Битката между Ъшър и бившата му за попечителство загрубя

Бившата му съпруга хвърля чинии с храна по него, а той реве в съда
Обновена: 22 май 2012 17:15 | 22 май 2012 17:15,
5
Битката между Ъшър и бившата му за попечителство загрубя
Ъшър, Снимка: Reuters

Певецът Ъшър напоследък има доста грижи покрай делото за попечителство на двете си момчета, което води с бившата си съпруга Тамека Фостър. Певецът бе на наградите „Билборд" и след това трябваше бързо да отлети към Атланта, където застана пред съда.

Менторът на Джъстин Бийбър дори се разплака в съдебната зала, разказвайки как екссъпругата му била доста агресивна спрямо него и новата му любима. 33-годишният певец разказа как е завел гаджето си в дома си, който преди е делял с Тамека, и тя избухнала зловещо, пише TMZ.

„Тя не спираше да псува и да крещи... Каза ми: Ще обиждам и ще я удрям. Как се осмеляваш да я водиш в дома ми?".

Реално къщата не е нейна, а на Ъшър. Той обаче ѝ е позволил да живее там, докато не я продаде.

„Тя продължаваше да сипе обиди и дори хвърли чиния с храна по колата. Тогава приятелката ми си тръгна", разкри в съда певецът.

Тамека от своя страна убеждаваше съда, че Ъшър се интересува повече от партита, отколкото от децата им. Тя иска пълно попечителство над момчетата им.

Двойката се ожени през 2007 година, а две години по-късно се разведоха. През 2011 г. Тамека заведе дело, за да отнеме на Ъшър всякакви права над децата им.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Соня преди 11 години
Ох,типична история от гетото ! Тези хора,дори и да спечелят купища пари,манталитета,който имат - да правят долнопробни свади, няма да забравят ! Особено жените им са под всякаква критика - с ниско образование и култура и с огромни претенции. С такива жени трябва да поживеят малко българските мъже,за да се научат да уважават жените си.Не познавам някоя добре образована и интелигентна българска жена,която ще направи такъв скандал на мъжа си,дори и при равод !
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лично мен не ме вълнуват *** драми.
1
0
 
8
 
! Отговори
ined преди 11 години
Под "новата любима" Ъшър Бийбъра ли има в предвид?