Разбиха трети джип на депутат от ГЕРБ

Полицията не казва версии, Йорданов отказва коментар по случая
10 яну 2014 15:30,
147
Разбиха трети джип на депутат от ГЕРБ
Снимка: архив, Reuters

Посегателство срещу трети джип на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов - този път негово возило осъмна с разбити стъкла. Това се случи, след като в четвъртък други два джипа – на депутата и на съпругата му Татяна Йорданова, която е общински съветник в Пловдив, бяха запалени умишлено. 

Върху задната дясна гума на едната кола бяха открити следи от запалителна течност.

Поредният инцидент е станал във времето между 22 часа вечерта и 6 часа сутринта.

„По случая също е образувано досъдебно производство, като този път то е за унищожаване и повреждане на чуждо имущество”, заяви пред Dnes.bg говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев.

Още по темата
По третия джип щетите са по-малки, разбито е обзорното стъкло на автомобила с камък. На място е извършен оглед от криминалисти. 

От полицията не съобщават версите, по които се работи, а депутатът отказва коментар. От партия ГЕРБ осъдиха инцидентите, като заявиха, че някой в Пловдив много се страхува от тях. 

От централата настояват МВР и прокуратурата да разкрие извършителя. 

„ГЕРБ изразява загриженост от ескалиране на напрежението в сферата на престъпността преди наближаващите избори и очаква от управляващите да осигурят и гарантират реда в страната и сигурността на българските граждани”, казват още от партията на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
какво е виновна Жипката, да хвърлят камъни по главата му.
119
0
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 10 години
След като се регистрираха като безработни на трудовата борса, за да взимат помощи сега да не са решили да си чупят джиповете, за да вземат малко помощи и от застрахователните компании? Народната любов има странни прояви понякога.
118
1
 
2
 
! Отговори
баче кико преди 10 години
ЛАДА НИВА ЛИ Е ДЖИПА БРЕ ДЖУРНАЛЯ ПОНЕ КАЖЕТЕ
117
0
 
1
 
! Отговори
еее преди 10 години
"да осигурят и гарантират реда в страната и сигурността на българските граждани" искат да кажат на политиците , депутатите,кметовете и т.н. а не на българските граждани дето кучета ги яли и никой не мисли за тях !
116
1
 
2
 
! Отговори
djo преди 10 години
malko e kral za tova im palat kolite
115
1
 
17
 
! Отговори
Seifi преди 10 години
Следват двете БМВ та на дъщерите му
114
0
 
16
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
А дано утре БМВ на едната му дъщеря в неделя на другат , първите кражби започна майка му в зората на демокрацията и Антоний продължи достойно нататък.
113
1
 
6
 
! Отговори
БОЙКО ЗАМЕСЕН преди 10 години
ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ ТОЯ ОТ ГЕРБ ИСКАЛ ДА СЕ ЦЕПИ И ДА СЕ МАХА ОТ ГЕРБ И БОЙКО ПРАТИЛ ЕСКАДРОНИТЕ НА СМЪРТА ЗАЕДНО С ЦЕЦО ДА ВРЪЗУМЯВАТ ЛЮСПАТА!! ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ И ТИКВАТА!!!!!!!!!!! ТИЯ ОТ ГРОБ СКОРО ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ. А ДАНО!!!!
112
1
 
6
 
! Отговори
qawsed преди 10 години
Радват му се на човека!!!!
111
1
 
16
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
Утре и четвъртата джипка да е натрошена! Гроб само крадат!
110
1
 
12
 
! Отговори
ха наздраве! преди 10 години
Поздравления!Трябва да има повече такива новини!
109
1
 
7
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Откога се е, мила моя майно льо, зора зазорила,От тогаз се е, мила моя майно льо, войска провървяла,Джип до джипа, моя майно льо, дупетата до дупетата!Огън свети, огън свети, а-а-акато препускат, като препускат - силен буен вятър.Бой да правят, бой да правят, за Христова вяра,сам ги води, сам ги води ....
108
6
 
1
 
! Отговори
Иво преди 10 години
И пишите глупости, нямали какво да ядът, не знаете какво е да няма какво да ядеш, най малкото човек койтоняма какво да яде няма да има пари за компютър и интернет. Признайте си, неудачник съм,или завиждам на тоя че има три джипа, признайте си го и се постарайте да си вдигните социалния статус, пък тогава си купете джипове ви пожелавам десет.
107
9
 
3
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Най нормалното нещо е успели хора с акъл в главата да стават депутати, нормално е и да имат джипове. Ахмет Доган, Лютви Местан, Деан Пеевски ... И все родни герои на прехода по колко джипа имат? а за тях е доказано че са престъпници а не бизнесмени! Казана в който се варим братя БЪЛГАРИ няма пазач, докато се плюем, България стана колония на Турция. Турчинът копае тихо гробът ни.
106
21
 
10
 
! Отговори
сали преди 10 години
Започна се! Идват избори и някой много се страхува от ГЕРБ.Кой най-често говори срещу ГЕРБ и Бойко Борисов?той при всички случаи е доволен от случващото се.
105
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
че вис и сик не престанаха ли вече отдавна с тия глупости?
104
1
 
24
 
! Отговори
един от многото преди 10 години
Че по колко джипа имат тези... и сигурно няма 1 на негово име...
103
0
 
13
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
Интересно, ако се е движел с опел N-та употреба, а жена му с носквич на 30 години дали щяха да ги палят? Интересно също, дали е тенденциозно това, задава ли се ново хайдушкодвижение, или е персонално насочено точно срещу това семейство?
102
3
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 109Небе, вярвам че Сидеров е набил един полицай и е пречукал един друг гражданин без никой да го спре. В това вярвам. А ти? Толкова да сте наивни че нямам думи.Да не се окаже тоя неизвестния извършител след няколко дни някой съвсем различен от Сидеров?
101
6
 
3
 
! Отговори
... преди 10 години
Атакистче, ако наистина вярваш в това, което пишеш, ми е много жалко за теб!