Тризначката Надежда "обеснява" за ареста в Лондон

Не знаела английски, но и българският е труден за нея
76
Тризначката Надежда "обеснява" за ареста в Лондон
Снимка: Facebook

Тризначката Надежда се опита да обясни какво се е случило на 1 октомври, когато е била арестувана. Оказа се, че дошлите полицаи са й дали някакви документи, но тя не разбирала нищо на английски и помолила за адвокат. След което с една от сестрите й били откарани в ареста, където й взели отпечатъци.

Според българи, живеещи в Лондон, това е стандартна процедура, но според Надежда е поръчков, за да "строят билдинги в Лондон".

Още по темата
От нейното обяснение във Facebook става ясно, че не само не знае английски, но и българският е особено труден за нея. Публикуваме дословно нейното писание:

"Ще обесня какво се случи на 01.10 дойдоха двама мъже в моята стая и ми показаха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач.. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция. Като пристигнаха полицайте ми казаха с присмех че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с агресия. Заведоха ни в участъка и ни сложиха в карцер без да разбираме абсолютно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха. След това дойде преводач и ни каза че сме обвинени в удряне на полицай. Дойде служебен адвокат в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни показаха кадри на който никой от нас не е докоснал полицай и ни пуснаха. Това се случи. Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова агресия да ни вземат пръстовите отпечатъци за строят билдинги в Лондон".

Под нейния пост има десетки коментари, като повечето недоумяват защо все на тях се случва подобно нещо. Мнозина споделят, че живеят от години на острова и никога не са имали проблеми с полицията. Някои съжалително обясняват за какво се взимат отпечатъци, а един от коментиращите директно пита дали са разбили бардака им. Има и българи, които съветват сестрите да се обърнат към консула ни.


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Анти-акълието си е казало думата!
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е кво, новите български "герои" си продължават традицията наложена ни със сила от колхозните поробители - простотията, некадърността и безхаберието на пиедестал.
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Шопо 24
Какво им е недоучено, бре!
На кандидат-студентския изпит тринките изкараха цяла шестица!
65
1
 
10
 
! Отговори
СМС от лебеда преди 7 месеца
Селфи с патка!
64
1
 
6
 
! Отговори
мале преди 7 месеца
Това обяснение е в стил малко - звъни вратата, звънеца ***..
63
0
 
20
 
! Отговори
Аз преди 7 месеца
мисля си че тези 'тризначки" са се родили с един общ мозък и за трите. Природата е разделила един мозък на трите, като на всичко отгоре, мозъка се е оказал и маломерен и дефектен. И сега така си си ходят трите с мозък, който им служи само да запазват равновесие. И дори това не успяват да правят както трябва....
62
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А тризначките, то това не е тъ...я, а ДИАГНОЗА! Тези проста са "уникални"!
61
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тая не я знам коя е от т. нар. тризначки, ама ако и другите две са толкова умни и горозни, то в денят в който са се родили е настъпила тройна беда и печал в семейството на родителите им.
Те пък от своя страна не са скърбили а са черпили, понеже и те са толкова умни, щом ткова нещо са възпитали и отгледали.
60
1
 
31
 
! Отговори
СС преди 7 месеца
Изключително тъ.по и неграмотно същество! И като не знае английски как живее в Англия?!
59
1
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 месеца
Джуркане, опъване на кожАта да забелим главата. Отпечатъци за да строят билдинги в Лондон . Земите и некой отпичатък за София
58
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За Хоуп Станчева ли става дума?
Ако не знаете, тя така си е превела името във ФБ
57
2
 
22
 
! Отговори
свидетел преди 7 месеца
Какви коптори, какви проститутки, доста ги надценявате ми се струва. Кой ще ги вземе тия животни, замислете се малко?! До преди година лично ходих да им отключвам адреси за почистване, млатиха след мен със стирка и парцали каквото има да се свърши, там тоалетни, кухни бани, 9-10 паунда на час им беше заплащането... Пруститутки казаха, ще падна от смях.
56
1
 
38
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
Счупиха *** пак...
55
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не е лесно да си успял българин в чужбина....
54
1
 
34
 
! Отговори
Бау преди 7 месеца
Какво значи "строят билдинги" ? Някой знае ли ? Building значи сграда, ама за какво са им отпечатъци не е ясно ...
53
0
 
44
 
! Отговори
Сивата Златка преди 7 месеца
Тази е по Златка и от Златките.
52
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
една от многото "преуспели" нашенци в чужбина. то така без нищо не арестува полицай.
51
0
 
45
 
! Отговори
Dr. Watson преди 7 месеца
Признавам, нищо не разбрах, но пък бая се посмях. Предлагам, на тризначките да им се даде една колонка в българския вестник Бг Бен, който се издава в Лондон, да описват подобни чудни приключения от тяхното житие-битие.
50
1
 
36
 
! Отговори
смч на Борис Джонсън преди 7 месеца
вкарали сме троянски кон на острова, целим да ускорим процеса на брекзит с или без сделка.
49
1
 
47
 
! Отговори
българин преди 7 месеца
Така се отнасят с проститутките навсякъде по света , какво и е чудно на тая селянка ?!