јрни с ултиматум към сина си: »ли парите, или ћайли —айръс

јко не се раздели с певицата, ѕатрик ще се прости с $50 млн.
ќбновена: 4 €ну 2015 20:49 | 4 €ну 2015 16:17,
90
јрни с ултиматум към сина си: »ли парите, или ћайли —айръс
јрнолд със сина си през 2013 г. —нимка: архив, Reuters

≈кшън звездата јрнолд Ўварценегер постави ултиматум на сина си ѕатрик - или да се раздели с при€телката си, скандалната поп звезда ћайли —айръс, или ще се прости с попечителски фонд на  негово име на стойност 50 милиона долара, пише в. "ƒейли стар". 

»зточник, близък до бивши€ губернатор на  алифорни€ и съпругата му ћари€ Ўрайвър, с ко€то јрни се раздели през 2011  г., разкрива, че според двамата родители ћайли —айръс вли€е негативно върху 21-годишни€ им син и те са решени да сложат край на връзката им.

ѕървоначално ћари€ Ўрайвър не била против романа на сина си  с поп певицата, но впоследствие преосмислила позици€та си. —ега и двамата с јрнолд Ўварценегер се над€ват, че шоковата финансова заплаха ще вразуми младежа. 

ќт обкръжението на ѕатрик Ўварценегер обаче см€тат, че той е толкова влюбен в ћайли, че ще предпочете не€ пред парите, пише Ѕ“ј. 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


90
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
44
2
 
36
 
! ќтговори
Snorky преди 9 години
ƒо ћари€"“ака че ако ћайли реши, може да купи не само синчето, но и дърти€ јрнолд..." - «а твое сведение јрнолд Ўварценегер освен актьор и спортист е изключителен бизнесмен! състо€нието му се оцен€ва на цифра с 9 нули така, че по-спокойно с покупко-продажбите...—амо неговата бизнес-сграда в —анта ћоника струва колкото ц€лата фамилийка на ћайлито...
43
0
 
49
 
! ќтговори
атанас преди 9 години
ƒо ћари€Ѕат јрни е избрал Ѕодибилдъна, защото е вид€л потенциал да стане най-добри€ в тази сфера. ќтдава му се, има усет, има ген и харизма. „овекът е един от малкото масивни билдъри, които са постигнали балансирано и добре изглеждащо т€ло. Ќе случайно е считан за номер едно в истори€та. »наче успехът му у в други поприща показват, че човекът е много повече от *** билдър, милиарди не се прав€т само с избиване на комплекси.
42
0
 
38
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 години
¬ижда се, че ћайли е сериозно момиче :) ѕредполагам, че нейното лично състо€ние е поне 250 милиона, така че любовта е по-важна за не€.
41
2
 
71
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 години
јко н€ма $50 милиона ћайли така или иначе ще го зареже.
40
0
 
41
 
! ќтговори
хммм преди 9 години
гледате ли хората какви тежки проблеми не могат да разрешат, хубаво да ти се бута или 50 милиона дето пак ще ти вл€зат в джоба така или иначе, ужас, направо ужас направете една анкета и на това бе и по-*** теми сте имали
39
2
 
50
 
! ќтговори
EU citizen преди 9 години
Ќекви постановки разиграват ти€, накра€ шсе окаже, че момчето е страхотно влюбено, романтик рийш ли и ше стане суперизвестен ше спечели 2-3 ќскара и после ше го покан€т за рекламно лице на ‘искарс и ’ускварна примерно, щото нали сега е модерно да си дървосекач и ти€ пеесе мильона ше ги избие за две години. јрни освен силен е и умен мъж.
38
1
 
37
 
! ќтговори
–умбо преди 9 години
≈х,какво ли му е на Ѕили –ей(—айръс).....ƒръж се наборе,все н€кога ще и дойде акъла!“о пък и сватанака да не е китка!
37
4
 
53
 
! ќтговори
хаха преди 9 години
ћайли е много неща но не и грозоти€. ¬се пак всички си имат предпочитани€, затова на света има вс€какви. ќткачалка пълна е обаче и може да пробваш всичко с не€ по какъвто и да е начин, не с вс€ко момиче е така, да не говорим за звездите пък въобще, надали има подобна като не€.
36
12
 
