След наркотиците Каризма направиха царска приказка

Галя и Миро станаха прабългарски принц и принцеса в новия си клип за Евровизия; двамата смятат, че победителят в конкурса трябва да работи за България
9 фев 2007 17:04,
След наркотиците Каризма направиха царска приказка
Галя влиза в ролята на щастлива принцеса. Снимка: Прима
Галя и Миро от Каризма отново превърнаха клип в приказка. След “разказите” за домашното насилие в „Ще избягам ли от теб“, последствията от наркотиците в „Mr. Killer“ „ и ретро-любовната история на “Минаваш през мен”, този път видеото е с исторически привкус.

В новия клип към песента, която се бори за участие в Евровизия - „Fool for You“, Миро влиза в ролята на хан, който празнува годежа си с приказна принцеса, разбира се – Галя.

Снимките са правени в Националния исторически музей (НИМ) и в двореца Врана със специалното разрешение на бившия премиер Симеон Сакскобургготски, собственик на двореца.

“Усещането да си заобиколен от толкова много история, от духа на предците ни, е неописуемо”, сподели Миро специално за Tialoto.bg.

За снимките от трезорите на НИМ са извадени реплики на пръстена и жезъла на хан Кубрат, основател на Велика България, които Миро носи по време на снимките.

“Имаше изключителни мерки за сигурност. Когато целият екип влезе в залата, вратите зад нас се затвориха и включиха алармите. Около снимачната площадка стояха реставратори, които внимаваха да няма повредени предмети.

Аз се отнасях с изключително благоговение пред тези антики и съм изключително горд, че успях да се докосна до тях”, разказа ни още мъжката част от дуета.

Кадрите с Галя пък са заснети в двореца Врана. “Все едно бях на гости на истинско кралско семейство. Дворецът е бил дом на българското царско семейство преди Втората световна война и все още там се пази аристократичния дух.
Посрещнаха ни с добре дошли и се отнасяха с нас като с чакани гости. Беше изключително приятно”, разказа Галя за Tialoto.bg.

Клипът вече е готов, остава само да се прибавят малко “канела и черен пипер”, както описателно се изрази Миро и премиерата му най-вероятно ще бъде по Канал 1.

Националната телевизия всъщност е продуцент на песента, с която Каризма участват в българския конкурс за песен за Евровизия.

Песента на Каризма е една от трите, които БНТ е посочила по право, и които участва направо във финалния кръг.

“В никакъв случай това не означава, че конкурсът е купен, че ние ще го спечелим на всяка цена“, коментираха изпълнителите слуховете, които се носят.

„Отношенията между колегите, които участваме в Евровизия, са изключително приятелски и е грозно да се търсят скандали във всяко начинание.

В крайна сметка целта на българската песен на Евровизия е не някой изпълнител да спечели популярност за себе си, а да се прослави страна ни.

Смятаме, че България има достатъчно потенциал да се превърне в прекрасно място за живеене и за туризъм, нужна ни е само повече реклама”, смята дует Каризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание