Виктория Бекъм се замеси в конфликта между кралското семейство

Вижте как
12 авг 2021 15:45, Ивета Иванова
16
Виктория Бекъм се замеси в конфликта между кралското семейство
Снимка: БГНЕС

 Виктория Бекъм е въвлечена в конфликта между кралското семейство и Меган Маркъл, заради предстоящата сватба на сина си Бруклин Бекъм и годеницата му Никола Пелц, която трябва да се състои следващото лято.

47-годишната дизайнерка и певица помага за организирането на сватбената церемония. Но има трудна задача - да реши кой ще бъде поканен на големия ден. Това причинява главоболие на Пош Спайс, тъй като така тя била въвлечена в конфликта между Меган и Хари и другите членове на кралското семейство.
Виктория и съпругът ѝ Дейвид Бекъм са добри приятели, както с принц Уилям, така и с принц Хари. Дейвид седя до Уилям и Кейт Мидълтън по време на мавочете на Англия на Евро 2020 това лято. Виктория пък заформя приятелство с Меган, откакто Маркъл и принц Хари се преместиха да живеят в Калифорния.
Семейство Бекъм беше поканено и на сватбата на Уилям и Кейт, и на тази на Меган и Хари.
Според източник на "Closer", Виктория Бекъм била пред дилема - дали да покани само едната кралска двойки, или и двете, което обаче ще предизвика огромно медийно внимание към сватбата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Няма дилема преди 2 години
Щом поканата и на двете двойки "ще предизвика огромно медийно внимание към сватбата" ТО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ. Пош Спайс ще направи всичко възможно да покани И ДВЕТЕ двойки . Както и повече журнакисти от предвиденото за да отразят вероятния конфликт като условието ще е да не пропускат да напишат няколко реда и за сватбата .
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иветке, осъзнаваш ли каква глупост си сътворило с това "конфликт между кралското семейство", мило дете?
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам принос в провеждане на сватби. Щяха да затварят преди Ковида заведение часове преди събитието. На пожар търсих разни санитарни инспектори. Сещам се като срещна"булката", усмихната до ушите. Не е леко.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
отменяте сватбата и няма да има казус
7
0
 
2
 
! Отговори
Кети преди 2 години
Таксиер боянчев и той ще яде и ще пие с тях сватбата. Няма как да стане. По никакъв начин.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както исат ще се веселят. Юбре дебре, таксиер боянчев. Бекон
5
5
 
2
 
! Отговори
Rodriguez преди 2 години
Имах двама френдове, които хич не се обичаха един друг. Привиках ги и им казах и на двамата или да се разберат, или да хващат пътя и двамата.Оттогава не са ми се мусили и не са ми говорили лоши работи един за друг. *** кво разбирам аз, като не съм царчЕ...
4
3
 
8
 
! Отговори
zoro преди 2 години
Еврейска сватба с гости от кралско семейство? Няма как да стане.Да поканят готвачи,футболисти,колежките си...Много дребна риба са за кралското общество..
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено това е подготвен ход от нейна страна. Знаят как да правят ПР и да стават , още по богати. Нали не мислите,че хора толкова години в шоу бизнеса и кралството ...не знаят какво казват :)
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да покани братята, а онова кафявото може да си остане в щатско
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да покани и двете страни. Така със сигурност сватбата и ще се запомни