Още арести на чужденци без документи: 17 за ден

Полицаите провериха 162-ма, 119 от тях не са българи
10 авг 2016 14:30,
3
Още арести на чужденци без документи: 17 за ден
Снимка: архив Булфото

17 чужденци са били арестувани за денонощие в София заради липса на документи за самоличност. Някои от тях са били с неустановен статут. У един от чужденците било намерено пакетче с тревиста маса.

Двама българи също са били задържани, защото не са имали документи за самоличност.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР по повод поредната акция на полицията срещу незаконно пребиваващите у нас чужденци.  Операциите имат за цел да обезпечат обществения ред, съобщиха от полицията. 

Проверените за денонощие били 162–ма души, от които 119 чужденци.

В хода на акцията са проверени и 57 моторни превозни средства.

Съставени са 13 акта за установени административни нарушения - 6 за нарушения на Закона за движение по пътищата, а останалите по Закона за българските лични документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупост е за нас, за други е бизнес. Сега на Лъвов мост и по Мария-Луиза по-спокойно ли е? Зашото се очертава арабско гето, в което скоро никой няма да смее да влезе.
2
1
 
9
 
! Отговори
Мдааа преди 7 години
Най-голямата глупост беше тези ислямски диваци, позиращи за бежанци, да бъдат пускани в България на спокойствие да си вършат джихада. Ако бяхме приели някакви полухора, то те трябваше да бъдат изолирани в бежански центрове с воръжена охрана и бодлива тел в оградата и да бъдат осигурени условията по изхранването им. Нищо повече. Но, те не са тук да се спасят от войната, а да ни превърнат в част от Умма - общоислямската държава, която е описана в Корана и която е цел на мазлитата!
1
1
 
7
 
! Отговори
Az tam преди 7 години
И да сакво е това упражнение? Харчат се пари, имитира се дейност, отчитат се резултати. После хората се вкарват в ужасяващ лагер дето на гърба им други хора изкарват едни пари. После първите хора пак бягат, защото те нямат друг изход, пак ги хващат и т.н... защо...