Дете и жена са блъснати на пешеходни пътеки в Кюстендил

Тестовете за алкохол на шофьорите са отрицателни
Обновена: 7 юли 2016 11:19 | 7 юли 2016 11:19, Анисия Иванова
2
Дете и жена са блъснати на пешеходни пътеки в Кюстендил
Архив: Булфото

Вчера в Кюстендил са регистрирани две пътни произшествия, при които водачи на автомобили са отнели предимство на пешеходци на пешеходни пътеки. Пострадали са дете на 3 години и 69-годишна жена.

Детето е блъснато на пешеходната пътека в района на черквата "Св. Мина" от 71-годишен водач на автомобил "Дайхатсу". То е със счупена ключица и без опасност за живота.

Възрастната жена е блъсната около 21.00 ч. на пешеходна пътека на ул. "Раковски" от 19-годишна шофьорка на "Мазда". Пешеходката е настанена в болницата в Кюстендил с комоцио.

Тестовете за употреба на алкохол на шофьорите са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това в страна от ЕС да се случи,не,не,а в страна от Шенгенското пространство,не,не,не,нямате си уважението,имайте си уважението и си контролирайте движението,какъв респект от вас ще имат новодошлите бежанци.какви респектиращи ще сте като се блъскате по пътеки и пътечки само да си пресечете път,а затова ли изрязохте горите,че не може да се разминете като в Банско,пък на главен път със сто,кой виновен дървото,за парко место в сянка пак дървото като геги носят като овчари под дърво,а били дървари.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали шефа на МВР каза, че пешеходците нямат предимство на пешеходна пътека