В САЩ готови с поредния всъдеход за богаташи

До края на годината Rezvani Motors ще пусне своя Tank
22
В САЩ готови с поредния всъдеход за богаташи
Снимка: Rezvani Motors

Собственикът на Rezvani Motors - Ферис Резвани, винаги се е увличал по спортните модели и резултатът от това бяха моделите Beat и Alpha, които не подстигнаха особен успех. Затова сега компанията от Калифорния реши да заложи на най-перспективния сегмент - този на всъдеходите.

Резвани винаги е подчертавал и своята индивидуалност, както и тази на автомобилите, които създава. Новият му проект е нещо различно от това, което се предлага на пазара в момента. Всъдеходът е брутален, в стил "милитари", като е получил и подобаващо име - Tank.

Впрочем, американецът от ирански произход не се е ограничил само с дизайна, а е прибавил и няколко интересни функции на автомобила. Задните врати се отварят наобратно, на покрива е поставен мощен и компактен прожектор, а показанията на приборите се проектират на предното стъкло.

Салонът е от черна кожа, като според създателите на машината, тя не отстъпва по комфорт на колите от премиум-клас.

Най-интересното е, че срещу доплащане Rezvani Tank може напълно да оправдае името си, като получи допълнителна бронировка на каросерията, непробиваеми от куршуми стъкла и система за нощно виждане.

Още снимки и информация за возилото вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: САЩRezvani Motors
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отиваш в ютуб и пишеш Шерп и гледаш. Евтино, всъдеходно, малък разход, лесна потдръжка, всякакви условия. Комфорта зависи от парите, които си готов да вложиш. За какво им е на руснаците да си правят танкове? Няма на война да ходят я! За лов и риболов в екстремни условия по добри машини от техните няма ;)-Имат и версия 10х10 с ремарке за големи преходи и оборудване за арктически условия. С машинката на картинката когато го направиш това имаш един Шерп от мен подарък ;)-
18
0
 
0
 
! Отговори
курти преди 6 години
Теглич дали има.Да дърпам караванката де.
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-различни американски компании създадват какво ли не ,а през това време руснаците се мъчат все още да произведат един тостер и да сменят крушката на лада.
16
3
 
4
 
! Отговори
баси преди 6 години
И сега тая простотия, щото е американска, трябва да и се кефя ли!?
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пощурява се тотално и на изток и на запад с тези военни машини за граждански нужди. Ясни са тендециите - готвиме се за война по цял свят. Вместо хората да карат нормални автомобили, все повече се произвеждат разни чудовища. В Щатите и Русия манящината за военни возила не спира.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А от АвтоВаз казаха, че догодина ще изгладят ръбовете на Лада Нива с още 2 градуса и ще име още 2 цветови варианта! УРА ДРУГАРИ! РУСКАТА МОЩ!
13
7
 
13
 
! Отговори
Lada Niva Tank преди 6 години
Пияните руснаци сега пикаят спирт и водка!Да сте чули руски милионер да кара Лада Нива?Всички богати пияници от Русия налитат на EU и USA стока.Коли,джипове,яхти,самолети все е западно производство и краварско.На пияндурите се отдава да произвеждат само бомби и водка.Надзраве братушки-и-и-и.Я люблю водку.
12
7
 
14
 
! Отговори
Говедарска радост преди 6 години
"а що е толкова брониран, бе?"За да може да ходиш на кънтрифестивали с него, как що.
11
14
 
17
 
! Отговори
кефи ме преди 6 години
Кефят ме американците..........кой не би искал да има този танк. а коментари от типа--руските коли са по-добри...е да ми посочат руски богаташ, който си купува руска кола....
10
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 години
Това ми прилича на Лада!
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идеален е за наще пишман-мутри като се возят с някоя фолкапевачка до чалготеката.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да те в "патриота" сбъркан.Ника поамериканчен и се кланяш на ветниците
7
17
 
19
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Руските са сто пъти по-яки от тая грозотия!
6
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пияните руснаците веднага ще изкарат Лада Нива Tank.Пиян е бил баща ти и не си е сложил гума с грайфер, та те е хлъзнал в хралупата на пияната ти майчица дето мяза на Танк.
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а що е толкова брониран, бе?от кво ги е страх т.н. "богаташи", че са се бронирали ? ако не си правил нищо "лошо", що те е страх?
4
18
 
10
 
! Отговори
Lada Niva Tank преди 6 години
Пияните руснаците веднага ще изкарат Лада Нива Tank.
3
13
 
16
 
! Отговори
Год блуес Ъмеруика преди 6 години
Говедарите нямат нищо собствено. Винаги чужденци са им творили и градили. Великите те. Въй, въй, въй.....само иранци не им бяха правили коли. Реззииииилллл!
2
2
 
5
 
! Отговори
Sofka преди 6 години
V Ovcha kupel.bg proizvejdat trabanti i vartburg nova generacia s kupe ot palmovi kloni, trastika i papur...vnos ot suhata reka...
1
0
 
8
 
! Отговори
dsadsadsa преди 6 години
Най-накрая ще може да кажеш "get in the tank"