Диляна Попова делила общо гадже със сестра си

Двете се различават по цвета на косите и по начина си на живот
Обновена: 23 сеп 2017 10:53 | 23 сеп 2017 10:38, Екип на Tialoto.bg
30
Диляна Попова делила общо гадже със сестра си
Снимка: Булфото

Три години е разликата между Диляна Попова и сестра ѝ Елиза, но са много близки и никога не са се приемали като конкуренция. А каката – Елиза, е не по-малко красива от Диляна.

Двете се различават по цвета на косите и по начина си на живот – едната от години е под светлините на прожекторите, а другата предпочита да е зад кулисите. Елиза е гримьор и е много успешна в професията си, печелила е приза Моден гримьор на годината на престижния конкурс "Златна игла".

За разлика от синеокия модел, която няма късмет с мъжете, Елиза е щастливо омъжена за музикант.

Любопитна история изниква от тяхното детство. Двете израстват в с. Гулянци, Плевенско. Често се карали, а понякога споровете им прераствали и във физическа саморазправа. А най-големите караници ставали, когато родителите налагали на Елиза, като излиза, винаги да взема по-малката си сестра със себе си, разказва сп. Story.

Едно време в Гулянци майка им въртяла местната дискотека, а баща им държал автосервиз, но по едно време се изявявал и като DJ в заведението. Сестрите пък участвали в подготовката на тематични купони, в които се включвали всички ергени от околността. А Диляна и Елиза веднага хващали окото.

Така се случило, че в един момент сестрите си паднали по едно и също момче. А то пък не можело да реши коя да предпочете и ходело и с двете в продължение на няколко месеца. Те знаели за това, но вместо да си издерат очите, много се забавлявали.

Именно Елиза обаче носи „вината“ Диляна да стане модел. Тя занесла снимка на сестра си в известна модна къща и веднага я харесали. Елиза и тя се пробвала като модел в Германия, но след няколко месеца разбрала, че подиумът не е за нея.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
2
 
! Отговори
Дилян Попов преди 6 години
Сестра ми е супер! Който не може да я има само може да и гледа снимките... Не злобейте! Няма смисъл. Има жени за всички мъже и обратно.
25
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка известна и добре изглеждаща жена в бг е наричана к...а. Пяк ще си лягаш до хипопотам ама как те хубавите не стават...ех кисело е това грозде, Ганьооо
24
3
 
26
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Не разбрах какво и как работи?
23
8
 
23
 
! Отговори
Циганин преди 6 години
Добре че дойде демокрацията ,та доста народ се изнесе по София и някои успяха да станат успешни .
22
3
 
25
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Малка съм но пък от Плевен - такъв лаф имаше преди години
21
3
 
17
 
! Отговори
65 преди 6 години
Тая ,,новинапоне от 7_8 ,години се върти от себеуважавсщите се медии.
20
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малолетни подрастващи кифли, изявяващи се като анимационерки на партита за селски ергени. Какво да си помисли човек ?При това с тая уста, заемаща 3/4 от размера на лицето ...Кажете вие, аз няма да казвам нищо.
19
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая на снимката коя от двете е ?Защото като й гледам размера на устата може да ла-па по три ергенски пръчки наведнъж.Може дори и четири.
18
4
 
31
 
! Отговори
Малък шлем преди 6 години
Каква е целта на тази публикация? Реклама на две пробиващи си път с ...... селски ***?"Сестрите пък участвали в подготовката на тематични купони, в които се включвали всички ергени от околността." Тематични купони, всички ергени.... Смях в залата. Че някои от тия ергени даже ги таковали и двете по едно и също време. На това едно време му викахме "Малък шлем". ("Голям шлем"- две сестри и майка им, милфът.)
17
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредните български жрици - нищо ново под слънцето....
16
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХОДЕЛО и с дветеПо селата ХОДЕЛО и с двете означава ОПРАШВАЛО редовно и двете.При това на село ако не е пълна програма не се брои за еване.
15
3
 
30
 
! Отговори
Турист преди 6 години
Така се прави добра реклама за селцето.Тия двете, ако още "помагат" във фамилния бар ще се увеличат посетителите десеторно.
14
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А то пък не можело да реши коя да предпочете и ходело и с двете в продължение на няколко месеца."""""""""""""""""""""Да се разбира че момчето праскало двете малолетни селски хорвета на смени. А някога може и заедно.
13
4
 
15
 
! Отговори
мераклия преди 6 години
Да прекараш балдъза си е нещо напълно нормално: и едната бабината - и другата бабината стока.
12
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Грозна била :DDD Ей, ***
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за пръв път чувам за тази.на всичко отгоре и грозна, че и с 4 цола уста
10
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе внимавайте какви неща пишете по тия статии защото малко или много днешната младеж се влияе от пресата. Утре момчетата няма да се плющят само с 2 момичета, а с цял клас едновременно.Мани мани, пропаднала нация. Ей заради такива пропадания ИДИЛ расте и взима привърженици
9
3
 
36
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
И това за дискотеките са глупости,имаха фамилен бар и 80% от услугите не ги чукаха на касовия.За сметка на това, чукането се балансираше на тях двете!!Баща им нямаше сервиз,а в гаража бачкаше частпром!!Дискотеката в ,която имаше и джаги и билярд, я държеше съвсем друг човек.Тия двете там идваха само, за да могат по тъмните часове да обслужат орално някой в селската тоалетна.Като си измиеха устните сутринта взимаха някой лев, като чистачки на Милен във фурната.Който не вярва ,да провери!!
8
3
 
35
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Като ви разправях ТУК,преди 2-3 години ,че двете съм ги въртял на караминьол зад бара на фамилното им барче в Гулянци-вие се смеехте.Сега като ви кажа,че Бойко,понеже идват плащания и председателство иска да остави и този мандат неизкаран,искам да се смеете пак.Защото има плащания по дълга,а пари няма в хазната!!!
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за 6 Бе да ти кажа Бахаров не само тази оправи, ами и онази синеока мръсницa Койна Русева в оня филм.