Какво е да имате връзка с жена Телец

Разберете кои са отличителните ѝ характеристики
11 фев 2015 10:09, Теодора Драгоева
32
Какво е да имате връзка с жена Телец
Амбър Хърд; Снимка: Maxim

Представителките на зодия Телец са нежни и грижовни. Освен това те са разумни и търпеливи – качества, които са им много полезни.

Не си представяйте обаче една прекалено спокойна личност – жената Телец има няколко основни становища, които не би могла да промени. В някои моменти пък има вероятност да се възпламени, и то доста бурно.

Дамите с този зодиакален знак се стремят към баланс в живота. Те обичат природата и искат да живеят в комфорт и цветно обкръжение. И макар да са умни, Телците нямат желание да се доказват пред своите приятели. Те по-скоро биха оставили околните да изпъкват и биха се проявили само в точните моменти.

Жената Телец обича сигурността и би била предана майка. Поради тази причина тя предпочита да остане в познатия коловоз, отколкото да предизвика неизвестната промяна. Хубавото е, че представителките на втората зодия се учат бързо и съществува малка вероятност да повтарят една и съща грешка два пъти.

Любовни отношения с жена Телец:

Не забравяйте за огнения темперамент на жените с тази зодия – те крият огромна страст под спокойната си и стабилна маска. Те просто не я показват пред целия свят. Представителките на зодия Телец са съблазнителни и умеят да глезят своя партньор както в спалнята, така и извън нея.

Те имат нужда да бъдат ухажвани и няма да се обвържат с някого, преди да го опознаят и да бъдат сигурни, че това е правилният избор за тях. Ето защо, ако искате да спечелите сърцето на жена Телец, трябва да бъдете търпеливи и да се борите за нея.

Имайте предвид също така, че дамите с тази зодия стават ревниви, но само когато наистина са провокирани. Макар Телците да изглеждат малко егоцентрични, когато жената Телец е във връзка, тя често поставя нуждите на любимия си пред своите собствени.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм телец . Да обичам спокойствието , хубавите кафетерий ( не само заради хубавото кафе , но й заради обстановката . Не ми пречи да го пия сама , випрели че обичам да съм с точни приятели . Малко сме инертни и никога не сме склонни да ходим да правим нещо лошо на някой , защото се разминаваме ! Ако някой много ни настъпи , тогава телеца се активира , не да отиде да прави същото . Телеца избира правилното действие да се отърве и нещо му помага да спечели !Извода е концентрирайте се върху себе
26
0
 
2
 
! Отговори
До 29 преди 9 години
В тези коментари, които посочваш,се говори за жена от зодия"Телец", която е извършила отвратителна постъпка, за да се стабилизира служебно и е успяла,защото си е набелязала някакъв ***.Не знам дали има общо със зодията,но историята е показателна.Въпросът е, в какво отношение е показателна - дали като доказателство за връзката между зодия и характер, или за особеностите на периода,в който се е случила, или просто показва какво може да се случи в живота при намесата на безскрупулна интригантка
25
3
 
1
 
! Отговори
8 преди 9 години
До До 11.БъркашЗаКозитеИ тебе е успяла да те излъже козата,че са амбициозни е вярно,че са любовчийки,оооооо не говори глупости,няма такива сухарки..красиви,ДА и до там.Така ще те прецака,че години няма да можеш да си стъпиш на краката.Съчувствие-забрави,тятър ДА,много добър.Не и пука и само за себеси мисли,но са ЦВЕТЕ НА МАСАТА и толкова.
24
9
 
1
 
! Отговори
9 преди 9 години
Жена Теле и жена козирог-бягай далече.Имаш ли пари,ще свършат бързо,нямаш ли пари,нямаш шанс.Нищо хубаво няма да видите и страшно меркантилни.Нейните пари са нейни,а твойте общи..Не си мислете,че нещо ще се промени или,че вашата не е такава,а и ще ви предаде без да и мигне окото,дори и 20 г. да е с вас.Лошото е,че в България са много срещани тези зодии.Горе написаното не е вярно....
23
4
 
2
 
! Отговори
Пак до 22 преди 9 години
Пропуснах да напиша, че когато се оплаквала пред партийното ръководство, телкинята заявила, че и тя е бременна от този, дето иска да се жени за годеницата си. Ревнала "Ами сега как ще кажа на нашите в провинцията, ще си сложа край на живота, аз не съм разтурено момиче" и т. н.По онова време във всяко учреждение, завод и т. н. е имало партийна организация и от нейното ръководство са зависели много неща. Партийните шефове са участвали по право и в Директорските съвети и думата им е тежала.
22
2
 
