Бивша победителка в "Биг Брадър" спи и проси по улиците на Лондон

Надежда от "Тризначките" проси пари и в социалните мрежи
61
Бивша победителка в "Биг Брадър" спи и проси по улиците на Лондон
Снимка: Instagram

Вероятно всички си спомнят тризначките Вяра, Надежда и Любов, които в спечелиха "Биг Брадър" през 2006 г. Въпреки че прибраха солидните 200 000 лв. след победата на Любов, животът им тръгна надолу. Трите се пробваха за студентки, но общата им оценка на изпита бе шест. Впоследствие се изпокараха с майка си, а преди години заминаха да търсят щастието си в Англия.

Любов се омъжи и има дете, но другите две - Вяра и Надежда, постоянно се оплакват от живота си в Лондон, просят пари на улицата и в социалните мрежи, а коментарите какви ги вършат под техни публикации дори не са за публикуване. Местни българи ги обвиняват, че живеят в квартири и хостели и не си плащат наемите. Надежда пък се оправдава, че няма разрешение да работи в Англия, но въпреки това няма намерение да се маха от там.

Преди три дни Надежда отново напомни за себе си с типичната неграмотност, известна още от участието им в телевизионното риалити.

"Защото не сме Мюсюлмани биваме малтретирани и тормозени и трябва да спим по улиците да идват всякакви болни психически и наркомани да ни обладават и по цял ден да сме в тяхната кожа за да ни контролират...", пише Надежда.

И допълва на критиките, че от 6 години "се опитваме да стоим далече от наркотици, цигари,алкохол и проституция в Англия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Биг Брадъртризначките
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
4
 
! Отговори
МВР рухна преди 5 месеца
Зомбират ги тризначките, полицаите знаят много добре!
44
1
 
10
 
! Отговори
Беден роднина преди 5 месеца
Тя тая толкоз ,, умна" , че не знам как е доживяла до тез години ?!! Има акъл колкото да диша....
43
1
 
11
 
! Отговори
Панагюреца преди 5 месеца
Не ви минават лиготиити България ,те в Англия си имат свои и не им менте руси с черни вежди,затова си стягайте задниците и в почистането или директно в България че и тук заплатите са 1500 до2500.
42
1
 
14
 
! Отговори
wakabayashi преди 5 месеца
До Анонимен44 Ами то и да си почистваш персонал пак може да правиш пари в Англия в САЩ , ама то и за това трябва акъл как да станат нещата ... явно и затова не стават. В САЩ колко хора имат фирми за почистване и правят яко пари или работят за някой с такава фирма и нямат документи и пак правят пари ама трябва труд и постоянство... няма срамна работа!
41
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Така става, като имаш претенции, но нямаш ресурс. Те имат капацитет само за почистващ персонал, независимо от държавата в която се намират, но искат нещо "по-така" и понеже не става раотата, така както си я мислят си остават бедни и мизерстващи.
40
0
 
16
 
! Отговори
ми нормално преди 5 месеца
Като не работи ще гладува!То със стоене ако ставаше...
39
0
 
15
 
! Отговори
Добри хора... преди 5 месеца
...се опитвали с пари да помогнат на бедняк да забогатее, но той все не успявал. Накрая някой му дал парче олово, понеже нямал друго. Беднякът пък услужил с оловото на рибар, а той му подарил първата риба, която хванал. В корема и намерили вълшебен пръстен, който изпълнявал различни желания. И т.н. Приказка от Хиляда и една нощ, разказана от принцеса Шехерезада.
38
1
 
13
 
! Отговори
Ама а дека са ти преди 5 месеца
ПРъСтЕнЙете мааа
37
3
 
16
 
! Отговори
Прави Ном Ном преди 5 месеца
На черните за пари
36
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това е много тъжно, никой няма право да съди тези момичета или да ги обижда, защото никой не е минал през това което те са преживели. Или трудностите с които се сблъскват в Лондон. Щом са предпочели да останат, значи е по-добре от тук. Лесно е да се каже 'глупави са', но сред бездомниците има и много интелигентни хора.
35
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Hayatul - ХАХха! Ела в Лондон, Копенхаген, Амстердам и Хамсбург, че да ти покажа, защо няма бездомни - щото всичкото ЛОЧИ помощи.
34
1
 
29
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 месеца
пълни парцалеси
33
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Простият човек колкото и пари да му дадеш, няма да се оправи, понеже няма акъл. Затова тото милионерите не променят икономиката. Ще похарчат парите за коли и имоти и парите ще си заминат. Друга категория са простите хора със спонсор. Някой с повече ум им дава пари и те си ги профукват, но той пак им дава. Ако е гадже, понякога му омръзва, ако е баща, може и завинаги да ги спонсорира.
32
4
 
24
 
! Отговори
Турчето do 27 преди 5 месеца
*** в Турция да ги дрънчиш тия. Имама ви докара лихвения процент на 39%. Лирата ви отива под 5 ст. Много си отворен, ами *** в Истанбул и си вземи ипотечен кредит и там си гледай цялата рода. На готово тук ти е много добре. Или в кърджалийското си село работи и си изхранвай родата на къра. Това което ползваш други са го направили с много акъл а не с дебелоочие.В Германия ходите със забрадките - ама и в Турция не ви понасят вече номерата.
31
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някой да е очаквал светло бъдеще пред която и да е от утайките участващи в това предаване?
30
1
 
37
 
! Отговори
G.I. Joe преди 5 месеца
Много е повехнала вече и за в порно да участва не става.
29
1
 
31
 
! Отговори
Индиец преди 5 месеца
Римлянска работа!
28
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Kлошapka пуши пури :)))
27
2
 
29
 
! Отговори
Хюго Бос до 27 преди 5 месеца
Чиба от Европа с гнусната ви религия!!!
26
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Психичните разстройства след "Биг брадър" не са мит! След още няколко години ще луднат и други бивши участници. Това няма да развълнува така наречените продуценти, които си напълниха гушите

Спонсорирани публикации