Брад Пит - с мотор на гости на Анджелина

Папараците заснеха как той отива в дома на бившата си
Обновена: 30 юли 2020 20:05 | 30 юли 2020 20:04, Ивета Иванова
9
Брад Пит - с мотор на гости на Анджелина
Снимка: БГНЕС

Брад Пит и Анджелина Джоли заровиха томахавката и вече са в много по-добри отношения.

Стана ясно, че актьорът е редовен посетител в дома на бившата си съпруга. Скоро папараци снимаха как Брад идва с мотор към жилището на Анджелина в Лос Анджелис, за да може да прекара повече време с децата си.
 
В последните няколко седмици 56-годишният актьор доста често е бил забелязван да ходи на гости на Джоли и децата, пишат от "Mirror". По време на карантината Брад и Анджелина се сближили и вече поддържат приятелски отношения.
От снимките се вижда, че Брад Пит е бил облечен със синя тениска, носил е ръкавици за мотор в бяло и сива каска, както и слънчеви очила.
 
"Брад и Анджелина изминаха дълъг път и най-накрая и двамата искат да работят заедно по отглеждането на децата си.
 
Те нямат планове да се сдобряват и всяка комуникация между тях е свързана с нуждите и бъдещето на децата", казва източник на "Entertainment Weekly".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се разплача за тези безлични либерасти.
6
3
 
6
 
! Отговори
Бивши преди 3 години
И аз така на моята бивша минавах от време на време да не забрави малкия,а тя ми вика да си останем приятели докато аз я работя отгоре.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много красив и изключително пpocт.Не можа да си намери една нормална жена в живота, въпреки парите и красотата си. Винаги е бил от трън на глог.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек много изстрада заради тази откачалка. Паметник трябва да му издигнат и да го обвят за герой и жертва на съвременните феминистки организации...
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхотна Новина ! Напишете нещо и за марката тоалетна хартия използувана от Пит ! Целия народ трепне в нетърпение да разбере тия подробности !
2
3
 
23
 
! Отговори
Перник оле ! преди 3 години
И ко стана ся ? Той нали я биеше или поне така казваше АнджитУ . Ся ко парйми ? Липсват и шамарите ли че го кани тоя "побойник и пияница" ?
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отишъл с мотор - гоУем праз, човека си има колекция от мотори, ако не знаете. Единствено му завиждам за Desmosedici RR-а, но ще преживея и никога да не го карам.И преди да пуснете следващата гениална новина - има и колекция коли. Горе-долу както всеки успял холивудски актьор. Да не ми пишете сега и за на Киану колекцията...