ВМРО: България да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС!

Скопие не желае да се ревизира по никакъв начин
Обновена: 23 яну 2023 22:10 | 23 яну 2023 21:04, Екип на Bulgaria On Air
41
ВМРО: България да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Темата за Шенген и РСМ е една и съща, тя е част от българското политическо лицемерие. Не съм чул за нито един грък, пребит в Македония, а те не я признаваха като държавно образувание 20 години. Продажниците от 47-ото Народно събрание успяха да успят народа години наред. Това заяви съпредседателят на ВМРО Александър Сиди в ефира на предаването "Денят ON AIR".

По думите му "днес виждаме пагубните резултати от работата на демократичните либерални хорица, които управляваха през последните 2 години".

"България трябва да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС. Не може да се продължава с този говор на омразата, тази държава не желае да се ревизира по никакъв начин", категоричен бе той.

Според Сиди българите, живеещи на територията на РСМ, се страхуват.

Пред Bulgaria ON AIR гостът коментира и темата за отказа на Австрия и Нидерландия България да бъде приета в Шенген.

"Съоръжението на границата само по себе си не може да спре мигрантския натиск. Когато един граничен полицай застреля някой на браздата, започва да пише кофи с мастило и да се обяснява защо го е направил.  Полицаят, застанал на границата, е отишъл със собствените си маратонки, няма бронежилетка и добро въоръжение, което да може да използва. Не може полицията да не знае кои са каналите", отбеляза той.

Сиди е на мнение, че когато бежанците отидат на границата, "сложат стълбата и тръгнат да минават - срещу тях трябва да има жива сила, която да има право да стреля".

"Когато имаме правителство, което излиза и казва, че нито един български куршум не е заминал за Украйна, а една година по-късно се пише, че Кирил е спасил Украйна и цяла Европа, тогава разбирате, че става дума за тежко лицемерие", обобщи гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: македонияВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Предложение: преди 1 година
Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!
32
0
 
4
 
! Отговори
бг преди 1 година
сега е време да действаме по най твърдия начин, иначе те са нагли и шовиншизирани по сръбски модел!
31
0
 
4
 
! Отговори
Миряна преди 1 година
Вън Македония от ЕС Ще си вкараме таралеж в гащите. Те са злобни и следват долната политика на Сърбия.Ние с нашата толерантност ще си навлече неприятности.Никакви отстъпки.Долу Г. Димитров Коминтерна те ни докараха до тази омраза и това помогна на Сърбия да ги настройва срещу нас.
30
0
 
5
 
! Отговори
нее преди 1 година
Лошото е че ние сме в ЕС и си мислим че сме върха. Не, не сме върха а тънем в дупки и бедност. А милите европейски семейства ни изманипулираха , както винаги!
29
0
 
4
 
! Отговори
Евро лисунгери преди 1 година
Нали скъпото ви европейско семейство ви нареди лятото да им вдигнете ветото? Така каза Десислава Атанасова, Скъпо европейско семейство, благодарим! Има ли някой които да не се е подиграл тука от тия лисунгери?
28
0
 
6
 
! Отговори
Офанзивен дефанзиф преди 1 година
Списъкът с имената на престъпниците родоотстъпници , които подписаха за вдигане на ветото, трябва да виси по стените на сградите във всички градове! Всички вовеки трябва да знаят кои продажни политици докараха отношения ни с РСМ дотук.
27
1
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 1 година
Докато харвардските мошеници и пинокио са на власт няма да стане.И Тиквеной да седи вън!
26
0
 
15
 
! Отговори
ВЕТО преди 1 година
ВМРО са напълно прави. ВЕТО!
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България трябва да бъде конкретна. Нека се поучи от отношението на Турция с Швеция. Просто казва - на този етап, с това отношение към нас и историята ни - до тук!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македония е новата Украйна.
23
0
 
8
 
! Отговори
Вражеска държава преди 1 година
Ако не бяха ги приели в НАТО, можеха да бомбардират от време на време Скопие и Охрид с новите ф-ки, когато дойдат.
22
0
 
15
 
! Отговори
Хи хи преди 1 година
*** то ветото падна. Квот беше, беше. За пореден път 30 г. управляващ елит продаде България.
21
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пендаровски иска на "един (български) евродепутат и още няколко души" да им бъде забранено да влизат в Македония поради връзки с руските тайни служби. Просто класическа акция на ГРУ - пребийте здравата македонец с българско самосъзнание, че да се наежат българите и да няма ЕС, Балканите да са наежени и разединени, за да може рашистан да продължава да коли и да беси. И наш *** Патриотарина нали много ги разбира нещата, веднага се ежи. Е, когато е за раZZия е по-нисък от тревата.
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата вярно не са готови за ЕС, но проблемът е, че ако много се забавят, все едно сами да ги пуснем в ръцете на сърбоците да ги посръбчат още повече.
19
1
 
14
 
! Отговори
Междунар.Издирване преди 1 година
България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски&со, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъпиpите ни за добро трябва да говорят, ни за лошо.
17
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не са обикновени Клубове Читалища чрез тях навремето чекистите агетираха пропагандираха и провокираха колко е лош капитализма и колко е велик комунизма. Сега в Македония там се върши същото от техните наследници, само че агитацията е към определена прослойка че там живеят само българи и земята е Българска и народа а това нещо няма как да се приеме от македонците. Тъй че трябва незабавно закриване на Пропагандаторските Клубове за да дойде мира
16
2
 
20
 
! Отговори
Клеменца преди 1 година
За да може да ги за боли повече предлагам двата клуба вече да носят имената на Цар Самуил и св Кирил и и Методий. Така болката ще по-голяма. Искам да обяснят на всички че не те, а ние преиначваме тяхната история. Хо хо
15
3
 
12
 
! Отговори
Клеменца преди 1 година
Не харесвам ВМРО по десетки причини. Главната е ДС. Но мЪкеландия определено не е готова за ЕС. Ние по различен, но сходен в същото време начин не сме готови за Шенген. Югомафията и 6ай 7аньо трябва да бъдат погребани. Много надълбоко!!!
14
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе как може да наречеш клуб в Македония "цар Борис III"? По-интелигентните българи трябва да забранят на ВМРО и Каракачанов да се бъркат повече в политиката ни с Македония, които докараха отношенията ни дотук, изпълнявайки вековната савецка политика българите да се караме със съседите си, та ако може и да воюваме.