Бен Афлек ще раздели с Дженифър Гарнър своите $75 млн.

Афлек осъзнава, че той е виновен за разпадането на брака им
Обновена: 13 юли 2015 16:37 | 13 юли 2015 14:53, Валерия Белчевска
8
Бен Афлек ще раздели с Дженифър Гарнър своите $75 млн.
Снимка: Reuters, архив

Бен Афлек няма нищо против да раздели състоянието си от 75 милиона щатски долара с Дженифър Гарнър след развода, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Носителят на награда "Оскар" , който потвърди миналата седмица, че се е разделил със съпругата си след 10-годишен брак, е заявил, че не се притеснява от правото й да получи половината от състоянието му, възлизащо на 75 милиона долара. Двамата актьори нямат предбрачен договор. Бен Афлек осъзнава, че той е виновен за разпадането на брака им.

Освен това Дженифър Гарнър е майката на трите му деца. Затова той няма нищо против да й даде половината от богатството си. Кариерата на Дженифър Гарнър също е успешна и тя има собствено състояние от 60 милиона долара.
Твърди се, че причина за раздялата на двамата актьори, е изневяра на Бен Афлек.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се запознаха на снимачната площадка на филма "Дявол на доброто" през 2003 г. Двойката сключи брак на 29 юни 2005 г. Децата им - две момичета и едно момче, са на възраст от 3 до 9 години.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех, че още мъжете трябва да издържат жените. Нямаше ли еманципация? Няма ли правила за равни заплати, няма ли задължителен % на жени в бордовете на големите компании? Има всичко това, но законите са все още перверзни. Мъжете не може да удрят жени, жените обаче могат да удрят мъже, тях не ги съдят за домашно насилие макар, че според статистиката за над 50% от него са отговорни те. При развод случаите са ужасни както казах. Хич не е справедлива тази работа.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6.Ами защото на запад,мъжът е длъжен да издържа жена си до нейното ново омъжване,а и факта че имат 3 общи дечица,които не се гледат със сандвичи само,разбирате за какво става дума.В случаят господина е спечелил милиони ,но това се отнася и за хиляди.Но има случаи и когато издържа и бившото съпружеско тяло и то не е единичен случай.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо при развод винаги се делят само парите на мъжа. Те са общи, а парите на жената са си нейни. Никога няма да се оженя докато законите са толкова перверзни. На мъжа му взимат имота, парите, понякога и децата... Категорично не.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА ИМ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама, че сте жалки...
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди развода, Бен е имал 150 милиона, а жена му 60 милиона. След развода, Бен има 75 милиона, а жена му 135 милиона. Така се прави.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала на ***, ошушкала го е здраво! ; )