Дженифър Анистън с изповед за връзките

Ето какво каза
8 сеп 2023 07:47, Ивета Иванова
11
Дженифър Анистън с изповед за връзките
Снимка: БГНЕС

 Дженифър Анистън заяви, че за нея все още е предизвикателство да бъде във връзка.

За актрисата е по-лесно да бъде необвързана.
 
Звездата признава, че никога не се е стремяла да бъде във връзка, след като е видяла развода на собствените си родители.
 
"Винаги е било малко трудно за мен във връзките, мисля, защото аз наистина някак бях сама. Моите родители, да гледам връзката на семейството ми, това не ме накара да си кажа: "О, аз нямам търпение да направя това.". Не ми харесваше идеята да жертваш това кой си или от какво се нуждаеш, така че наистина не знаех как да направя това. Така че - беше почти лесно да бъда някак сама", сподели тя пред списание "WSJ".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Циииганин преди 7 месеца
До 9, че това верно ли е.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво ли пише в мрежата за козметичните корекции на Анистън... Два пъти ринопластика и чисто нов нос. Блефаропластика за премахване на торбичките и излишната кожа над горните и долните клепачи. Имплантиране на нишки в областта на брадичката, образувайки изкуствена рамка от колаген и еластин. Инжекции с хиалуронова киселина за увеличаване на формата на устните. Мамопластика. Липосукция
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
чук и бег
7
4
 
5
 
! Отговори
Ива преди 7 месеца
Анистън има минимални корекции на фона на повечето холивудски звезди, а на фона на нашите чалгаджийки си е направо натурална девица! Има жени които с годините стават по красиви!Найната красота наистина рацъфна между 25 и 40. Но в България сме свикнали една жена да е красива на 18-25 и после задължителното условие да се бракуваш за който падне, та да не те сочат с пръст, те превръща в развалина 30 от мъки и нещастен живот!
6
3
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 7 месеца
И как от корекция на носа още преди участие в Приятели, сега се "усмихва с крайчеца на устните си"! Ти как се усмихваш? Да ти се видят сливиците ли! Айде първо се научи да правиш разлика между козметични корекции, козметични продукти, промяна в обема на лицето заради режим на хранене и тогава дрънкай глупости!"Огромна разлика" имало!То сме прости да не видим в Гугъл снимки и информация, на " 4 Анонимен" ще се доверим
5
2
 
4
 
! Отговори
Мда преди 7 месеца
Много деца на разведени родители немогат да създадат семейство или също създават разделени семейства. Травмата не е малка, а много хора продължават да не се замислят какво всъщност причиняват на децата си с произволното клатене и съжителство с който дойде. Иначе за Джен - всеки има право да избира как живее живота си!По добре без семейство и деца,ако ще ги създадеш нещастни и в нещастие!Но жалко за хубавия генетичен материал!Хубава жена!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Преди време гледах снимки на Анистън преди и след козметиччните корекции. Огромна разлика. Затова сега се усмихва с крайчеца на устните си.
3
7
 
7
 
! Отговори
Факт преди 7 месеца
Вече е на 54 години, а още не и е дошъл акъла в главата.
2
0
 
13
 
! Отговори
Чалга космонавт преди 7 месеца
Иска купона да продължава.
1
5
 
6
 
! Отговори
Дюрасел преди 7 месеца
Важното е, че ползва акумулаторни батерии и зарядно, за да пази природата.

Спонсорирани публикации