Не изпускайте момента: Кога трябва да се влюбите според зодията?

И кога ще е късно за всеки знак
31 окт 2022 22:52, Теодора Драгоева
1
Не изпускайте момента: Кога трябва да се влюбите според зодията?
Снимка: Istockphoto

 Любовта е онзи вид преживяване, което предизвиква куп от объркани, кипящи и дори измамни емоции. Що се отнася до романтиката, хората често се обръщат към звездите за напътствия, съвети или надежда за едно по-щастливо, споделено бъдеще. Астролозите предлагат някои бегли съвети за това кога всеки зодиакален знак е длъжен да свали гарда и да се отдаде на преживяването „любов“.

 
А ето и повече по темата:
 
Овен (21 март – 19 април)
 
Вие сте много нетърпеливи, но това е само защото искате да постигнете толкова много неща в живота, а и не обичате да се въздържате. Винаги сте безмилостно амбициозни и не ви пука какво ще кажат другите за това, което правите. Ето защо често се влюбвате, точно когато... не е най-подходящият момент или не в правилния човек. Сякаш се чувствате длъжни да се борите за тази трудна любов!

Телец (20 април – 21 май)
 
Прагматизъм е другото име на Телеца. Хората от този знак се влюбват трудно, макар да е дълбоко и силно. За другите може да бъде предизвикателство да спечелят любовта на Телеца, защото той, за разлика от Овена, не се влюбва в неудобния момент, нито пък в неподходящия човек. Телците винаги гледат изборът им да е правилен и да е в унисон с живота и амбициите им. Когато всичко изглежда наред, те се чувстват длъжни „да се предадат“ на любовта.
Близнаци (22 май – 21 юни)
 
Близнаците кипят от енергия. Те са неспокойни и прибързани и често искат да видят толкова много места, да направят толкова много неща и да срещнат толкова много хора, че се изгубват по пътя. Тяхната енергия е толкова силна, че за повечето хора е трудна за овладяване. Ето защо Близнаците са длъжни да се влюбят, когато срещнат онзи човек, чиито енергийни нива съвпадат с техните.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари