9 знака, че той обича колата повече от жената

Връзката между мъж и автомобил
4 окт 2017 20:38, Eкип на Teenproblem
9
9 знака, че той обича колата повече от жената
Снимка: Instagram

Ако ви се струва, че често делите първото място с колата му и ви се струва, че тяхната връзка е нездравословна – ето какво може да научите:
 
 
1. Трябва да разберете, че всеки уикенд има специално време за почистване на колата. Дали ще я водите на автомивка или тя ще е старателно измивана от него (а най-добри и вие да участвате или поне да гледате), той ще държи колата му да е винаги чиста.
 
 
2. Той я уважава и почита. Ще избира най-безопасното място за паркиране (за да не пострада от маневрите на някой безбожник), нищо че ще ви се наложи да повървите с новите си, неудобни обувки.
 
 
3. Пиене и хранене в колата – забранено! Ако ви се похапва чипс, яжте го бързо преди или след возенето. Храната, която ще падне може да разруши колата му. А пушачите – те могат да походят.

Останалите знаци, че той обича колата си повече от жената, можете да прочетете в TeenProlem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: автомобилкола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пие пълна синтетика! Радва се на омазаните си ръце с грес! Ближе карбуратора и си мисли за......
5
2
 
5
 
! Отговори
И още нещо преди 6 години
Преди време прочетох, че според някакви западни учени, мъжът подсъзнателно възприемал автомобила си като продължение на онази му работа.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статия написана от жена за жени. Като изключим това с моленето и стъпването с мокри крака вътре при пороен дъжд, всичко останало показва елементарна загриженост за вещ, в която са вложени доста пари. Когато се грижим за колата - защо се грижим, ако пък изобщо не я поглеждаме "ууу, какъв кoптop, почисти я, голям мъpльo си и т.н.". Е жената няма угодия!
3
5
 
5
 
! Отговори
sa преди 6 години
Наистина има такива,за жалост!!Колата е нужда и колкото по-малко я мислиш,толкова по-добре!!
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да така е.А за благодарност ТЯ ще отиде с него до краят на света и обратно-стига да има гориво.Ще го топли в студена зимна нощ и музика ще му пусне.Ще запази животът му с цената на своя когато се наложи,а през останалото време ще го обгръща с удобство и комфорт. Защо ли е влюбен в колата си?
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем в реда на нещата. Ако не обича повече колата значи нещо не е наред.