На бас, че ще ми повдигнат още 7 обвинения

Йордан Лечков твърди, че ще го разследват доживот
26 апр 2010 16:00,
141
На бас, че ще ми повдигнат още 7 обвинения
Снимка: БГНЕС

На пресконференция в Сливен Йордан Лечков настоя за облог с журналистите, че в течение на делото срещу него прокуратурата ще му повдигне още седем обвинения към досегашните седем.

"Може на база новите закони, които гласуват, да ме разследват доживотно. Новата власт им даде на терористите сякаш картечници в ръцете, щото си правят каквото искат. Нали се борим за промяна, за демокрация", попита риторично отстраненият от поста си градоначалник.

Още по темата

По думите му в обществото има голямо непознаване на материята, с която се занимават кметовете и администрацията.

"Не мога да се съглася, че който и да е аналитичен ум, от която и да е служба, има понятие от общинска собственост и Закона за бедствия и аварии например по-добре от общинските специалисти. Мислите ли, че някой е по-добър специалист от хората в общината по тези въпроси", попита Лечков и даде пример със Закона за бедствия и аварии.

По думите му едно от отправените срещу него 7 обвинения е за нарушения именно по този закон.

"При бедствие кметът е всичко. Имаме докладни от селските кметове, които поискаха почистване. Има комисия, която взема тези решения", уточни Лечков.

Преди 5 дни Сливенският окръжен съд отстрани кмета Йордан Лечков от поста му.

Според прокуратурата той не може да бъде кмет, тъй като обвиненията срещу него касаят пряко работата му.

Във вторник Бургаският апелативен съд е насрочил делото по обжалваното остраняване на Лечков от поста му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
7
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
Българина е генетично изроден и увреден,преминал през 50г. социалистическа власт и сътворил последващ 20г. абсурден преход! Плюс това читавото,кадърното замина и заминава в чужбина/барабар с престъпниците,проститутките и джебчийките ***/Тук остана каймака на утайката,оставила се да я крадат бивши царе,бивши СОЦ величия.Истината е,че народа ни е опростачен и оскотял,озверял от завист ,злоба и жажда за мъст !Няма перспектива,няма!Няма и да има!
58
3
 
14
 
! Отговори
пешо преди 14 години
Лечков, много си нагъл и арогантен! Ти ли говориш за професионализъм, от кога един *** футболист стана експерт по законите, ти да не си с юридическо образование бе ***!!! Наглостта и ехидността ти продъжават с изказването ти за непознаването на обществото на материята и работата в общините, ей глупах селски, ти ли си най-образования кадър в тази страна бе!?!?!? В затвора ще обясняваш какъв експерт си!
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво на Лечков,много добре ги разбира нещата! И как няма да ги разбира,като знае какви ги е дробил!!!
56
9
 
6
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
И слава на Аллах,че не съм българин,като ви гледам какви сте по форумите.Направете половината на това,което е направил Лечков за България и после плюйте.То вие и Стоичков плюете.Абе плюете наред.
55
2
 
7
 
! Отговори
Мрежата : преди 14 години
Ти се радваш, че имаш български (ЕС) паспорт и понеже ти е широко около врата можеш да плюеш по българите!Я *** в Анадола да си вземеш турското тескере, пък тогава да видим какви ще ги дъвчиш.Но DOMUZ си е турски DOMUZ !Но ето какво има във facebook : BURN TURKEY, BURN AWAY TO THE HELL !
54
3
 
