Принц Андрю вдига нервите на Чарлз III преди коронацията

Той все още не се е изнесъл от дома си
28 апр 2023 14:28, Иванка Гъркова
19
Принц Андрю вдига нервите на Чарлз III преди коронацията
БГНЕС

Принц Андрю умишлено не иска да напусне дома си и да се премести във Фрогмор Котидж. Това твърди кралски биограф, коментирайки отношенията на него и Чарлз дни преди коронацията. Според Кристофър Андерсън, автор на книгата „Кралят“, той се опитва да спечели време и използва заетостта на всички в семейството в момента.

„За съжаление, вместо да улесни живота на крал Чарлз, Андрю отстъпва. Това е класически случай, когато нито едно добро дело не остава ненаказано“, твърди тя.
 
Писателката посочва, че макар Чарлз да не иска да остави брат си на улицата, накрая ще го направи, щом той все още не е споделил иска ли да отиде в бившето имение на принц Хари и Меган Маркъл.
 
Андрю между чука и наковалнята
 
От нерешителността на втория син на Елизабет Втора страда и неговата бивша жена. Самата Сара Фъргюсън обяви, че няма покана за коронацията. Но за сметка на това ще има ВИП място на специалния концерт в двора на Уиндзор.
 

Принц Андрю преговаря с издатели за книгата си

За коронацията – принц Андрю може да е без церемониални одежди

Сара Фъргюсън остана без покана за коронацията

 
По-рано майката на принцесите Юджийн и Беатрис, която живее под един покрив с принца след развода, се ангажира да го издържа, ако го изгонят или накарат да плаща наем.
 
„Андрю е в капан между чука и наковалнята... Той знае, че трябва да играе играта, за да остане, но чувства, че се свива под управлението на крал Чарлз“, обяснява Андерсен.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
bl преди 11 месеца
Уф, благодаря че го написа, че аз като прочетох това заглавие почнах да се съмнявам в собствените си познания по Български!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изразът е "вдига кръвното" или "къса нервите".
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На принц Уилям са му хакнали телефона. Псле е получил солидно обезщетение.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да, на Мърдок.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 9 Уилям ли е бил излъган от телефонни мошеници?! Много са били дръзки тези, ако е истина.
10
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Жена му ще го издържа и ще му плаща наема.Фалшив принц.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой пък е този? За пръв път го чувам и виждам!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мисля си тая камила да не е рода с максуелица? Как ги топят един по един. И само подкупи, последно и уилям платил за телефонна измама.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?
6
3
 
8
 
! Отговори
Нещо ми дойде наум преди 11 месеца
Нали помните, че неотдавна тук се писа за началото на половия живот на Хари? Бил на 17, а момичето било на 19 г. Тя е потвърдила, че наистина се е случило. Харито да не вземе да заведе дело слещу онова момиче, което днес било 40-годишна омъжена жена с деца - за педофилия и блудство с непълнолетен. Ако Хари не заведе дело, може да го направи баща му кралят. Защото иначе се получава двоен аршин. Разкатаха принц Андрю, но никой не коментира как Хараламби е загубил девствеността си. Голям сеир ще е.
5
2
 
4
 
! Отговори
Чичо Андрю преди 11 месеца
Абе, брат ми, как не можа да разбереш, че няма да се изнеса бе, кьорсокак?! Имам 75-годишен договор за тоя лодж. Станал ми от вчера крал и вече се разпорежда.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 3 Какво са го емнали отвсякъде? Онази, когато е била на 17 г., какво е търсила в дома на онзи женкар и то като част от група компаньонки? Дали тогава е казала на принца на колко години е? Как да познаеш дали някоя е навършила вече 18 или е все още на 17 г. Много зависи от това как се е постарала да изглежда и как се държи.
3
2
 
5
 
! Отговори
И ко шъ праим? преди 11 месеца
И принцовете можело да се наложи да плащат наем! И защото сигурно са му малки рентите, които получава, ще се наложи да го издържа бившата му жена. Аз си мислех, че само у нас се случват такива полукомични-полудраматични ситуации, но се оказва, че ги имало и в кралските семейства. Сигурно всеки един от пишещите тук знае поне един-два случая, при които някой наперен многознайник сваляч и отворко, като понатрупа годинки, започва да се умилква на бившата си, защото вече му е трудно да се издържа сам
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ще се изнася в панделата или при Епстийн.
1
3
 
5
 
! Отговори
Русия преди 11 месеца
Стотаците в "медията" усвояват 100те мильона на ФАЩ за тролуви и атлантическа и турска прупаганда.