Мъжете, които всяка жена би искала да има в леглото си

Сп. "Мадам Фигаро" е направило класация на 15-те красавци
5 авг 2011 14:40,
270

Звездата от "Анатомията на Грей" Патрик Демпси е поставен на трето място, защото успява да разтопи сърцата както на младите девойки, така и на техните майки. Прякорът му е Доктор Любов, но за жалост на почитателките му той има много успешен брак и три деца. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

В разгара на лятото сексуалните фантазии на дамите се подхранват от снимки на техни звездни любимци в оскъдни облекла на плажа. На базата на тези фантазии сп. "Мадам Фигаро" е направило класация на 15-те красавци, които всяка дама би искала да има в леглото си, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още по темата: мъже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тц... има къде къде по-добър избор от тези...
256
1
 
0
 
! Отговори
laura преди 12 години
Трябваше да сложат Пол Уокър в тази класация. Според мен той е много по-сексапилен от Брад Пит, Шон Пен и Бекъм, а колкото до онези тийнейджъри изобщо няма да коментирам, къде им е мястото.
255
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не коментирам по принцип, но трябва да се отбележи че селекцията е много лоша. Повече от половината от тея 15 са си грозни направо.
254
1
 
3
 
! Отговори
цдь преди 12 години
Мъж съм (не съм гей), ама повечето пичове не ми допадат. Разни мазни коси, бради на 2 седмици и такива космати орангутани нямат място в 21 век си мисля (тоест - съдя по себе си). Брад Пит, Колин Фарел, Хю Джакмън, ония плувеца (като физика) и още един от всичките 15 са ок (мое мнение).
253
1
 
4
 
! Отговори
*** преди 12 години
Райън Гослинг и Брад Пит-да,но другите не стават.Е "Лисицата,като не стигнала гроздето казала,че е кисело" Но жените за разлика от мъжете не искат всичко в леглото си.Тези брадясали,с мазни коси и раздърпани на малко жени ще им харесат.И чак пък за леглото.Мисля,че българските мъже изглеждат доста добре/е не и момченцето от модния подиум в другата новина/Или в гените ни е заложено да харесваме нашето си-грубичко,псуващо,едричко,косматичко....Тези нежни създания с набола брада не са за нас.
252
5
 
2
 
! Отговори
Елена преди 12 години
Нито един от тези не е обезкосмен, не е достоен за префърцунената ми особа. Сори, не стават.
251
1
 
0
 
! Отговори
la chica de ayer преди 12 години
Номер 3 е готин и 6 не е за изхвърляне ;)За Брад Пит, няма какво да говорим - той си е класика в жанра :)))
250
1
 
3
 
! Отговори
Такава преди 12 години
Нито един не ми допадна...
249
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас ТТТТТТТТ - от изброените май само Колин Фарел искам в леглото си :))
248
2
 
5
 
! Отговори
олеле преди 12 години
Единствено Хю Джакман принадлежи към класация, която да отговаря на заглавието, и това са лични предпочитания, просто на мен лично човека ми изглежда... хм като докосваем. Да не говорим, че който е писал предимствата и недостатъците сигурно наскоро е получил травма на главата.
247
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Макар да не харесвам нито един от показаните, статията е забавна. А коментарите - "върховни".
246
1
 
3
 
! Отговори
azzz преди 12 години
Ужас, кой е писал тази статия?? ?
245
1
 
2
 
! Отговори
жена преди 12 години
тия хич не стават. коя ли жена ще залитне по ""мъжествени" мъже като тези.нищо мачовско не виждам в тях.
244
3
 
4
 
! Отговори
Бай Иван с мамуля преди 12 години
А бе к'ви маже са теа бре?! Пред Гацо Бацов теа са като стари шушоне! Човекът каква снанга кърши само.... малиййй! Да не споменавам Гюро Кюмуро от славния град на винкелете... или бат Гойко с топчетата...
243
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези класации не знам как ги правят разните вестници и списания. Аз също не харесах нито един от тези мъже. Най - вероятно те са си платили за тази класация, заради рекламата! Научната статистика гласи, че жените били по-придричиви от мъжете когато си търсели партньор, от който да имат деца! Тази статистика според мен е вярна! И тя не е само заради децата. И аз съм махнаджийка.
242
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая Анджелина Джоли и всички тия нейни колежки ако мислеха като БГ ку...ветините(за които гроздето май е доста кисело) Коко Динев,Ицо 100 манекенки,Коцето и сие БГ красавци щяха да тресат качество...е да ама не.....
241
2
 
7
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
2, 7, 12 хаха неееее, много искам точно тези маймуниии. Не че другите грам ми харесват..какви са тия класации, бе? Той и Рафаел Надал милия е доста грозничък
240
3
 
5
 
! Отговори
100%жена преди 12 години
Що мо изтрихте коментара?Гейове ли има тук?Та да повторя-много естроген,малко тестостерон в тези момченца!Мъжете са в друга класация)))
239
2
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 12 години
Всички от тия маймуни крастави са ми изключително неприятни, направо не мога да ги търпя. Не знам какво им харесват. То по телевизията всички *** са много отворени.
238
3
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 12 години
бих искала да имам в леглото си Минчо.той е много надарен.виждала съм го на полето като опъва рано сутрин на кмета магарицата...ммммммммммм...страхотен е...ИСКАААААААААМ ГОООООООООООО