Според зодията: Как да се маскирате за Хелоуин?

Ето идеи
28 окт 2022 16:10, Ивета Иванова
15
Според зодията: Как да се маскирате за Хелоуин?
Снимка: iStock/gorodenkoff

Хелоуин наближава. Ако още нямате идея как да се маскирате на страшния празник в понеделник, не се плашете. Има някои визии, които се постигат лесно. Дори в последния момент можете да закупите аксесоарите или дрехите за тях, а и дори може да сътворите нещо от собствените ви дрехи и аксесоари. Ето как да се маскира всяка зодия на Хелоуин.

Овен - Дявол
 
На Овните много ще им отива визията на дявол. Да сложат едни червени рогца, за дамите - черна или червена рокля, за мъжете - черен панталон и червен пуловер и да размажат малко червено червило около устните. Тези зодии са страстни, импулсивни, изкушават и греха е в кръвта им, идеални са за дяволчета.

Телец - Вампир
 
Друга вечна класика, която се постига лесно. Трябва само да се сдобиете с изкуствени зъби, а може и да сложите малко плашещ черен грим на очите и устните, както и бяла пудра. Дамите да облекат черни рокли и наметала. Телците са домошари и чревоугодници, точно както вампирите не излизат на слънчева светлина и обичат да похапват кръв.
 
Близнаци - Страшен клоун
 
Много забавни зодии, но са и палави, игриви, понякога леко лицемерни и обичат интригите. Идеалната визия за тях е тази на страшен клоун. Това показва двойнствеността им - весели, забавни, щури, но и опасни, леко плашещи. Да облекат костюм на клоун и да експериментират с грима, за да станат страшни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Като Зеленски,който току що е взел поредната доза.
11
2
 
5
 
! Отговори
Зодия Булгар преди 1 година
Ще се маскирам като кукер, по нашенски. Функцията на кукера е била да прогони злото, изпълнявайки ритуален танц.
10
1
 
3
 
! Отговори
Зодия Булгар преди 1 година
Ще се маскирам като кукер, по нашенски. Функцията на кукера е била да прогони злото, изпълнявайки ритуален танц.
9
0
 
3
 
! Отговори
Мери Месарката преди 1 година
Аз ще се маскирам като жокейка от Крушовица!
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма такъв български празник! Медиите да не насаждат чуждопоклонничество!
7
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Гай *** тоталният ***, живеещ в абсолютна мръсотия и мизерия, която той сам си прави, най-големият проблем му е Хелоуин. Сипи *** ракийката, решавай проблемите от дивана и така. Страхотен празник. Нека се радват децата. Японците обожават Коледа, въпреки че нямат общо с християнството, например. Ама една нация се познава по толерантността си и отношението към животните.
6
2
 
8
 
! Отговори
Шшшт преди 1 година
хЕЛОУИН Е САМО ЗА ДЕЦА НА "ПРОСПЕРИРАЩИ ГРАЖДАНИ"
5
4
 
10
 
! Отговори
Как да се преди 1 година
маскирате като бай $Тиквун$ носещ чекммееджеета за Хелоуин?
4
0
 
11
 
! Отговори
КОй преди 1 година
До K81Обаче знаят не 5 а 50 чалгари, което не означава че хелоуин е виновен. И да много чужденци на 1ви март слагат мартеничка или просто червено конче за късмет. Ама ние нали живеем в третия сват и тия неще остават скрити.
3
1
 
11
 
! Отговори
K81 преди 1 година
Роза,Питай ги младите на 01.11 да ти изброят 5 Народни Будители! Голям простор, голяма фантазия....затъпяване!
2
10
 
11
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Този празник може да е чуждестранен и католически,но аз го харесвам!Защо все критикуваме младите?!Това е техен начин да се повеселят и да се посмеят!Нали не пречат на никой с хелоуинските изпълнения?Празникът дава простор на фантазията им!
1
0
 
3
 
! Отговори
Интересен палавник преди 1 година
Защо някои хора искат за мен да няма живот ?Тези хора са антихристи, дяволи, ненормалници, откачалници и неблагодарници ! Не са нормални хора ! На мен ми е повлияно да съм зле в живота, а защо ?Аз не съм ли човек ?Как да се оправя да не съм токсичен и да не съм зле ?