Златка зарязва еротиката, хвърля се в порното

Унгарки, румънки, българки, сръбкиня и... Златка на тазгодишното Еros show
1 апр 2008 11:02,
34
Златка зарязва еротиката, хвърля се в порното
Златка и Дора ще са заедно на фестивала. Снимка: Eros show

Вижте знойните красавици тук  (Бележка от редакцията: Снимките не са цензурирани. Dnes.bg предупреждава, че съдържанието на снимките не е подходящо за лица под 18 години)

Порно актриси от Унгария ще сбъднат мокрите сънища на столичани от 2 до 5 април по време на еротичното изложение Eros show.

Дора Месарош, Мая Диаманд, Канди Стронг, Мария Белучи са се заканили да вдигнат не само градусите в столичната зала ”Универсиада”, но и най-ценното притежание на българския мъж.

Специални гостенки ще са Мила от Сърбия, Джинджър Девил и Кристина от Румъния. Фестивалът няма да мине и без българско участие в лицето на Люба, Марияна и Анита Мейзер.

Aтрактивната Дора Месарош, която предизвика истински фурор с изпълненията си на миналогодишния фестивал, е подготвила много „еротични изненади“. Русокосата палавница притежава завидните мерки 98-62-92 и голяма колекция от секс играчки.

„Много ми хареса България, за това пак съм тук. Всеки, който ще посети изложението, ще остане много доволен“, обещава Месарош.

Унгарската порно звезда засне ексклузивна фотосесия за наше списание. По време на снимачния процес неотлъчно до актрисата беше и изкусителката от „Острова на изкушението“ Златка Райкова, която помагаше на приятелката сипри разсъбличането.

Очаква се Златка и Дора да скандализират публиката с появата си на фестивала.

Друга гореща унгарка - Мая Диаманд, също ще блесне на сцената с умопомрачителни номера. Екзотичната красавица е носителка на много престижни награди от порно индустрията.

Канди Стронг идва у нас за първи път. „Знам, че имате красиво море, но сега се надявам, че ще мога да видя страната ви и да я опозная по-добре. Аз съм голяма ексхибиционистка и обичам да се показвам пред камери и на сцена“, без свян разказва палавата Канди.

Всеки почитател на еротиката ще може да вземе афтограф от звездите и да се снима с тях по време на еротичния фест.

Организаторите са подготвили и куп изненади и намаления на секс играчки. Входът е за лица над 18-годишна възраст, а цената на билета е 12 лв.

Снимки на някои от участничките  (Бележка от редакцията: Снимките не са цензурирани. Dnes.bg предупреждава, че съдържанието на снимките не е подходящо за лица под 18 години)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
playboy преди 16 години
ei izpusnali sme sto foto shtese da ima i zapoznanstvo s sexystar...
32
0
 
0
 
! Отговори
musicman преди 16 години
благодаря,за поправката - "виноват"!!! но когато човек бърза допуска неволни печатни грешки! (все пак съм "форумец" и не си изкарвам хляба с писане) :))))))
31
0
 
1
 
! Отговори
Rimalina преди 16 години
Образувание? Какво ще се "образува"? Някои претендират все пак за добро ОБРАЗОВАНИЕ!
30
0
 
0
 
! Отговори
musicman преди 16 години
че журналистиката не е ПРОФЕСИЯ,а призвание и потребност да служиш на обществото,като го информираш,за това какво се случва всекидневно!!!!!!!тоя (или тая) - без значение (!!!),дето е писал статията,с "АФТОГРАФА",сигурно има "отличен" по български,както в средното си така и във висшето си образувание!!!!хора,които хал-хабер си нямат понятие,като к'во трябва да правят,след като на иначе съвсем нормални статий,слагат "бомбастични" заглавия от рода на :"Трамвай ПОДРЪНКВАТ....""ВРЪТНАХМЕ стрелките...""БУТАМЕ часовниците...""Бетис ШАМАРОСА Барса...""Шелфът в Антарктика се СРУТВА....""Губеров сади фиданки,Тачева му ПРИПЯВА...""Спряха уличното КЪПАНЕ...""Пожарна се КАТУРНА...""Доган НАВЪРТЯ 54 ЛАЗЕРНИКА...""Доган се ЗАХВАЩА със "Запалката"...." (и това са заглавията САМО от един ден!!!)БРАВО(с),пазители на чистотата за българският език!!!!!!!!!!!!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Koga e tova?to4na data nqkoi znae li?>
28
0
 
0
 
! Отговори
жена преди 16 години
Щом като тези жени искат да си изкарват хляба лесно и имат данните, защо не! И от порно хората имат нужда! Както се казва "има си хора за всичко", едни да са професори, а други порно - актриси, колко скучно би било без тях!
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
вземе афтограф .....афтограф ????"Бабо ***, това идва от афта. Има и други подобни думи - аФтомобил, аФтомат....
26
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
tixo tixo ... tva e istinata ko . . .
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Zlatka-piratka
24
0
 
0
 
! Отговори
juliaroberts преди 16 години
Nomer 22 maj li e ili jena?Kakvi hora ste be,malko gordost nqmate li?Sednali gluposti da pi6at.Zatova e Bulgaria na tova deredje.Izkarvate vsi4ki bulgarki ***.
23
0
 
0
 
! Отговори
Любо преди 16 години
19, много си нежен. Неграмотните журналисти няма да те разберат !Скъпи неграмотните журналисти думата аВтограф се пише с "В"
22
0
 
0
 
! Отговори
Melisa преди 16 години
v Bg ne e nujno da idvat takiva prono akrisi, te bulgarkite sa po golemi *** akriski ot tezi. da gi slojat tqh na izlojenieto, na na6te sa6to mnogo im haresva da se pokazvat,snimat goli4ki.te sva6nost 90 %ot bulgarkite osven tova drugo ne mogat i ne znaqt- hahahahhahaha
21
0
 
0
 
! Отговори
шмайзер преди 16 години
Какво ще е това БГ участие, някой знае ли ги тия какви са, снимали ли са се , ща за стока са
20
0
 
0
 
! Отговори
.!.:P преди 16 години
хахахаха ти за това отиваш да те лашкат :D
19
0
 
0
 
! Отговори
baba преди 16 години
вземе афтограф .....афтограф ????
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не разбрах какво има да им се цензурира.
17
0
 
0
 
! Отговори
12 преди 16 години
вие тук за едни голи **** червена точка слагате:))))
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Верно не беха цензурирани снимките и се шокирах :))) с ударение на а
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какви моралисти бе,няма нищо лошо в порното:)След като акъла на момичето е толкова и само по този начин може да си изкарва прехраната не виждам нищо лошо.Да разтваря краката и да я почват.А ние след това ще теглим от нет-а образователното и филмче и ще викаме "ех Златке,Златке поне за едно нещо те бива":))
14
0
 
0
 
! Отговори
псевдоморалист преди 16 години
Я! Къде ги тия псевдоморалисти, дай да ги бием бе!