Джулия Робъртс се развежда, ще загуби ли 200 милиона долара?

С Даниел Модър са женени от 2002 г. и имат три деца
Обновена: 15 ное 2020 15:21 | 15 ное 2020 15:17, Камелия Цветанова
29
Джулия Робъртс се развежда, ще загуби ли 200 милиона долара?
Снимка: БГНЕС

Холивудската актриса Джулия Робъртс се развежда със съпруга си Даниел Модър, предаде БГНЕС.

Различни медии твърдят, че семейството на Даниел не понасяло актриса. Сестра му Джил Модър многократно е заявявала открито, че Джулия е "арогантна, разглезена дива", която изисква специално отношение не само към себе си, но и към децата си.

Медиите сочат, че преди години двамата съпрузи са се опитвали по всякакъв начин да спасят брака си, но нищо не е помогнало. Истинската новина е, че разводът може да струва на актрисата 200 милиона долара.

Джулия и Даниел са женени от 2002 г. и имат три деца: Хейзъл, Финиъс Уолтър и Хенри Даниел.
 


29
Още от Звезди
Режимът на Кристиано Роналдо - 6 хранения и 5 пъти сън
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нека да ви светна това е PR лъжа, за да си направят реклама Корона вирус е няма много филми да се заснемат оператор Дани няма да стои без работа я. Тоя даниел е толкова алчен, че се е развел след като джулия робъртс го е купила, със сигурност няма да изтърве другите и милиони. Освен това от кога ли да изискаваш специално отношение към теб и към децата ти е лошо. Тоя е дърт лъжец даниелчо, това е поредната му гнусна лъжа, за пари! Достатъчно съм се наслушала на лъжите ти и. Д. С..
27
1
 
0
 
! Отговори
Мацка преди 2 седмици
ЕЕ, ти ме разсмя, нали точно тя е с рекордните хонорари. Последно беше взела 3 млн за 4 дни. Кой точно ще и натири каквото и да било?! Аз дори съм в шок, че тя си избра този ***, грозноват с доста откачена физиономия.
Плюс това познавам доста обвързани мъже, които непрекъснато се оглеждат и свалят други жени. Не си мисли, че винаги жените са тези, които развеждат
26
3
 
3
 
! Отговори
yorval преди 2 седмици
Неволно ли, нарочно ли или пък съвсем умишлено сте загърбили и позабравили РЕАЛния ФАКТ,че същата тая велика фльорца Джулито самоволно, преднамерено и самодоволно си КУПИ специално само за себе си въпросния съпруг ДМ с/у едни чисти 250 хилки в щ.долар развеждайки го от официалната му съпруга, тъй че да си носи сега последствията от простъпката си. И много се надам, горкият той по тоз н/н да й натири високо вирнатото носле на С-ЕКС-господжата, м-ДА!
25
1
 
2
 
! Отговори
Сара преди 2 седмици
В чуждата преса семейството на съпруга на Джулия Робъртс е доста известно или по-скоро сестра му, която е алкохоличка и е арестувана многократно за престъпления с нейния мъж. Непрекъснато има и публикации, в които съседи на сестра му се жалват за непристойно поведение на двойката. Така, че съдържанието на статията ви е крайно неуместно. Жертвата в случая е " разглезената примадона", която може да си позволи да бъде такава!
24
1
 
1
 
! Отговори
Ненимон преди 2 седмици
До Анонимен

Разкрит си - аз те познавам. Ти си бил кум на сватбата им и едновременно - адвокат на Джулия. По тази причина си наясно за трите тома договори.
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Преди да се оженят тези са подписали 3 тома предбрачни договори.
Мъжът ще намаже някой милион, вписано е колко, ама далеч няма да са 200.
22
1
 
13
 
! Отговори
ахъм преди 2 седмици
В моя случай, ще намаже свекървата.
21
8
 
20
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 седмици
Предлагам всички пенсионери в България да съберем по 5 лв. и да помогнем на клетата Джулия. Ето, сигурно цял месец няма да мога да спя от мисли за трагедията на Джулия. Дарявам си пенсията от 300 лв. на горката Джулия ! Белким оправи тежкото си положение . Как ли ще живее без тези 200 000 000 $ ? Бедната Джулия !
20
6
 
14
 
! Отговори
123 преди 2 седмици
Е разгеле и един мъж да намаже
19
1
 
22
 
! Отговори
200 преди 2 седмици
Бившия би следвало да раздели тези 200 млн. със сестра си.
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аааа ,кофти , но да е мислила като се е омъжвала- вече беше известна с пари и адвокати те й би трябвало да са предвидили подобно развитие на ситюейщъна
17
33
 
8
 
! Отговори
хейтя за стинки преди 2 седмици
Тази като гледам ролите й в "Хубава жена " и "Докладът "Пеликан" явно така е станала известна актриса, с обиколки по креватите на чичковци с пари и влияние.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Проблем бря,Ами ще намери друг с 500 милиона ,големи праз
15
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тази се е помислила за велика защото е много известна и богата,а брат и е слаба ракия.Ако не беше тя да му изправя кривите краставици,до сега да бе останал на улицата.В брата има нещо извратено.
14
4
 
15
 
! Отговори
За 200 милиона преди 2 седмици
Бих се оженил за нея.
13
8
 
5
 
! Отговори
холивуд помия преди 2 седмици
не може всички да са черногледи като вас лоши американски помии
12
4
 
35
 
! Отговори
До 7 преди 2 седмици
Гледам много знаеш за отношенията с брат й , а знаеш ли причината? Знаеш ли, че се е замаел от славата? А че е бил алкохолик, наркоман и женкар? Зарязва жена си и дъщеря си (Ема Робъртс). Джулия Робърт е тази, която се грижи и за двете. Та, я кажи, кое е благодарение на брат й? Славата й? Оскарите? Парите й?
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Страничните хора имат силата както оженят двама човека, така и да разрушат една връзка.
10
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бих я докосвал нежно с език ТАМ
9
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тая каква широка уста има, ако и отдолу е толко широка .... Значи браво, че Даниел Модър се е отървал