45
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 години
ако арни ми е баща,щ€х да живе€ при хю хефнер, а не да бримча та€ грозоти€, майлито. на живо е като мъж. ама знае ли човек, може да е shemale. хем бодеш, хем те бодат, бухаха
35
19
 
41
 
! ќтговори
ћари€ преди 9 години
ћаркс, не искам да свал€м от јрнолд от възпитателни€ пиедестал, на който си го качил, нито пък да вгорчавам тво€ възторг, но личното състо€ние на ћайли е около три пъти по-гол€мо от ти€ 50 мрн. “ака че ако ћайли реши, може да купи не само синчето, но и дърти€ јрнолд и да ползва последни€ като закачалка /не ми хрумва за какво друго може да й е полезен/...най-скъпата закачалка в истори€та.
34
6
 
57
 
! ќтговори
ћари€ преди 9 години
47, онези които визирам - фитнес-мани€ците тренира, за да стават все по-големи и по-големи,защото в съзнанието им винаги ги трови мисълта,че онова долу е твърде малко и тр€бва да компенсират.Ќ€кои компенсират с големи джипове,други с големи мускули.√олемината н€ма нищо общо с хармоничността - плувците или гимнастиците имат много по-красиви тела от приличащите на трикрилни гардероби бодибилдъри,които дори не могат да ход€т и се поклащат нал€во-над€сно.„е и кожата им е на пъпки от стероидите.
33
5
 
73
 
! ќтговори
ћаркс преди 9 години
¬ие не разбирате от финанси. ƒори пишлигарът да избере ћайли, ћайли ще му бие шута, щото за какво и е без 50- те милиона долара, т€ такива като него ги рине с лопата. Ѕраво на “ерминатора, санкцийте решават всичко!
32
0
 
36
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 години
от 47ѕулев нарича  личко момиченце! »звин€вам се.
31
14
 
47
 
! ќтговори
HaHTakeT преди 9 години
Poznavam Miley Cyrus otlichno i mocheto s koeto izliza susto. Mnogo sa svesti i zemni hora i vinagi ni pozdravyavat v hotela v koito rabota v Massachusetts. Na ostrova na koito rabotya idvat dosta izvestni hora za koito vie ot DNES BG pishete razni nesta koito ne znaya ot kade gi prepisvate no sa pulni gluposti i sachinenia
30
0
 
38
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 години
до 44ћарийче, аааа то всеки кадърен баща с култура на високо ниво е усп€л да придаде културата си и поведението си на синът си докато е бил малък! ¬ъх, не знаех! ƒобре че ми каза!
29
2
 
48
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 години
46- ћарийо«начи хората тренират и имат изва€но т€ло от мускули, защото са комплексари?ƒобре, той и ¬ладимир  личко е комплексар! ћного се комплексира от момиченца като теб които казват, че е момиченце и като то€ ѕулев дето също го наричат момиченце.
28
34
 
39
 
! ќтговори
ћари€ преди 9 години
ј че јрнолд е комплексар личи и от неговото "призвание" - бодибилдинга. олкото по-гол€мо т€ло иска да изгради н€кой смешен фитнес-маниак,толкова повече по-малък мъжки атрибут прикрива и съответно по-големи комплекси компенсира.
27
11
 
37
 
! ќтговори
ћари€ преди 9 години
45, слаб си и много нещастен. јко случайно си родител си н€кой ***, на когот децата му казват зад гърба му "дърти€" и само чакат мига, в който да порастнат и да изб€гат от дома му.
26
29
 
46
 
! ќтговори
ћари€ преди 9 години
ј че јрнолд е некадърен баща личи от факта, че се опитва да заплашва сина си по най-лесни€ и елементарен начин - наказва го с пари. “ака прав€т родителите, които ги мързи да възпитават децата си и които са безпомощни в справ€нето с проблемите - "ще ти куп€ еди какво си, ако направиш еди какво си" или "ако не направиш еди-какво си н€ма да ти куп€ еди-кое си". —мешен баща си, јрнолд.
25
15
 
39
 
! ќтговори
ћари€ преди 9 години
43, јко синът му е некадърна шушумига, за това е виновен единствено и само некадърни€т възпитателен подход на д€до јрни. Ќикой не му е виновен на дедко јрни, че когато поглежда сина си, вижда сво€ собствен бащински провал. ƒаже и по физиономи€ не прилича на него - да не би таткото да е н€кой красавец и на това да се дължи подсъзнателната завист на јрнолд?