Мария – по-евтина с два бона след раздялата й с Гущеров

Фолкпевицата се оказа с по-ниска тарифа, спусната от "Пайнер"
30 мар 2017 23:00, Александър Попов
33
Мария – по-евтина с два бона след раздялата й с Гущеров
Снимка: Faceboook

Фолкпевицата Мария преживява тежки дни след раздялата със съпруга си Християн Гущеров. Поне що се отнася до финанси. След като спря да топли леглото на милионерския наследник, тя получи удар и от продуцентите си, съобщава "България Днес“.

Нейната цена падна от 6 на 4 бона, с надеждата, че това ще ѝ донесе повече участия. Това обаче я приравни с далеч не толкова популярни нейни колежки и я отдалечи от звездите на димитровградската компания.

Когато Мария се омъжи за Гущеров преди две години, тя се отличаваше с една от най-големите тарифи. Миньончето искаше по 8 000 лева на вечер, като всички специалисти в бранша коментираха, че това е начинът да си седи у дома.

Защото подобен хонорар бе неадекватен на пазара, а и астрономически по отношение на всичко, което предлага на участие изпълнителката. На нея плейбекът не й е чужд, а един барабанчик за цвят не струва тези пари.

Явно сега продуцентите ѝ се надяват да се увеличи интересът към нея с по-ниска цена и медийното внимание към нея след раздялата със съпруга ѝ и предстоящия ѝ развод.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: МарияХристиян Гущеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Семейство Гущерови на сватбата си яде супа от костенурки. Дано новия избранник на Марчето не носи фамилия Вълчев, че тогава ще има чорба от койот. Ако пък за страх, не дай си Боже, съпругът е Ножарски, тогава гостите ще гълтат ками и саби като некои панаирджийски факири.
17
0
 
11
 
! Отговори
Венерчо преди 7 години
Мара от отварачка май идва време да снате затварачка ? Ама на мен не че ми пука де аз ако я видя някъде на екран или на участие сменям канала или напускам заведението според зависи ! Чалга не слушам и не се кефя на наследниците на назначените капиталисти с крадените кинти !
16
0
 
25
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
От сега нататък всичко ще поевтинява в нея.Годинките и минаха!
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8 000 на нощ? Абе то знам, че с тия джуки говори френски, ама... каквито и умения да има прекалено е.
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога ще ни занимавате с тази отварачка.
13
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4 бона за този гьон хахахах, ще трябва на мен да ми платят за да ида на нейно участие! Лелеее народа е съвсем изпростял и изтрещял да ходи на такива забавления!
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май не всичко е пари
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
каквато публиката, такива и певачкте, които ги развеселяват
10
2
 
23
 
! Отговори
Бай Гюро преди 7 години
Тя преди да се омъжи, подписа брачно споразумение, че не получава нищо при развод.Ако беше родила, щеше детето да наследи парите, но няма късмет.Младия Гущеров е с 5 см. "шпага" и нестава за баща. Правиха много опити, но не се получава.
9
0
 
37
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Какво става с ,,Бентлито''...? Пишете и за ,,Бентлито''.
8
0
 
26
 
! Отговори
адв. преди 7 години
До Анонимен #2от къде ти хрумна, че богати хора се разделят лесно с пари, еле па пари за развод :))) този ще впрегне поне 3-*** адвокати по бракоразводни дела. поне каквото съм чул за него де ...
7
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жизненоважна новинка...Благодарско, че ме осведомихте колко струва едно безформено грачещо джудже...Санде, замислял ли си се кой го брига за тази лелка 67-*** употреба, че продължаваш да ни я натрапваш? Такава аудитория ли искати? Това не беше ли новинарски сайт или съм в грешка???
6
1
 
20
 
! Отговори
Ястреб Манафлията преди 7 години
До 9Български "бизнесмен".
5
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гущеров бил богат ... ми като си богат ти извън България не излизаш ли ? Други модели на поведение и ценности различни от опушената, селска кръчма не познаваш ли ?За пореден път се убеждавам, че ако България има елит то той няма нищо общо с богатите българи
4
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
що за мъж може да се ожени за българска, евтина, кръчмарска певачка ?
3
0
 
53
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Като стигне до 40 лв ,да ми се обади! А защо ли всеки ден излиза по една статия за Марчето от спортното училище в Стара Загора? Младото и тлъсто Гущерче май киха по някой лев? А?
2
0
 
29
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
До 1. За пеенето явно за свиренето се търсят по благонадеждни... ако ме разбираш...
1
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А що не кажете колко милиона ще лапне от Гущера заради брака? Отварачката излезе много хитра- сега и без пари може да пее където си иска. Осигурена е за цял живот финансово благодарение на просстия й бивш шоппар!