След обира в "Дружба" - ранен и опожарена кола

В багажника на запалената кола е открита и металната каса
Обновена: 8 юли 2016 14:46 | 8 юли 2016 14:44,
4

Снимка: Булфото

Опожарен автомобил Ауди А6, с който е извършен грабежа в столичния квартал "Дружба", е открит пред жилищен блок в квартал "Сердика". 

В 3:30 часа в офис на компания за продажба на автомобили са проникнали въоръжени мъже. Четирима маскирани изнесли от помещението малка метална каса.

Още по темата

Извършителите били подплашени от охранителите на обекта. При бягството обирджиите произвели изстрел срещу единия от тях, който е настанен в болница, без опасност за живота.

60-годишен охранител е приет в Спешното отделение на УМБАЛ "Св. Анна" - София тази сутрин, около 4:15 часа, допълват от болницата. Раненият е с прострелна рана на предмишницата, вследствие на която има раздробена кост.

След обира полицаите са предприели незабавни заградителни действия за издирване на автомобила, с който нападателите избягали. Малко по-късно, към 4:10 часа, колата е открита изоставена и подпалена на паркинг пред гаражните клетки на блок в квартал "Сердика". Огънят е погасен от столични пожарникари.

Установено е, че регистрационните номера, поставени на автомобила, са издадени за друго моторно превозно средство.

В багажника на автомобила е открита и металната каса, в която се предполага, че се е намирала неустановена сума пари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи са били българи. ако бяха....щяха да предадат и металната каса на вторични,нямаше да зарежат допълнителния приход.
1
1
 
19
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Какво става къде е МВР и гл.сек дето ни успокояват да бъдем спокойни.Как да спим спокойно като непрекъснато престрелкии грабежи.Защо тези от БХК видят че БГ заприлича нещо повече от дивия Запад..Няма ден без тежки улични инциденти.