Джазмин Тукс, Кити Спенсър... Кои са най-красивите булки на 2021 г.?

Роклите на някои струваха цяло състояние
Обновена: 25 сеп 2021 09:29 | 25 сеп 2021 09:23, Теодора Драгоева
4

За разлика от лятото на 2020 година, пандемията не успя да помрачи сватбените тържества през топлите месеци на 2021 година. Все пак светът бавно започна да се отваря отново и през изминалите няколко месеца много двойки-знаменитости бяха нетърпеливи да си разменят брачни обети.

 
Предлагаме ви да си припомните някои от най-красивите и запомнящи се булки на летния сезон, както и да се насладите отново на роклите им.
 
Може би една от най-впечатляващите булки на лятото се оказа супермоделът и ангел на Victoria's Secret, Джазмин Тукс, която се омъжи за своя годеник Хуан Давид Бореро на 4 септември в неговата родина Еквадор. Двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ на цялата страна, на която вицепремиер е именно бащата на Хуан – Алфредо.
 
Тукс беше ослепителна в ръчно украсената с цветя дантелена рокля на дизайнера Зухаир Мурад, която бе с дълги ръкави и висока яка.
 
Артконсултантът Уил Копелман, който се раздели преди пет години с актрисата Дрю Баримор, се ожени за една от директорките в списание Vogue – Александра Мичлер на 28 август.
 
Двете дъщери на Копелман и Баримор, 8-годишната Олив и 7-годишната Франки, бяха шаферки по време на церемонията, а сестрата на младоженеца – Джил Каргман, сподели няколко красиви снимки от събитието в своя Instagram профил.
 
На кадрите се вижда, че красивата Александра носи великолепна рокля от бял сатен с гол гръб, дълъг шлейф и воал.
 
30-годишната племенница на покойната принцеса Даяна – лейди Кити Спенсър, се омъжи за 62-годишния милионер Майкъл Люис на луксозна церемония във Вила Алдо Брандини във Фраскати, Италия.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брака го нямат за нищо, женят се и се развеждат със скоростта на светлината. Дизайнерските рокли са важни, те са една от първопричината за сключване на брак.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Богаташи,за които няма вирус!