2
 
! Отговори
До 22 - Продължение преди 9 години
Телкинята била успяла да преспи с него на командировка.Като се оплакала пред Партийното бюро в службата им, се разчуло.Семейството на годеницата се обидило, станал скандал и в крайна сметка годеницата направила аборт и скъсала с него.Той, под натиска на съпартийците си,"за да потуши резила",се оженил за телкинята, но впоследствие се оказало, че не е бременна. Просто излъгала. Била момиче от провинцията, на квартира. От времето, когато аз я знам, вече и тя, и мъжът й бяха шефове в това учреждение
21
2
 
1
 
! Отговори
До 22 преди 9 години
Това, че са меркантилни и искат винаги да се налагат, е вярно. Чак са безогледни в това отношение. Познавам една, която на всичкото отгоре е и грозотия от класа и много ограничена. За нея говорят, че навремето, когато си наумила да се омъжи за един от проспериращите си колеги, успяла да му развали годежа с момиче от солидно семейство. Чуло се, че годеницата е бременна и ще избързат със сватбата. Тогава телкинята направила оплакване по партийна линия, защото колегата й бил партиец...Продължаение
20
1
 
0
 
! Отговори
фхп преди 9 години
като говорим за рогати , ами жените Овен а ами за тях една добра дума не ми идва както за мъжете Раци
19
7
 
5
 
! Отговори
Андре преди 9 години
Абсолютно меркантилни,може би най - меркантилната зодия от всички.На външен вид като се замисля,всички жени телци,които познавам са много красиви и подържани,но нещо им куца в главата.Искат винаги да са отгоре и да става тяхното,а ако нямаш кинти,отиваш във десета глуха,даже и не те поглеждат.Но винаги има изключения.
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ооооо,който не познава жена телец,само той не знае колко манипулативни,алчни властни и ревниви са те.
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като да си имате работа с една доста *** интелектуално, но пък добра в леглото жена.
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
жената крава - мляко дава
15
4
 
6
 
! Отговори
До 11.БъркашЗаКозите преди 9 години
Вярно е, че е упорита и държи на своето, но това има и добри страни. Козите са амбициозни и успяват да постигнат много, което пък е добре и за хората около тях.Иначе козата е хубава, изискана, умна. Изглежда студена, защото умее да се владее, но всъщност е страстна любовница, а също и способна да съчувства на близките си, когато те имат проблеми.Тези изводи ги направих на базата на отношенията с няколко "козички". Кравите (телкините) и овчиците не могат да им стъпя и на малкия пръст.
14
3
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Ти ме смая. Така точно описваш един човек, който се пишеше голям приятел и на баща ми, и на други хора, от които всъщност извличаше големи ползи.Не знам дали наистина са саможиви.Ако е така, те много добре прикриват това свое качество, когато около тях се намира човек,който може да им бъде от полза.Тогава стават много любезни, гостоприемни.Заядливостта също не им личи в такива моменти.После не само забравят онези, които са им помагали,но и от злоба им правят мръсотии тайно,защото са страхливи
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоест, с крава.Е, когато сте се запознали, може все още да е била юница.
12
3
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Джоба ми така отъня от една "Телец" - наистина - страшно меркантилна... Готина , но ... скъпа.. иначе - нищо от това дето пишат - даже инертна, май от Илия не се правят изводи за Свети Илия...
11
1
 
13
 
! Отговори
Най - безсмисленото преди 9 години
нещо е да съдиш човек по зодията му. Все си мисля, че има много по - важни фактори, които определят същността и характера на човек. Просто цялата работа е, че ако с даден човек сте в добри отношения ще харесваш зодията му, ако пък сте в обтегнати отношения го оправдаваш със зодията му, което е... смешно.Успешен ден на всички!
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Готини са ама са много меркантилни.Ако си баровец и си и го показал и тя те е харесала- вървиш.Ако не си или не изглеждаш достатъчно висококласен тузар или такъв с бъдеще ще те мине като мика хакинен на някоя права- със 280 ускорявайки..
9
8
 
5
 
! Отговори
А бе рогато ли е ... преди 9 години
Не ми го хвали! (овца, коза, теле)
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам жена телец - написаното в статията са пълни глупости.