4
 
! Отговори
Ужаааас.... преди 14 години
То и в семейството родителят е най-добрия специалист спрямо децата си нооо....според българския семеен кодекс съдиите вярват не на бащата а на свидетелите,така че свидетелите и съдията решават как да се бъркат в живота и бъдещето на детето и бащата,не на майката защото тя по презумпция е права и срещу нея няма закони,та нещо подобно е и с Лечков, и въобще и изобщо не вярвам на нашите съдии..."Тъй като обвиненията срещу него касаят пряко работата му"--ами то и много съдии са с стакива определения,от осъдените от тях хора по граждански дела,и болшинството съдебни решения оборват едо спрямо друго като незаконни и неоснователни но ето че няма как да съдиме съдиите за незаконосъобразните им съдебни решения.Особенно пък когато съдебното решение изпреварва съдебното дело....и изобщо когато месомелачката на съдби и хора наречена правосъдие се движи от паричните интереси на хората с юридическо образование , то какво очаквате,безпристрастност и непредубеденост срещу Лечков,хайде стига. Аз не вярвам на такова правосъдие срещу пари.Лечкоооооов господ да ти е на помощ........Съчувствам ти,аз познавам нашето правосъдие и много добре знам за какво става дума след като се опре до него.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Убедих се колко си умен щом сам на себе пишеш и си отговаряш.
52
0
 
1
 
! Отговори
Тонеф преди 14 години
Малко ти е,кабриолет ..
51
1
 
9
 
! Отговори
ЯЯ преди 14 години
БАЙНО ИБРАХИМЕ ОДИ СИ У ТУРЦИЯТА!КАТО НЕ СЕ ЧУВСТВАШ БЪЛГАРИН КВО МАЦАШ???
50
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вие госпожо от коя паланка на България сте и от къде знаете колко го уважавт в Сливен и колко е направил за града? Да от уважение събраха 23000 подписа да го свалят от кметския пост. Моля некомпетентни по въпроса да не пишат глупости.
49
11
 
6
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
Хей *** такъв,оправихте всичко,че опряхте до Лечков.Как изобщо може да се намери българин,който да го плюе?Ума ми не го побира.
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Айде сега да не се прави на ощипана мома. Те треньорите взимат по 50 бона на месец ,а пък той иска 1500лв месечно като кмет.Нещо не се връзва много
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
dokyde e stignala BG da izberat kemt edin ednovejdov kraino ne inteligenten *** ot selo straldja ....kyde sa horata koito sa uchili za tva a ne da biagat po polianite podir kozite....razberete vsika jab da si znae giola....koi za kakvo e uchil,samo v BG chobani ,partizani i sportisti stavat administrazia.Ako ne beshe vkaral edin gol sega shteshe da e prost selianin .....a te kmet go napravili
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като не си българин байно не вземай отношение по българските въпроси. Колкото до *** във форума -сега разбирам че са се увеличили с още един и това си ти.
45
17
 
5
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
Ха така слагайте минуси,комплексари!!!Не може да се опрете и на левия *** на Лечков.Може само да го плюете,ама не можете да го стигнете.Абе,какво се занимавам с вас,то вие Левски предадохте,че Лечков ли няма.
44
17
 
6
 
! Отговори
възмутена! преди 14 години
Това, което правят с Лечков е такава помия.... Съгласна съм с предния коментар- Лечков е голям българин, един от тези, заради които сме имали повод да се гордеем с произхода си. Нека разследват някои от другите господа(и дами) демонстративно харчещи огромни суми. Те дали не са правили измами?! Лечков ли е най- големия престъпник и най- голямата болежка на обществото ни?! В Сливен го обичат и до сега е вършил повече от добре работата си!
43
3
 
10
 
! Отговори
ДО Кара Ибрахим преди 14 години
Май и ти си бъркал в кацата с меда, в противен случай не бих те разбрал. След това което стори Лечков, заслужава да го заровят до кръста в една от дупките, които изкопа и целия град да му "благодари" подобаващо :)
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
??? ти чуваш ли се?
41
23
 
11
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 14 години
Хайде сега разпънахте и Лечков.Абе за вас българите нищо свято ли няма?Лечков е голям българин,толкова голям,че всички *** от форумите да се съберете,няма да направите и половината от това,което е направил той за тази страна.Изпитвам единствено уважение към този човек.Като ви чета коментарите,направо се радвам,че не съм българин,а само български гражданин.
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Може би знае каква попара е надробил и затова основателно е да чака още обвинения. За жалост има гръб и чадър и не очаквайте да му направят нещо.