Беър Грилс снима на Мусала - инкогнито

Все още няма официална информация за посещението му у нас
2 юли 2017 08:08, Криси Табачка
27
Беър Грилс снима на Мусала - инкогнито
Източник: Facebook

Беър Грилс е в България и снима на връх Мусала. Звездата на американския канал "Дискавъри" се намира в Самоковския район на Рила и се похвали с присъствието си на родна земя със снимка във Facebook.

Водещият на легендарните предавания като "Измъкни се жив", "Бягство в легиона", "Оцеляване на предела", "В най-лошия случай" и други е уловен по време на активна работа и снимки.

При пристигането си в София, Беър Грилс е посрещнат от Организация на българските скаути.

Според публикуваните кадри във Facebook, разговорите им са били за организацията и шоуто им за оцеляване "What it takes to survive".

Дали Беър Грилс е тук покрай този проект, все още няма официална информация.

Всички кадри от пристигането на Беър Грилс и снимките на Мусала можете да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Беър Грилс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Луковит преди 6 години
и в Карлуково снима, а вечер спи в 4 звезден хотел :)
23
3
 
3
 
! Отговори
Оцеляващия преди 6 години
Иначе Беар, го посрещнахме ние (нашата компания) на летище Сф.. пристигна с частен полет преди няколко дни - мисля сряда. По инфо от колегата, който го е посрещнал на самолета и закарал в последствие е бил много готин и непревзед. Беар Грилс е супер специалист в оцеляването, но ме дразни, че филмите му са бутафорни. Докато Лес Страуд е ИСТИНСКИЯ ОЦЕЛЯВАЩ!
22
5
 
4
 
! Отговори
Оцеляващия преди 6 години
...Истинския оцеляващ е Лес Страуд /Les Stroud/, а поредицата се казва /Survivorman/. Гледайте една-две негови серии и после можем да си говорим за оцеляването на Грилс.
21
7
 
7
 
! Отговори
Оцеляващия преди 6 години
Оцеляването във филмчетата на Грилс е бутафорно. Забележете, че винаги е гладко обръснат и с чисти дрехи. По Дискавъри имаше една поредица "Оцеляващия" в която героя (не си спомням името му) трябва да оцелее 7 дни напълно сам в много гадна среда, като с него няма снимачен екип (снима се сам), провизии, оръжие (освен ножче) и т.н. Има само паник бутон ако нещо стане да извика хеликптер на помощ. Е това е оцеляване! Същия покори сам Северния полюс по маршрута на Амундсен, като сам си дърпа шейната
20
4
 
31
 
! Отговори
venix преди 6 години
Да му дават заплата 400 лева в БГ и после да снима как оцелява с тия пари. Тогава ше го призная.
19
1
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
1 милион какво? ...костилки от череши? бирени капачки? найлонови торбички?
18
6
 
12
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
тия неговите "оцелявания" са пълна измама ,снимат няколко сцени с "оцеляване " после се прибира да спи в хотелчето!
17
1
 
12
 
! Отговори
кво значение,бе преди 6 години
Важното е,че предаванията са интересни!Другото няма значение!
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давам ти 1 милион, само си пусни Дискавъри.Моля ти се?
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шоутата му са готини, но Дискавъри няма да пусна, за нищо на света - това се превърна в най-пропадналия канал на света (ако не броим History Channel, който няма как да бъде стигнат). Добре се бяха скарали Грилс и Дискавъри, за какво му беше да се връща пак там...
14
2
 
36
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Винаги са ми забавни такива мачовциКатерят се скачат.Показват начини за оцеляване които не са във физическите възможности на 90% от хората.....а оператора ходи по същия път но с 20 кг оборудване
13
4
 
4
 
! Отговори
маке преди 6 години
абе човек може да научи нещо от него но за мен той е пример как в някои ситуаций да се прави точно това което не трябва да се прави не всички са професионални алпинисти
12
12
 
2
 
! Отговори
яж трудно преди 6 години
С едно не съм съгласен от неговото оцеляване - ако на този човек му се намират огън, жаби и яйца, той ще предпочете да джвака сурови жаби и яйца с черупките, вместо да си приготви вкусни панирани бутчета. Ами нали маймуните са развили човешки мозъци точно благодарение на печеното месо, защо трябва сега да ядем сурови змии като някакви порове?
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вече не са инкогнито.
10
0
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До inedСите сме професионалисти,чедо ! Оцеляхме ! Досега...
9
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в България вече ше умре от глад пичагата :(
8
0
 
21
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До /./ #4 Беър Грилс никога не е бил в "специалните части на USA". Всъщност е приет за запасняк в 21 SAS, които са "резервни" части на 22 SAS, но с обучения по около 30 дни в годината. Това, разбира се, не прави него и предаванията му по-малко интересни.
7
2
 
45
 
! Отговори
mdaa преди 6 години
До /./Само леко уточнение. Човекът е северноирландец и е служил в индийската армия, нейде из Хималаите, както и в британските специални части. Може би най-впечатляващото при тоя пич е как почти не умирапри инциден с парашут в Африка по време на учение. Целият потрошен, включително няколко прешлена, докторите му казват , че остава инвалид. Година и полвина по-късно изкачва Еверест.Иначе едва ли "оцелява" точно на Мусала - по това време на годината там има повече народ от Борисовата градина.
6
6
 
14
 
! Отговори
Беьр Гризлий преди 6 години
Поне половината от Бьлгаркия народ сме Беьр Грилсчета , след като сме оцелявали 28 години на такава почти африканска Бг криза!
5
3
 
23
 
! Отговори
кръвожаден веган преди 6 години
Бат Беър вместо на връх Мусала, да направи един тур за оцеляване из *** махали.По една седмица extreme survival във Факултето, Комлука, Аджисан махала и други подходящи локации и ще има мат'рял за няколко серияла. Е, ако не им откраднат камерите и survival гащите още първия ден...