BG предприемач за Brexit-а: Неочаквано!

Излизането на Великобритания от ЕС ще създаде трудности за българите
24 юни 2016 10:37, Екип на Bloomberg
20
BG предприемач за Brexit-а: Неочаквано!
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Изненадващи са резултати от референдума, които показват, че Великобритания е напът да излезе от ЕС. Това каза предприемачът Иван Геров в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му хората, които защитават позицията за излизане от евросъюза, имат много по-малко какво да губят. Собствениците на международни корпорации и инвеститорите се обединиха около това, че Великобритания трябва да остане в ЕС.

Големите инвестиционни фондове са наемали учени от големи университети, за да разработят различни модели за изход от ситуацията, но е било невъзможно предвиждането на резултатите. 

Не е изключено да последва срив на пазара на имоти, посочи още той. 

"Излизането на Великобритания от ЕС ще създаде трудности за бизнеса и за българите във Великобритания", смята предприемачът. 

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
3
 
! Отговори
сдг преди 7 години
Английските изкукали пенсии направо да си избират Путин за президент, щото те са гласували в негово полза така или иначе!!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А някой се надпираше ,че това нямало да стане посмьртно,,,
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неочаквано ?!?)За кой ?!))))
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе по-важно е как ще се отрази на българите в България. Ония там са си направили сметката, когато са емигрирали.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Ами направи нещо за да излезеш от калта и да не си като обикновените бългати, тоя от снимката какво ти е виновен
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дали знаеш вица за трикракото куче , а г-н Предприемач с неочакван край.Неочаквано, трикракото куче завърши гонката последно!Уж щеше да спечели пък к'во стана !?И трикракото куче не знае какво стана !?
6
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много хора, които седят в Англия и работят, самоосигуряват се , или какъвто там начин са намерили, за да живеят, ще трябва да се върнат по родните места. Без да имат работа и перспектива, ясно е какво следва и за останлите челки на съюза. Безработица, срив на валутата, несигурност на пазарите. Недай си боже и някой да последва британците с евросъюза е свършено.И тогава да видим как ще се изхранваме в БГ. За тези, които не знаят - най-големият инвеститор в БГ са българите, работещи в чужбина. Т
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоа на фотото с квадратната тиква ного се е загрижил за българите в британия бе?! Ало селенжърчето бизнесчето ти умира. Нема джипчета нема яхтички нема далаверка! Като се разпадне еса ще видиш как живееме ние обикновените българи долу в низината! Ще разбереш какво е мизерия и глад. Така като те гледам бая си се оранил ше има доста мазнина да сваляш!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами селска е, правят я селяни за селяни. Дядо ти и той *** е носил, не е расъл във Версай.
3
0
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Дали ще крадат от субсидии или от бюджета не виждам разлика.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да му мислят олигарсите и предприемачите.Ти живееха комфортно в тая обстановка.Народът само тегли каиша. Ако и ние излезем,обаче-край на субсидиите и кражбите от Евро фондовете, и за това ги е страх. В една реална пазарна икономика, в среда на реална конкуренция и най-вече-без политически протекции, "бизнесмените" ни,разни "предприемачи" и "експерти" просто нямат нито капацитет,нито шанс,и за товане искат изход
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СРИВ И НА ПАЗАРА ЗА ИМОТИ В БГ! Ще има гладни брокули и строители! 500 Евро на квадрат в с. Лозенец - южното Софе

Спонсорирани публикации