У дома за Коледа: Нина Добрев посрещна празника в София

Актрисата публикува интересни снимки от своя празник у нас
26 дек 2018 14:55, Красимир Ангелов
80

Любимката на милиони тинейджъри по света - актрисата Нина Добрев, е посрещнала Коледа в София, похвали се самата красавица в своя профил в Instagram.

Нина е качила няколко снимки от своя празник, заедно с нейните най-близки.

На едната снимка актрисата е със своя дядо, а на друга шеговито е коментирала, че не е получила подаръци, защото не е била послушна през годината.

Празникът на Нина Добрев може да видите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злобният българин от България е голуема работа. Но за радост давенето му е сигурно до няколко години.
51
0
 
0
 
! Отговори
"учен" нег преди 5 години
"учен", който пише халюцинации с Й????
50
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 59"А ти какъв си? Турчин? Или си от кафявото нестле и ти? Те както се множат така от раз ще бъдат изпратени с еднопосочен билет за Индия, българина търпи търпи ама кипне ли му става много лошо"Аз съм български учен който изучава зоопарк "българия" заедно с коледните халюцинаций.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 57"по-скоро приема България за някво екзотично място където може да отиде малко да поразцъка"За екзотично място (България) едвам може и дума да стане но за паталогично винаги и във всичко. Държава която е продънена от бедност, болест и смърт не е никак екзотична. А на теб като "българин" много не ти остава защото братята ви от кафявото нестле се множат в пропорция 10 към едно за тях!
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 54"ако толкова много се интересуваше от България щеше да науче българския , но явно няма интерес"Интересува се от дядо си а за оаканата България от "български" родолюбци не и дреме! Момичето е на стотици години преднина от Златки, Джугани и каква ли не още българска "интелигенция"! Който се е махнал от тази скапана държава е намазал!
47
5
 
4
 
! Отговори
чужденка в бг преди 5 години
Много странна за Българка говореща български като чужденка , ако толкова много се интересуваше от България щеше да науче българския , но явно няма интерес
46
0
 
2
 
! Отговори
забърсаха всичко преди 5 години
Днес БГ,не ви ли харесав това което хората казват !?очевидно не - пропагандната линия на евреина Цорос е много по-важна от хората,няма да се подаваме на "популизма" я - трябва да харесваме това което е правилно - нали така - ние нов световен ред ли ще градиме или кво
45
3
 
6
 
! Отговори
anon преди 5 години
На кой му пука какво прави Нина Добрева?
44
0
 
0
 
! Отговори
3D принтирана рикия преди 5 години
Що няма коментари за нашето момиче или ги изтриха?
43
11
 
4
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Времето за мрънкане свърши. Сега е време за работа. На някои не им се отдава.Факт е че с два пъти по-малко работна ръка, сега България произвежда пет пъти повече отколкото при комунизма, а безработицата е видимо по-малка. Друг е въпроса че навремето не се отчиташе, а и отчетите бяха фалшиви.
42
3
 
10
 
! Отговори
Нинка до Гошу преди 5 години
Не можеш ме уплаши, колко такива , че и по-големи жезъли съм потрошила, Гоше. Все едно куч-ка с кренвирш да плашеш. Седи си на жезъла и кротувай.
41
8
 
23
 
! Отговори
Вавилон 5 преди 5 години
Връща се в България да натовари малко зимнина да презареди бурканлъка, малко картофи да вземе, такива работи! да се види с дяда си и баба си да удари някоя свирепа ракия да набучи салатата с вилица и да не й пука че ще се окапе малко. Грух грух колко е чудесно в България а когато се смея гръмогласно и парчета от салатата хвърчат направо се изхвърлям от кеф
40
3
 
3
 
! Отговори
Gh преди 5 години
До АнонименНе мрънкам а просто казвам каква е действителноста,ако ти си по добре от другите и не ти пука не коментирай
39
1
 
3
 
! Отговори
Нинка преди 5 години
До ГoшуКо бе гоше?ко имаш за мене?
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До GhМалко мрънкаш.Мрънкай повече и ще ти се подобри положението.Поне в мрънкането си много добър.
37
8
 
13
 
! Отговори
Gh преди 5 години
Голям праз,знаете ли колко ми дреме за тая че да ни занимавате с глупости как е прекарала коледа.Всичко ни е цъфнало и завързало тук и подобряването на живота на обикновенния трудещ се българин върви с много добро темпо,браво на вас
36
3
 
3
 
! Отговори
до Бау преди 5 години
Прав си, но какво от това като е "световно известна", както казваш. Не е по-значима от Джон Лорд.
35
9
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НАЙ-КРАСИВИ СА МЕЛЕЗИТЕ!!КОГАТО ДВАМА ДУШИ ОТ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ СЕ СНОШАВАТ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧАТ МНОГО КРАСИВИ ПОСТИЖЕНИЯ ДОРИ САМИТЕ ТЕ ДА НЕ СА ЧАК ТОЛКОВА КРАСИВИ!
34
3
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Да дойде, ще и дам един подарък. Много ще се зарадва :)
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всинца , ама до един дет пишат с такава злост и ненавист аз ги знам .Те са останали извън " хранилката ", ве4е не полу4ават по 40 лв на месец за дребно доносни4ество и си го изкарват на всеки срещнат в медиите .Тези са потенциални предатели .