В случая и двамата са допуснали грешка,като са допуснали до този конфликт....
82
5
 
6
 
! Отговори
Music преди 13 години
Киркоров е син на руска еврейка и български арменец-два талантливи народа,обичащи музиката.Възмутена съм от някои антисемитски коментари по-долу.
81
9
 
4
 
! Отговори
луна преди 13 години
Аз харесвам Филип Киркоров в професинонално отношение ----- Да, харесвам го и то много ---- Познавам го само от изяви, предавани по телевизията ---- Мисля, че дамата го е предизвикала и то доста сериозно , защото е създала проблем в неподходящ момент - може би представлението е решаващо за нещо ---- Съгласна съм, че начинът на реагиране не е най-добрия, но ние все пак съдим въз основа на това, което ни е поднесено като данни --- А дали те са точно такива
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво прави точно в Израел? Сигурно има някой приятел, доктор-руски евреин.
79
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голям праз..па и тоя ли трабва да го мислим...
78
0
 
22
 
! Отговори
clearly преди 13 години
Ето снимка ncontent.life.ru/media/2/news/2010/12/45846/400-2.jpg на момичето от където е видно нараняването което Кикркорян и е направил .Марина Яблокова е подала жалба до началника на московската полиция Владимир Колоколтчев .Същата е отказала споразумение с Киркорян и има образувано наказателно производство срещу него.По тоя начин певецът явно ще се мъчи да го изкарат ,че страда от някакъв вид заболяване само и само да отърве затворът.Ей това е накратко
77
1
 
4
 
! Отговори
dddd преди 13 години
tsirk ot negova strana
76
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съмнявам се,че Киркоров има точно такива психически отклонения, за каквито той самият разказва. Просто се опитва да мине метър, явно така го е научила адвокатката - да лъже! Ако руснаците са хора на място,ще отрежат участията му в новогодишни програми. А то иначе какво излиза?От Израел да решават дали да се *** пред цяла Русия и да печели от това един разглезен и разпасан обратник,който на всичко отгоре е набил руско момиче! Хайде да си гледа работата, аман от жигола! И да отговаря пред съда!
75
1
 
18
 
! Отговори
коко преди 13 години
И Яне и Яне.......... вземете
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
1..Филип Киркорян е постъпил за изледване в сряда 2.Според последни новини същият днес е напуснал болницата в 13:00 часа (14:00 GMT)и е добре.
73
3
 
12
 
! Отговори
тя преди 13 години
Кофти дрога ползва явно..
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слаб певец "успял"единствено на необятната страна Русия,плагият отвсякъде!
71
4
 
30
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Тоя пак е прекалил с наркотиците ! Сега нарочно ще вземат да го изкарат луд за да не може да му направят нищо .Мръсен *** .Трябва да му скъсат шортите в съда!