Нагоре-надолу... Енот изкачи небостъргач в Минесота

Първоначално животинката се опитала да слезе, но не успяла
13 юни 2018 21:00,
5
Нагоре-надолу... Енот изкачи небостъргач в Минесота
Снимка: Twitter

Енот, попаднал на висок корниз на небостъргач в Сейнт Пол, Минесота, завладя интернет, след като започна да се изкачва по стената му, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Пред сградата се струпаха хора, загрижени за съдбата на животното. Първоначално енотът се опита да слезе на земята, но когато не успя, тръгна нагоре. В сряда той стигна до покрива и хората се успокоиха, че поне няма да падне от стената.

Енотът успя да изкачи 23-етажната сграда, като вървеше нагоре-надолу и периодично преспиваше по корнизите.

Службата за защита на животните в града постави капан с котешка храна на покрива, за да може енотът да бъде свален безопасно.

Местното радио MPR направи хаштаг на енота #mprracoon. Той получи и акаунт в Туитър. Един от туитовете беше: "Направих голяма грешка". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
АЗ76 преди 5 години
До Анонимен 1одавна у саш прават небостъргачите с остъкления,които да не се чупат и отварат,щото едно време много брокери скачаха от високите етажи. :)
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой самоубиец в хвърля от офис сграда?Нямат не само прозорци, нямат и преградни стени. Всичко е една кутия. Въздухът вътре циркулира, изпарения, прахоляк, болести си се разпространяват равномерно и в достатъчно количество, да има за всички от сърце, най вече за фармацевтичната индустрия и психиатрите.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На високите сгради прозорците не се отварят. Има си центррални климатици. Политика срещу самоубийства, мисля.
2
0
 
7
 
! Отговори
швейцарски енот преди 5 години
Аз цял ден завивам шоколад с мляко от *** крави , вие за едно изкачване статия ще пишете
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам, че сградата не е била с нормални (за нас) прозорци, които да могат да се отварят, а с остъклени пространства тук-там. Ако си имаше прозорци, просто най-близкият щеше да бъде отворен и енотът да влезе в стаята.