Селин Дион и тайните й за красота

Певицата вярва, че красотата не е само външна
23 апр 2021 02:00, Дарена Найденова
23
Селин Дион и тайните й за красота
Снимка: БГНЕС

Селин Дион. Чували ли сте това име? Със сигурност. И докато най-вероятно знаете наизуст някои от най-известните песни на изпълнителката, едва ли сте запознати с рутинната ѝ грижа за красота. Звездата изглежда сякаш не се е променила от 90-те години насам, като ни впечатлява не само със стил, но и с блестяща и безупречна кожа.

Въпреки че 53-годишната звезда не споделя много детайли за личния си живот и грижата си за красота, тя все пак не пази всичко в тайна. „Жена, която знае някоя тайна, трябва да я сподели със света“, казва Дион пред This Morning. За наше щастие, тя следва тази мантра и разкрива някои от най-често използваните си трикове за перфектна визия.

Ето шестте тайни за красота на Селин Дион

Грижа за кожата в три стъпки

Селин казва пред This Morning, че следва само три стъпки в грижата за кожата, но те са изключително важни и трябва да присъстват в рутината на всеки. Тя вярва в почистването на лицето, овлажняването сутрин и вечер, както и премахването на всички продукти и приспособления след използването им. Признава, че доста често се поти на сцената и затова често чисти четките си за грим, за да не се сдобива с буци по лицето или неравномерна основа.

Специален грим

Когато е на сцената пред многохилядна публика, Дион няма право на грешки както в изпълнението, така и във визията си. Именно затова внимава точно какви гримове използва и се доверява на продукти на маслена основа. По този начин, ако се разплаче по време на концерт или пък се изпоти твърде много, това няма да провали грима ѝ и да прекъсне изпълнението.

Както с грижата за кожата, Селин също залага на малко продукти и в гримирането. Тя се нуждае само от коректор, фон дьо тен, контур и пудра.

Издължаване на лицето

„Често нося косата си на висок кок, за да мога да издължа лицето си“, споделя звездата пред This Morning. Допълва, че винаги внимава какъв цвят ще използва за косата си, защото това сериозно се отразява на визията и променя изцяло облика на човек. Освен това съветва феновете си да използват меки продукти, с които да се грижат и подхранват кичурите си.

Харесва се и без грим

Селин е една от звездите, която често се показва без грим. В социалните ѝ профили има десетки снимки, показващи естествената ѝ красота, които насърчават феновете да обичат себе си и да не се срамуват от визията си. „Уверена съм и без грим, но понякога екипът ми не харесва тези снимки“, казва изпълнителката.

Вижте още от тайните за красота на Селин Дион в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: красотаСелин Дион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
6
 
! Отговори
с.т. преди 3 години
Лично аз не я намирам за красива.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Непривлекателна като външен вид,безлична красота,ако може да се нарече,,красота.Като артист е невероятна,харизматична,енергична,чаровна. Красотата не е само в съвършенните пропорции.Удовлетворена жена от живота си,силна .всичко това е достойно за възхищение. Красотата е временна и кратка,и все по-изкуствена.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е булката на бай Торбалан.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво,кокалесто няма. Мяза на болна. Ако беше 10тина килограма от горе щеше да става.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една красота, да ти умре коня от скръб.
8
0
 
13
 
! Отговори
Коментатор преди 3 години
Едно време на ул Рила в Русе имаше един му викаха Конската Глава, той ряпа да яде пред Селин.
7
2
 
21
 
! Отговори
Хора осъзнайте се преди 3 години
Селин Дион и красота?!? Вярно е, че има чудесен глас, но красота ? Във физически план, освен слаба, дори болно кльощава фигура, красота в стандартния модел няма. Каквото и да прави, колкото усилия и пари да влага Селин си остава страшолище, спасява я до някъде подбрания макиаж и сталинг на обличане. А с издължаване на главата избихте рибата, ми то няма на къде повече
6
2
 
19
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 3 години
Селин Дион и красота... две противоположности...
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом вярва, че отвътре е по-красива да си обърне хастара, че отвън на нищо не мяса!
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Красотата и ме втрещи. Сега не мога да заспя от страх. Толкова е красива, че прилича на м у м и я. Хахааа Прилича на извънзечно по време на диета. :D Като закачалка стърчат едни кокалдаци. Бррррррр. Пу-пу да не и е уроки. Става за бустанско плашило.
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие базикате ли се?След като мъжът й почина, мисля се залюби с по-млад от нея и след като всичко приключи тя отслабна толкова много, че сега прилича на Стийв Джобс преди да умре. Хората се чудят дали е болна от рак.Поне си проверявайте статиите с Гугъл преди да ги публикувате!
2
2
 
19
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Гледах видео от някакъв човек който имаше проблеми с къртици в градината си. Не помагаха димки или взривяване на проходите. Накрая закопа няколко феритни щифта в земята с бобини отгоре и почна да пуска разни честоти за да види коя ще има ефект. Накрая почна да пуска CD-та, като им "вдигаше оборотите" така че ниската честота да е над 30kHz. Пробва с хеви метал, ***, пънк, но чак когато им пусна Селин Дион гадините се ометоха веднага. :)
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая и като млада не ставаше, а сега е прабаба!Намерили сте за коя да пишете, че е красива...