Рийз Уидърспун разказва как да приготвим любимия й коктейл

Трябват ви само четири съставки
7
Рийз Уидърспун разказва как да приготвим любимия й коктейл
Снимка: БГНЕС

Рийз Уидърспун е позната на широката публика с невероятната си актьорска игра, но наскоро тя доказа, че се справя също толкова добре и като бариста.

44-годишната звезда сподели видео в социалната мрежа TikTok, на което показва как си прави любимия коктейл. За да зарадва феновете си в тези неприятни времена, Уидърспун разкри и специалната си рецепта, която се състои само от четири съставки и изисква по-малко от пет минути за направата.

Първо, актрисата смесва ябълков сайдер и шот от аперол, след което добавя газирана вода. Разбира се, процесът има и малко комичен оттенък, тъй като бутилката с вода явно е била разклащана преди отваряне и течността се разлива навсякъде. За щастие, остава достатъчно, за да се използва за коктейла.

Вижте какво още прави Рийз Уидърспун в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой може ли да обясни защо трябва да си правим коктейла на това зъбато уродливо същество с обратна захапка? ЗАЩО?!
4
1
 
1
 
! Отговори
Молотов преди 3 години
В съд с ацетон се добавя стрит на зърна стиропор, при непрекъснато добро разбъркване, докато спре да се разтваря. Към разтвора на стиропор в ацетон се прибавя бензин, в съотношение 1:1. Прибавя се много ситно желязо на прах, изпилено с пила от голям железен детайл джанта, метална ограда или др. ...
3
1
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Като млада беше доста хубава и нищо чудно че от 15 годишна се опитвала да пробие в киното, но пробива едва на 25 години, когато се снима в "Професия блондинка" - главно поради това че не и се налага да играе.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото горе-долу любопитно нещо, свързано с риз уидерспюн и коктейли би било, ако има нейни снимки след последователната употреба на десет-двайсет от тях.
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ходих да чета във Уики, че не се сетих коя е. От 36 филма с нея съм гледал 1. И не го помня много. Но ок, има попадение.Сега ако кажете защо трябва да ме вълнува как някаква лелка на 44 години прави коктеил и да го корелирам с тоя един филм за който не си спомням... опитвам се да се въвлека някак емоционално, да видя как и кой може да засегне тази новина. И не мога да си го представя.