Рита Ора e цветната принцеса на Instyle

Дивото цвете на поп музиката позира в колоритни тоалети
28 фев 2015 11:04, Теодора Драгоева
2
Рита Ора e цветната принцеса на Instyle
Снимка: InStyle

Рита Ора показва зашеметяваща визия в новия брой на списание InStyle, Великобритания (март/2015).
24-годишната певица, текстописец, актриса и модна икона позира в колоритни тоалети на Маx Mara, Chanel, Michael Kors, Roberto Cavalli, Prada и др.

Сексапилната Ора е супер актуална напоследък, не само защото участва в еротичния кинохит "50 нюанса сиво", но и защото скоро ѝ предстои да издаде своя нов студиен албум.

Ето и няколко акцента от интервюто с британската звезда:

За ролята си в "Петдесет нюанса сиво": "Чух за прослушването и се свързах с режисьорката Сам Тейлър-Джонсън, за да й дам идеи за саундтрака. Казах ѝ, че ще се радвам, ако имам малка роля във филма, тъй като съм страхотен фен на книгата. И тогава тя ми каза да се явя на прослушването. Не бях се снимала до този момент във филм и честно казано, не знаех какво да очаквам от кастинга, но пък и нямаше какво да губя. Затова се явих като всички останали и никой не се е държал с мен по специален начин. Мисля, че спечелих най-вече заради перфектния си американски акцент."

За отхвърлянето: "Много пъти в началото на кариерата ми са ми казвали, че не съм достатъчно атрактивна или пък талантлива. Честно казано, толкова много пъти са ми казвали "не", а мога да си ги спомня всичките! Но пък аз самата никога не се отказвам. Имам си цели и си ги преследвам, а и тези откази са ме формирали като характер."

Вижте снимките от последната фотосесия на Рита в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Селяк преди 9 години
Таз мома.. че рита и ора разбрахме... а млеко дава ли?
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рита хора, хърватката, та чак дразни :)