Магията се сблъсква с реалността: Хари и Меган

Пуснаха първите 3 епизода от документалната поредица за тях
14
Магията се сблъсква с реалността: Хари и Меган
БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари може би ще останат в историята на кралското семейство като един от най-големите проблеми. Хората, които се опълчиха на институцията, на нормите и законите. Тези, които избраха себе си пред короната. Любовта пред задълженията. Свободата пред титлите. Калифорнийския имот пред великобританския замък.

Но в историята на обществото, на онова, което наистина разбира избора на Меган и Хари, двойката ще бъде запомнена като наследниците на Даяна. Като тези, които направиха смелата крачка да започнат свой живот, далеч от вниманието на медиите, далеч от фалшивите истории, изфабрикуваните доказателства, огромните заглавия в таблоидите и папарашките снимки. Двамата влюбени, които избраха да живеят така, както те искат – свободно и щастливо.
 
Това може да видите и от първите три епизода от документалния филм за Меган и Хари, които излязоха днес в Netflix. Поредицата е разделена на две части – втората излиза на 15 декември – където се разказват и се показват невиждани досега детайли от живота на една от най-обсъжданите кралски двойки на нашето време.
 
Филм, който мнозина чакаха дълго време, най-накрая дойде. Е, част от него. „Меган и Хари“ се появи в Netflix преди няколко часа. И ако си мислите, че ще видите пикантни истории за кралското семейство, повече детайли за кралицата или за разводите в институцията, грешите. Първите три епизода от поредицата всъщност представят нещо, което не сме виждали досега. Интимен поглед върху една любовна история, пазена дълго време в тайна с една цел – запазване на личното пространство. Любов, която сякаш е от написана за Холивуд, но всъщност се развива в наше време, в истинския свят.
 
Меган и Хари със сигурност са хора, които знаят какво е да бъдеш наблюдаван. Тя е известна актриса, той – наследник на британската монархия. Папараците са нещо, с което са свикнали, ако въобще може да се използва такава дума за постоянния тормоз, на който е подложена всяка една известна фигура. Но това, за което и двамата не са били подготвени, са били тълпите от репортери и фотографи, които са чакали с нетърпение момента, в който един от тях ще се „подхлъзне“. Ако го направи – супер, историята се пише сама. Ако ли не обаче, няма проблем, историята ще се измисли.
 
 
Поне това твърдят Хари и Меган в своя документален филм. Принцът казва, че много от нещата в британските медии са били пуснати нарочно от кралския двор, но други са били напълно измислени или от таблоидите, или от хора, близки до семейството. Според анализатори, всяко едно семейство под шапката на короната си има своя пресслужба, която постоянно пуска информация към медиите, за да може да се поддържа интересът към монархията. Постепенно обаче тези истории се превръщат в истинско оръжие срещу Хари и Меган, водейки до неизбежния край – прекъсване на всякакви връзки с короната и преместването в Калифорния.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
5
 
! Отговори
Пепо преди 1 година
Хари и Меган не са обикновени онанисти, те са аристократични онанисти.
11
3
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
лично на мен принцот Хараламби ми е симпатичен...Види ми са мъжко момче..Но,както се изрази Евелин:-"Когато алчна жена се впие в слаб мъж,нищо не може да се направи"..
10
2
 
30
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
мда,малко объркващо звучи декларацията им,че искали само взаимна любов без медийно "бръчкане",а в действителност не престават да се бръчкат в медиите..И прават филми,пишат "мемоари", дефилират "под път и над път"...?!?!...Е,какво е това?
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
К'ъв е тоз пасквил - сякаш е писан от Меганката. Тези двамата заявиха, че не искат медиите да им се ровят в живота, а правят всичко възможно да са в медиите - даже създават медийно "съдържание" в подкасти и документални фирми. Срещу милиони долари, разбира се.Според пасквила излиза,че Уилям и Катрин са дълбоко нещастни,а 11 години са женени и представляват заедно британската корона и хич не изглежда да им е зле.За мрънкесата с пълна сила важи поговорка какво ли разбира сви_ня от кладенчова вода.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари няма да издържи още дълго. Той е роден и отраснал в коренно различна обстановка, дори живот на обикновен англичанин би бил несвойствен за него, а камо ли да се прави на американец.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
майната им - нула значение за българия- нещо за срещата Си Дзин Пин с арабската лига - къде отива петродолара - и ние след него- мълчите като бити гъ-зове
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Провалена "актриса" с провалено принцче. И двамата са либерастични фъшшкии
5
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквито и филми и реклами да си правят, ще бъдат непочтени хора, с лоша репутация. Да използваш името на короната и титлите, за да правиш пари и да плюеш срещу кралското семейство, това е недопустимо и крайно отвратително.
4
1
 
16
 
! Отговори
Рв преди 1 година
Ба, ся и тия ли да ги мисля?
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия двавата що си мислят, че светът се интересува от тях! Да направиш документален филм за самия себе си, че да се направиш важен, е просто смешно! Тая беше явна шан-та-ш от самого тачало! Нагла финтифлюшка и флюрца
2
2
 
42
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Преди да отиде в Лондон и да се запознае с хари, Меган е казала на ВСИЧКИ свои приятелки че отива там за да си намери МЪЖ.... Това е документирано и потвърдено ... безспорен факт, който дори и един "документален" филм не може да отрече ... а само да потули и да избегне да споменава. Тая актриса, артистично върти чехльото хари на малкото си пръстче . Жалко за момчето...п.с .Някой виждал ли е предишната приятелка на Хари? Само някой без грам мозък ще замени онази красавица с тоя кафев дзвер....
1
1
 
46
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Ау, колко либераст-патетично. Срещу какво се опълчили? Това, което те мразят и плюят - Короната - е единственото, заради което са интересни и имат доходи. Какво обаче могат освен да плюят? Тя е тртотазредна детска артистка - озвучителна на анимационни филми. Той - пилот на хеликоптер. Колко ще печелят от това? *** сега всеки трябва да се пиши жерта. В либерастките свят от толкова много жертви - не останаха насилници.