Холивудските майки и техните идентични дъщери

Рийз и Ава, Гуинет и Епъл, Кая и Синди....
14 авг 2022 17:05, Теодора Драгоева
7
Холивудските майки и техните идентични дъщери
Мила Йовович и дъщеря й Евър; Снимка: Getty

Наскоро Гуинет Полтроу излезе на разходка с дъщеря си Епъл в Ню Йорк и феновете на звездата останаха озадачени от приликата между двете. В общи линии 49-годишната носителка на "Оскар" и 18-годишната й наследница (чието име означава ябълка на англ.) са живото доказателство на поговорката, че „ябълката не пада по-далеч от дървото“. Не стига, че си приличат визуално толкова много, но и по всичко си личи, че Епъл е наследила и семплия, но класически стил на обличане на Гуинет.  

Но в шоубизнеса има много красиви майки, които могат да се похвалят с идентични дъщери, наследнили хубостта им. Освен това голяма част от тези красиви щерки са тръгнали по професионалните стъпките на знаменитите си майки. В случая на Епъл Мартин, тя е решила да наследи не актьорската кариера, а по-скоро бизнеса на Гуинет - успешният лайфстайл бранд GOOP.

Вижте по-долу кои други известни дами, освен Гуинет, са предали поразително успешно своите гени на дъщерите си:

Ава Филип е копие на майка си Рийз Уидърспуун

22-годишната блондинка Ава Филип е по-голямото от двете деца на Рийз Уидърспун (на основната снимка) от първия й брак с актьора Райън Филип. Чаровната Рийз има и 18-годишен син Дийкън от хубавеца Райън, както и още един син - Тенеси от втория си брак с агента Джим Тот. Ава, обаче, най-много прилича на майка си, която е истинско величие в Холивуд. За сега младата жена не е решила дали да се впуска в шоубизнеса, за разлика от брат си Дийкън, който вече записа участие в сериал и издаде свой музикален сингъл.

Оливия Джейд Джанули е мини версия на майка си Лори Лафлин

Оливия Джейд е дъщеря на италианския дизайнер Мосимо Джанули и актрисата от сериала от "Пълна къща" Лори Лофлин. Родителите на Джейд бяха хванати в скандал , че са подкупили декана на колеж в Щатите, за да приемат дъщерите им по "втория начин". Мосимо и Лори бяха осъдени и дори прекараха известно време в затвора, след като се признаха за виновни по обвиненията. Колкото до Джейд - тя вече има успехи като инфлуенсър в социалните медии, участва в риалити формата "Dancing Stars", а в момента е гадже на горещия актьор Джейкъб Елорди.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto,bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Гуинет Полтроу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горките им деца, растат като екззотични животни, които трябва да бъдат показвани на балове, светски събирания, фестивали, и то трябва задължително да отразяват имиджа на родителите си, не може да имат татуировки, да се тъпчат с наркотици, да пиянстват...
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разликата е в канализацията, която не е от малко значение.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Веселинъ 7112136860 - Не, но има съобщение за теб. То гласи "Научи си, къде се пишат главни букви!!!".
1
6
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Нещо за Българските и Френските актьори няма ли? Или трябва да ни мирише всеки ден на еврейска холивудска пот от подмишници неизлвчимо вонящи?В ктайна сметка поненнапишете на фирмата си ДИР-ДНЕС,че сте евреи. Българи и Французи,тоест Канаанци и Гали не сте. Всеки ден ни окупирате Българското оространство с някакви евреи и това е видимо за всички ни. Идете си в Израел! Какво правите в България и Франция,след като добре знаете,че ни се повръща от вас. Не ви обичаме! Разкарайте се от животите ни!