Елизабет Дебики за ролята на Даяна: Не се гмуркам в непознати води

Актрисата разказа за предизвикателството наречено „Короната“
12 ное 2022 00:15, Дарена Найденова
2
Елизабет Дебики за ролята на Даяна: Не се гмуркам в непознати води
БГНЕС

Всеки би искал да има досег с принцеса Даяна, но само малцина успяват. Елизабет Дебики е един от тези хора, ако броим влизането ѝ в обувките на покойната принцеса на Уелс за петия сезон на „Короната“.

32-годишната актриса направи дебюта си като Даяна на 9 ноември, когато всичките епизоди от новия сезон на драмата бяха пуснати в Netflix. В ново интервю за The Guardian, публикувано само няколко дни преди премиерата, Дебики говори открито за отговорността на ролята си и критиките, които засипаха сериала, който се базира на истински събития от живота на британското кралско семейство.
 
Дебики наследява ролята от Ема Корин, която изигра младата Даяна в трети и четвърти сезон на хитовата драма. Сега зрителите ще видят последните години от живота на принцесата, включително скандалното ѝ интервю за предаването „Панорама“, разпада на брака ѝ с Чарлз и началото на връзката ѝ с Доди ал Файед.
 
Когато бе попитана дали някога се е колебала да влезе в образа на Даяна по време на най-трудните моменти на принцесата, Дебики категорично отговаря с „Не“. Казва, че е гледала сериала преди и много се е възхищавала на работата, която вижда на екран. По думите ѝ, екипът зад „Короната“ е много интелигентен и подхожда с изключителна деликатност към събитията от миналото.
 
 
„Разчитах на инстинкта си и не мислех много над това. Никога не съм смятала, че се гмуркам в непознати води“, казва Дебики за ролята си. Като вдъхновение за приемането на най-важната ѝ роля досега, актрисата посочва много подробното проучване от страна на екипа на сериала, изпълнението на Корин в предишните сезони, както и невероятния сценарий от Питър Морган.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Данчето преди 1 година
Тази е полякиня - не трябва ли да се казва Дебицки. Това, че си пише името Debicki не значи, че трябва да се чете Дебики.
1
1
 
2
 
! Отговори
Пародия преди 1 година
Изглеждат като пародия на реалните личности. Ставаше само първия сезон