Меган и Хари искат да печелят като семейство Бекъм

Двойката планира доходи от сътрудничество с модни марки
Обновена: 2 юли 2023 18:05 | 29 юни 2023 17:46, Иванка Гъркова
0
Меган и Хари искат да печелят като семейство Бекъм
Getty

Меган Маркъл и принц Хари имат нови планове за това как да припечелят още някой лев. След като спряха с книгите и телевизионните интервюта, двамата смятат да си партнират с известни марки. По този начин те могат да направят милиони, следвайки стъпките на Дейвид и Виктория Бекъм.

Според бранд експерт, не е изключено скоро те да си сътрудничат с някой лейбъл. Заговори се, че първият ще бъде Dior, но малко след това от модната къща обявиха, че нямат намерение да работят с тях.
 
По думите на Ник Ид, който е експерт по култура и брандинг, Меган и Хари вероятно ще се опитат да „подражават“ на марката Бекъм.
 
„Мисля, че те ще разгледат тези бизнес модели, които семейство Бекъм са направили, независимо дали това е монетизиране на костюмите, очилата или аромата им. Може би дори биха могли да излязат с аромат или да бъдат лицето на един от тези продукти“, казва специалистът.
 
Семейство Съсекс може да печели от козметика или парфюми
 
Може би се чудите кой е любимият парфюм на принц Хари? В своята биографична книга той разказва за този на принцеса Даяна, който никога няма да забрави, както и за афтършейва на баща си Чарлз. Ето че днес той може да спечели доста, ако пусне на пазара свой аромат или стане лице на такъв на известна марка. Мнозина са онези, които са готови да дадат луди пари, за да си го купят.
 
Освен от аромати, по-малкият син на краля и неговата съпруга могат да правят бизнес с очила или продукти за косата или кожата.

Тейлър Суифт отхвърлила покана на Меган Маркъл

Може ли принц Хари и Меган Маркъл да се откажат от името Уиндзор?

След провала с подкаста – очакват лайфстайл блога на Меган Маркъл

 
Специалистът посочва, че в момента Меган иска да научи подробности за гамата за красота на Виктория Бекъм, за да я използва за своята марка. Ник е категоричен, че тя може да разчита на външния си вид, за да си докара пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари