Шарън Стоун – гола и перфектна на 57

Актрисата няма скрупули по отношение на тялото си
18 авг 2015 10:50, Теодора Драгоева
38
Шарън Стоун – гола и перфектна на 57
Снимка: Harper's Bazaar

Шарън Стоун е безспорен секс символ, холивудска звезда, сървайвър (оцеля след мозъчен аневризъм) и грижовна майка на три осиновени момчета.

В любовта тя няма много късмет (има два провалени брака и доста неуспешни връзки), но затова пък за феновете си тя е истинска икона за красота и стил. Този месец актрисата позира гола в новия брой на списание "Harper's Bazaar", САЩ.

Какво се вижда от снимките на фотографа Макс Абрахамс, тя има перфектна фигура, въпреки че вече е на 57 години! Стоун показва на младите момичета, че голяма част от това да излъчваш сексапил, е да се чувстваш комфортно в собствената си кожа.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

За тялото си: "Аз съм наясно, че задникът ми прилича на торба с палачинки, но не се опитвам да бъда най-перфектната жена на света".

За сексапила си: "В един определен момент от живота си започнах да се питам какво наистина е секси и осъзнах, че сексапилът не се крие във формата и височината на гърдите ми. Сексапилът е излъчване, присъствие, умение да се забавляваш и да харесваш сам себе си достатъчно, така че да се харесаш и на другите".

За пластичната хирургия: "Днес използването на филъри се възприема почти като козметична процедура. Това е все едно да си сложиш спирала или червило. Освен това смятам, че е много по-добра алтернатива на пластичната хирургия. По-добре да си сложиш ботокс, отколкото да позволиш да ти режат лицето със скалпел и накрая да добиеш вид, сякаш си минал през аеродинамичен тунел".

За изкуството да флиртуваш: "Аз съм голяма флиртаджийка, но не мисля, че мъжете разбират, когато флиртувам с тях. Струва ми се, че просто ме мислят за забавна".

За да видите снимките на звездата, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
9
 
! Отговори
Геро Онтофилов преди 8 години
Предпочитам Лили Иванова.
6
20
 
8
 
! Отговори
Чичо Чарли преди 8 години
Ако ще и разчекната за Bukkake Bizzar да позира, нищо не може да скрие факта че е бабичка и, че всеки нормален мъж ще предпочете две неизвестни жени на по 28,5 отколкото дъртата скумрия Шарен Стол на 57. Амин.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяко нещо с времето си.
4
4
 
9
 
! Отговори
d-r Merakov преди 8 години
Sharan e strahotna vapreki godinite si,100 procentova jena otvsqkade,kato artistka sa6to e dobra,ne moga da izbroq filmite koito sa embemati4ni I 6te ostanat zavinagi v svetovnata filmova klasika........Tq e tova koeto be6e Bridjit Bardo prez 60-te na minaliq vek. Pozdravleniq
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИНАЛО БЕШЕЛО ВРЕМЕ !
2
0
 
16
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Дълги години беше номер 1
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поздравления на Photoshop артиста