След гонка спипаха 17-годишен крадец на коли

Криминално проявеният се блъснал с возилото и хукнал да бяга
6 юни 2012 15:47,
17
След гонка спипаха 17-годишен крадец на коли
Снимка: архив, Булфото

17-годишно момче е задържано за кражба на две коли в София, съобщиха от МВР.

Криминално проявеният бил задържан тази нощ след преследване из улиците на столичния квартал „Левски В”. Около 01.30 ч. собственик на лек автомобил „Фолксваген Голф” сигнализирал на тел. 112, че паркираната пред блока кола е открадната.

Един от автопатрулите много скоро намерил "Фолксваген"-а. Той бил изоставен на ул. „Витиня” близо до кв. „Христо Ботев”, частично опожарен и с липсващи арматурно табло, предни, задни седалки и два куфара с инструменти.

Докато дежурната оперативна група извършвала оглед, по улицата профучал с висока скорост "Голф", преследван от автопатрул.

Шофьорът на немското возило не могъл да го овладее, изпуснал завоя и се блъснал в контейнерите за боклук. След това хукнал да бяга, но след минути бил задържан от полицаите.

Оказало се, че возилото било откраднато от паркинга пред блок в кв. „Сухата река”. Задържаният младеж е непълнолетен, известен на Детска педагогическа стая за противозаконни отнемания на автомобили, кражби на части и вещи от тях.

При претърсване в дома на 17-годишния в същия квартал били иззети откраднатите от първото возило вещи. Разследващият екип работи по документиране на престъпната му дейност. Той е задържан за 24 часа в местното районно управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Liska преди 11 години
da *** i kelesha mu da *** kade otiva v na maika si ***
8
0
 
33
 
! Отговори
Аман преди 11 години
Криминално Проявен... защото няма кой да го осъди Тоя ***... да го предадът на Потърпевшите за Разпит... Стига с тези Глупости...Рецидивисти с множество Уловни и Пробации... Стига... по добре да ги храниме в Затвора отколкото да Безчинстват по улиците.
7
0
 
12
 
! Отговори
legaladvice преди 11 години
ВОЗИЛО, ама че дума...чак пък 3 пъти да я използвате в това текстче..
6
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на крадците да им се режат ръцетена изнасилвачите онази работана убийците да им режат главатана вандалите да им режат ръцете или онази работа - (по избор)това е истинския закон и няма да има престъпност
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма такъв термин 'криминално проявен'. това е пълна милиционерска глупост. има осъден или неосъден, както обвиняем, подсъдим и т.н. криминално проявен е и оня - 'човекът-глас', дето го биха по погрешка..защото присъствал в грешните доклади на нашите ***..и все още не са го изтрили...така че криминално проявен е всеки, за който има грешен или верен сигнал, или по някакъв повод е бил проверяван от милицията.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То бива да си фен на Голф, ама такава любов трябва да се наказва с много болка и дълго заточение в Централния Софийски. *** трябва да стане за назидание на другите "любители" на немската марка, които си мислят, че може безплатно да си я позволят. Само от щанга в главата разбират тия *** наглеци и бачкане докато побелее.
3
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом колата е намерена в кв. Хр. Ботев не е трудно да се сетим, че крадеца е *** и понамирисва:)
2
10
 
21
 
! Отговори
:d:d преди 11 години
Тоя да не е от Перник!? Щом има ГОЛФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...липсващи арматурно табло, предни, задни седалки и два куфара с инструменти." - Този си е направо факир. За толкова кратко време да разкости едната кола и да откраде и друга!