Ето с коя дама принц Хари е изгубил девствеността си

Доста подробен разказ
Обновена: 7 фев 2023 15:18 | 7 фев 2023 15:17, Ивета Иванова
57
Ето с коя дама принц Хари е изгубил девствеността си
Снимка: БГНЕС

Стана ясно коя е жената, с която принц Хари е изгубил девствеността си.

Той разказа в мемоарите си "Spare", че за първи път е правил секс, когато е бил на 17 г. Това се случило зад оживена кръчма през 2001 г. Тогава принцът беше студент в колежа "Итън", близо до Уиндзор.
 
Хари каза, че жената е била по-възрастна от него, но не издаде коя е. Сега самата тя направи това. Става дума за Саша Уолпол. Сега тя е на 40 г., има 2 деца и работи като багеристка.
 
Саша разказва, че тогава тъкмо се била разделила с първия си приятел. Той се появил в кръчмата с новата си приятелка. Саша Уолпол била с разбито сърце и пила доста алкохол.
 
"Хари беше приятел и знаеше, че съм опустошена и разстроена. Така че когато новата му приятелка (на бившия) се появи, Хари знаеше как се чувствам. Той не ми даде прегръдка - вместо това ми купи шотове. Донесе ми няколко шота, за да каже: "Хайде, нека да повдигнем настроението"", обяснява дамата пред "The Sun".
 
Всичко това се случва на рождения ден на Уолпол. Тя навършвала 19 г. Хари ѝ подарил картичка, в която пишело: "Скъпа Саш, честит рожден ден и не се напивай прекалено! За щастие, аз ще съм там, за да те наглеждам. С много любов. Благодаря за всичко".
 
Освен това, принцът ѝ подарил плюшена играчка Мис Пиги, която спечелил в увеселителен парк.
 
"Той спечели Мис Пиги с тропически аутфит и когато дойде на партито ми я даде като подарък с картичката. Забелязах, че Хари беше напъхал в сутиена на Мис Пиги допълнително хартия, за да уголеми бюста ѝ.", споделя багеристката.
 
Саша и Хари се запознали, когато дамата работила в имението на крал Чарлз Трети - "Хайгроув". Там се грижила за конете.
 
Тя разкри още, че сексът между нея и принцът бил едва 5 минути.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Браво на Хари! преди 1 година
С тази весела типично тийнейджърска история той ми стана симпатичен. Някакъв гадняр решил да изостави момичето си точно в навечерието на нейния рожден ден. Хари е разбрал и е бил мил с нея, повдигнал е самочувствието й. А пък тя, хитрушата, хем се е отблагодарила на Хари така, както е било по силите й, хем е натрила носа на дотогавашния си вероломен приятел - "Ти реши да ми вгорчиш рождения ден, но аз под носа ти си хванах принц!" Браво Саша, някои гаднярчета заслужават точно такъв ответен удар!
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз си мислех, че в зората на живота му го е запленила някоя супер хубавица - топмодел, млада актриса и победителка в престижен конкурс за красота. А защо не и някоя опитна придворна дама с ефектна хубост, която от най-високо място да е получила дискретно поръчение да разкрие на младия принц тайните на любовното изкуство и да го обучи. Но явно Хари и в юношеската си възраст е бил самодеец.
34
0
 
3
 
! Отговори
Спомних си преди 1 година
Някои актуални нашенски напеви: "Горе, горе на черешата", а също и чалгаджийския хит "Ще те хапят комари". В тази последната творба на чалгаджийските певчески изстъпления се казва: "Качвам те на джанката, круши да береш!" Човек като си пийне повечко шотове, може и зад някоя английска кръчма да намери джанка, по клоните на която да му се привидят круши, а багеристката да му стори приказна принцеса.
33
1
 
1
 
! Отговори
До Grom преди 1 година
Ти пък как реши, че е било вертикално и до стената? Ако е било през топлия сезон, може да се е случило на тревата, върху копа сено или в цъфналата ръж :) Възможностите са много - и в автомобил, и в някое складово или спално помещение зад кръчмата, или скрити зад декоративни храсти, или пък в короната на някое кичесто дърво с удобни дебели клони и т.н. Явно не си имал достатъчно приключения от типа "кърска любов", затова не подозираш какви забележителни възможности има при такива приключения.
32
0
 
2
 
! Отговори
Помните ли, че ... преди 1 година
Преди време коментирахме тук, че някои хора кой знае защо избират празнични дни, за да скъсат с дотогавашното си гадже. За да избегнат досадни обяснения, изчезват точно преди празника и изоставеното без предупреждение момиче/момче остава самичко, с пропаднали планове за прекарването на празника.Или пък този, който е решил да скъса досегашната си връзка, пристига с друго гадже или започва да ухажва друго гадже по времето на самия купон и си трйгва с новото гадже, зарязвайки предишното.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обаче тоя пак излъга. Той бил на 17, а тя на 19, обаче според "мемоарите" му била "по-възрастна". Няма що - 2 години явно е колосална разлика. Ми то с жена му разликата им е по-голяма! Пуснала му девойката, а той пак се изкара жертва, едва ли не бил изнасилен от възрастна сексуална хищница. Ба-си мрънкалото и лъжецът. Мрънкането и лъгането явно е заразително. Прихванал го е от жена си - принцеса Пинокио.
30
1
 
9
 
! Отговори
ToPhD преди 1 година
Чичо Хари в кръчма се е направил на магарИ, а после го е ръгал в шопарИ... Британска, дворцова класика!
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тъз дето вика че иху-аху Хари рижавия е Саша Уолпол и е шофьорка на багери и любителка на конете - демек багеристка и конярка
28
1
 
5
 
! Отговори
Зори преди 1 година
Какви статии за жълт вестник, ужас...
27
0
 
9
 
! Отговори
Grom преди 1 година
Е колко повече от 5 минути да е... зад кръчмата до стената вертикално?
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да не е била някоя конярка
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С некоя космата и мускулеста шефка на хамалска бригада.
24
0
 
3
 
! Отговори
Сър Джон преди 1 година
Тоя пък с жена, била тя и багеристка!
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дама ли? Жена, която си вдига краката в тревата зад заведението не е дама. Без значение дари е било заради принц, крал или кварталния бездомник!
22
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотна новина, а може ли да ни уведомите и по колко пъти на ден дефекира бившия принц оти ми е много важно да знам. Всеки ден доказвате колко "сериозен" сайт сте!!!! Добре, че може да се коментира тук иначе без коментарите сте фалирали за 2 месеца, ама покрай коментарите събирате клик-байт та така някакси закрепвате положението за заплати, а като добавим и заплащането за опорките които ви спускат за да пропагандирате и вече даже сте на печалба.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
той сигурен ли е че било жена - да не е било нкое празно буре от бира фърлено зада кръчмата и той да е ръгал на бурето дупката, дето е била канелката - ръгаййй бурето хАри
20
3
 
5
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
до 18-ти. Аз не отричам, че кръвната линия на майка му се проследява до Мери Кралицата на Шотландия. Аз казвам само - че кръвната линия на Хари - се проследява до коняра на майка му. Това казвам.
19
1
 
11
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Как е възможно от всички членове на Кралската Фамилия в момента и техните деца (бройката е 50+) Хари да е единствения рижав и къдрав. Това е единствения въпрос, който вълнува целия свят в момента. И нито рижавия, нито абаносовата ми принцеска-втора-ръка дават отговор на него.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако го награби нашата Станка Златева ще види.
17
0
 
1
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Като каката с мечо от партито на борис....:))))